12.9.16

Γιορτή ορεινής ποδηλασίας στις 17-18 Σεπτεμβρίου


Η αντίστροφη μέτρηση για τον διεθνή αγώνα XC Bike Festival κατηγορίας UCI 3, που θα γίνει το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο Σοφικό Κορινθίας, έχει αρχίσει να μετρά για τα καλά. Οι εγκαταστάσεις του «TheRanch» είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, αφού στα αγωνίσματα θα πάρουν μέρος μικρά παιδιά, άνδρες και γυναίκες γεγονός που καθιστά τη διοργάνωση, που εντάσσεται και στο πλαίσιο του 4ου Αττικού Κυπέλλου Mountain Bike Cross-Country με διοργανωτές τον Ποδηλατικό Όμιλο Θησέα Αθηνών, την «Golden Events» και το «TheRanch», ως γιορτή της ορεινής ποδηλασίας. 

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, αφού στις 16:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας XCE (Eliminator), στον οποίο θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων, Open Fun, Open X-Pert και Masters 19-39 ετών και +40. Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο ορεινής ποδηλασίας από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κατσέλη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Περικλή Ηλία.

Την Κυριακή ο αγώνας XCO Elite UCI 3

Η συνέχεια θα δοθεί από το πρωί της Κυριακής, την τελευταία ημέρα των αγώνων, από την οποία ξεχωρίζει το XCO Elite UCI 3. Στις 10:30 π.μ. θα γίνουν αγώνες Mountain Bike Cross Country (XCO) στις κατηγορίες Παίδων και Open 45 λεπτών, ενώ στις 11:15 θα ακολουθήσουν οι αγώνες Masters 75 λεπτών και Οpen X-Pert 75 λεπτών. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα κλείσει με τον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας του «XC Bike Festival» κατηγορίας Elite UCI 3 διάρκειας 90 λεπτών στους άνδρες και τις γυναίκες και διάρκειας 75 λεπτών στους έφηβους και τις νεάνιδες.

Θεματικό πάρκο για όλη την οικογένεια το «TheRanch»

Λεπτομέρειες για τις συμμετοχές όσο και για τον Τεχνικό Οδηγό των Αγώνων βρίσκονται διαθέσιμες στην ιστοσελίδα mtb-cup.gr. 

Ταυτόχρονα δυνατότητες διαμονής προσφέρονται στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «TheRanch» (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.ranch.gr και στα τηλέφωνα 2741093800, 2104100121, 2104100122). Ένα υψηλών προδιαγραφών θεματικό πάρκο ιδανικό για όλη την οικογένεια, το οποίο προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, αθλητικής ψυχαγωγίας και πολύ παιχνιδιού σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου