12.9.16

Ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Κρατήστε όσο μπορείτε σήμερα τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από όλα όσα βιώνετε. Ίσως να έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε με υπερβολή τις καταστάσεις, για αυτό το λόγο προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι. Προσοχή στη διαχείριση θα χρειαστούν και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή σας ζωή. Και σε αυτόν τον τομέα θα κληθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στα ερωτικά σας όμως οι καταστάσεις κυρίως για εσάς τους αδέσμευτους θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε ποθητοί και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στη φυγή θα σας βρει η σημερινή μέρα καθώς αυτό που ουσιαστικά έχετε περισσότερη ανάγκη είναι να βρεθείτε σε μία πιο χαλαρή κατάσταση και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Έχετε ανάγκη από μία σύντομη εκδρομή, από καταστάσεις πιο χαλαρωτικές και δεν επιθυμείτε τίποτα και κανείς να σας πιέσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταφέρετε αυτό, απλά η ανάγκη σας θα είναι αυτή. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας και σκοπεύετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας για αυτό το θέμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα διατηρείστε την ψυχραιμία σας και καλό θα είναι να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας ή τον εκνευρισμό σας σε ανθρώπους που δε σας φταίνε. Θα έχετε μία τάση να βλέπετε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κρίση σας θα είναι σωστή. Μπορείτε να πάτε μια βόλτα με τους αγαπημένους σας φίλους και γενικότερα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν αλλά και θα σας διασκεδάσουν. Οι αδέσμευτοι μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους από τους φίλους σας γιατί σε περίπτωση που βγείτε υπάρχει εύνοια για νέες γνωριμίες και φλερτ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχετε στην άκρη του μυαλού σας κάποιες αλλαγές τις οποίες θέλετε να πραγματοποιήσετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ζυγίζετε τις καταστάσεις και προσπαθείτε να ξεχωρίσετε τα συν και τα πλην των αλλαγών αλλά και των αποφάσεων που επιθυμείτε να πάρετε. Θέλετε να είναι πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις που ζείτε σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών σας. Στα προσωπικά σας ζητήματα εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας μπερδεύει και δεν είναι τόσο ξεκάθαρο απέναντί σας και ίσως να μην ξέρετε ακριβώς πώς να κινηθείτε.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αρκετές έκτακτες υποχρεώσεις ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος και να φτάσετε στο σημείο εκείνο όπου δε θα ξέρετε με τι να ασχοληθείτε πρώτα. Θέλετε από τη μία να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας αλλά αυτό θέλετε να το πετύχετε με το δικό σας τρόπο χωρίς να σας πιέσει κανείς. Κάνετε έναν προγραμματισμό και γενικά προσπαθείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο πρακτική. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μία κατάσταση για εσάς τους αδέσμευτους που δε σας ευχαριστεί και θα θέλατε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις ενός προσώπου απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα έχει αρκετό τρέξιμο για εσάς και θα διαπιστώσετε ότι σήμερα όλοι είναι απαιτητικοί απέναντί σας και προσπαθούν να σας βάλουν σε ένα πρόγραμμα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετή πίεση καθώς οι υποχρεώσεις έχουν μαζευτεί και εσείς καλείστε να αρχίσετε να τις κλείνετε. Όλα όσα όμως σκέφτεστε για τη μέρα σας είναι πολύ μακριά από υποχρεώσεις και πιέσεις. Θέλετε να δείτε τους φίλους σας αλλά προσέξτε στη συναναστροφή σας μαζί τους μην προκύψουν προστριβές και διαφωνίες. Στα αισθηματικά σας με ηρεμία θα κυλήσει η σημερινή μέρα για εσάς τους δεσμευμένους καθώς θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα έχει από όλα για εσάς καθώς είστε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη προκειμένου να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μέρα σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με καταστάσεις τους παρελθόντος και να κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό που έχει να κάνει με όλα όσα ζήσατε. Στην αισθηματική σας ζωή επιζητάτε εσείς οι δεσμευμένοι από το ταίρι σας να σας καταλαβαίνει και να στέκεται δίπλα σας βοηθώντας σας σε ότι κι αν σας απασχολεί. Θέλετε να κάνετε μία κουβέντα για όλα αυτά που σας απασχολούν γενικότερα, να ανοιχτείτε δηλαδή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σήμερα σας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως με παραπάνω υποχρεώσεις από όσες υπολογίζατε για τη μέρα σας. Σήμερα έχετε την ανάγκη να είστε περισσότερο εξωστρεφείς και ότι σκέφτεστε ή ότι οραματίζεστε να το εξωτερικεύετε και να το μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε κάποιες σκέψεις να σας κρατούν πίσω, σε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα απολύτως. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι επιζητάτε σήμερα το φλερτ και την καλοπέραση. Δε θέλετε να βιώσετε καταστάσεις που θα σας δεσμεύσουν και θα απαιτούν την έντονη προσοχή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά σας σήμερα σε πρώτο πλάνο καθώς τρέχετε για να προλάβετε υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει και να καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα. θέλετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση και υπολογίζετε πλέον με καλύτερο τρόπο τα έσοδα και τα έξοδά σας. Διαχειρίζεστε την κατάσταση με μεθοδικότητα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για όλα. Στα αισθηματικά σας προτείνετε στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι μία βόλτα που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Ίσως σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα έχετε έναν εκνευρισμό και γενικότερα μία εριστική διάθεση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν ξέρετε πραγματικά τι σας φταίει, τι πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να είστε πιο ήρεμοι και πιο συγκαταβατικοί σε ότι ακούτε ή ζείτε. Με το παραμικρό θα χάνετε την υπομονή σας αλλά αυτή σας η συμπεριφορά θα προέρχεται από άλλες καταστάσεις που ενδεχομένως να σας καταπιέζουν και να μην μπορείτε να τις εκφράσετε. Στα αισθηματικά σας δεν έχετε διάθεση εσείς οι αδέσμευτοι για νέες γνωριμίες και γενικότερα για μία νέα αρχή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες προσωπικές σας ανασφάλειες που θα υποβόσκουν και θα οδηγούν τις πράξεις σας. Δε θα νιώθετε για τίποτα σίγουροι και κυρίως για τον εαυτό σας και για αυτά που θέλετε να καταφέρετε. Είστε σε μία φάση όπως θέλετε να αλλάξετε πολλές καταστάσεις στη ζωή σας αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι ή τόσοι αποφασιστικοί προκειμένου να προχωρήσετε σε αυτές τις αλλαγές που ωστόσο θεωρείτε απαραίτητες. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σας δε σας ευχαριστούν εσάς τους αδέσμευτους αλλά στη φάση αυτή δεν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε πολλά. 

ΙΧΘΥΣ
Δίνετε έμφαση σήμερα στις φιλίες σας και στον κοινωνικό σας κύκλο γενικότερα προκειμένου να αξιοποιήσετε τη μέρα σας με όσους αγαπάτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπαθείτε να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας και βρίσκετε τρόπους προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα είστε ευφάνταστοι, ευχάριστοι στην παρέα σας και γενικότερα με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. Και στα αισθηματικά σας η χαλαρή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σας για εσάς τους αδέσμευτους θα προσελκύσει βλέμματα θαυμασμού πάνω σας.  


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου