12.9.16

Οι Βουλευτές Αργολίδας για τη Νέα Σχολική Χρονιά...



Γιάννης Γκιόλας: Ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά

Σε αγιασμούς σχολικών συγκροτημάτων, με την ευκαιρία έναρξης της νέα σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Συγκεκριμένα παρέστη στον αγιασμό που τέλεσαν, από κοινού, το Α΄ και Β΄ Γυμνάσιο Ναυπλίου και, λίγο αργότερα, στην αντίστοιχη εκδήλωση του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζει το Α΄ Λύκειο Άργους, το 2ο και 3ο Γυμνάσιο της πόλης. 


Ο κ. Γκιόλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό και να ευχηθεί στους μαθητές και στις μαθήτριες μια καλή και παραγωγική χρονιά. Μια χρονιά που ξεκινάει με καλούς οιωνούς, καθώς τα βιβλία έχουν παραληφθεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ έγκαιρα ρυθμίστηκαν ζητήματα που αφορούν τους αναπληρωτές καθηγητές....


***********************************

Γ.Ανδριανός: Tα παιδιά μας να ζήσουν τη χαρά της μάθησης και της δημιουργίας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

“Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Παρά τα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα – τόσο τα χρόνια, όσο κι αυτά που ήρθαν ως συνέπεια της κρίσης – η σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας χάρη στην ευσυνειδησία και το μεράκι ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και την ουσιαστική στήριξη των οικογενειών των παιδιών μέσα σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μας γεμίζει με αισιοδοξία, περηφάνια και ευθύνη. 


Εύχομαι ολόψυχα, και σε ό,τι με αφορά θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σ' αυτό, η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει στον τόπο μας χωρίς εμπόδια, ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν τη χαρά της μάθησης και της δημιουργίας και να αποκτήσουν τα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται και δικαιούνται”.


***********************************

Γ. Μανιάτης: Καλή και ομαλή σχολική χρονιά


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή, δημιουργική και ομαλή σχολική χρονιά.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά με τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στους δασκάλους μας και την αμέριστη στήριξη των γονιών, οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας αισιόδοξα μηνύματα και να τα θωρακίσουμε με τις αξίες της αριστείας, της συνεργατικότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας, της ανθρωπιάς που τόσο έντονα έδειξε ότι διαθέτει η κοινωνία της Αργολίδας και στο μικρό Κωνσταντίνο Τσίμπο, ένα παιδί από την Αργολίδα.


Υγεία σε όλους, καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και γονείς.»


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου