12.9.16

Έναρξη εγγραφών & προπονήσεων τμημάτων υποδομής της ΔΟΞΑΣ στο Ναύπλιο


Έφτασε η στιγμή που επίσημα, όλα τα τμήματα της ΔΟΞΑΣ ξεκινούν την νέα αγωνιστική περίοδο! Από σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, βάσει του ισχύοντος περσινού προγράμματος ωρών της ομάδας, αρχίζουν κανονικά οι προπονήσεις των ακαδημιών (5-18 χρονών). 

Για όποιον επιθυμεί να εγγραφεί στα τμήματα υποδομών μπορεί να περάσει από το ΔΑΚ Ναυπλίου να τα πούμε από κοντά ή απλά να μας τηλεφωνήσει στο 693 695 8902.

Οι ακαδημίες της ΔΟΞΑΣ είχαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά την σεζόν που μας πέρασε. Τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό είχαν μια αξιόλογη πορεία… Οι παμπαίδες από την άλλη, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Αργολίδας – Κορινθίας και απέδειξαν πως η δουλειά που πραγματοποιείται από την ομάδα είναι υψηλού επιπέδου.

Φέτος, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να διδάσκουμε στα νέα παιδιά τι σημαίνει να είσαι αθλητής εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και βέβαια αναμένουμε οι διακρίσεις μας να είναι υψηλότερες.


********************************************

Το τμήμα μπάσκετ «ΔΟΞΑ» του Αθλητικού Συλλόγου Π. Σ. Δόξα Αγ. Αδριανού, δημιουργήθηκε το 1988 από τον Δημήτρη Κατσούρη με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Ιωάννη Κολιόπουλου. Από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στο αντρικό πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα από 2000 και ύστερα στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ.. Μέσα σε όλα αυτά τα έτη, η ομάδα έχει διεκδικήσει "σε αγώνες μπαράζ" την άνοδο στην κατηγορία Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Κ. πέντε φορές, παρόλα αυτά η πολυπόθητη άνοδος δεν έχει έρθει ακόμη.

Από το 2014 η ηγεσία (οργανωτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες) περιήλθε στα χέρια του Κώστα Τοκατλίδη και η οικογένεια της μπασκετικής ΔΟΞΑΣ απέκτησε τμήματα ακαδημιών μίνι - παμπαίδων - παίδων - εφηβικού καθώς και ακαδημία κοριτσιών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

Οι προπονήσεις της ομάδας διεξάγονται καθημερινά στο Δ.Α.Κ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου