9.10.16

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1΄ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 8 - 9 Οκτωβρίου (3η αγωνιστική) και βαθμολογία των ομάδων.

Α1 Κατηγορία
(3η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΙΔΥΜΩΝΣάββατο08/10/1616:00Νενεκούμης Χ., Παρασκευόπουλος Γ., Δημάκης (νέος) Γ.1-0
2.ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣΔΑΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥΣάββατο08/10/1616:00Κόλλιας Γ., Μυλωνόπουλος Ν., Βαρελά Β.2-1
3.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣΕΠΙΔΑΥΡΟΥΚυριακή09/10/1616:00Μανούχος Ε., Γκουριώτης Κ., Αργύρης Ι.0-1
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥΔΡΕΠΑΝΟΥΚυριακή09/10/1616:00Νενεκούμης Χ., Αργυρόπουλος Α., Ψαθάς Δ.0-2
5.ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΤΣΕΣΓΑΛΑΤΑΚυριακή09/10/1616:00Τσιτουρίδης Π., Κατσώνας Χ., Παπαγεωργόπουλος Ι.1-1
6.ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥΚΟΙΛΑΔΑΣΚυριακή09/10/1616:00Καπετάνιος Εμ. Π., Μυλωνόπουλος Ν., Δημάκης (νέος) Γ.3-1
7.ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝΛΕΡΝΑΣΚυριακή09/10/1616:00Δρούζας Χ., Κάτσουδας Π., Μπούκουρα Μ.2-0
8.ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 - ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚυριακή09/10/1616:00Μαρινόπουλος Π., Αποστολόπουλος Δ., Παρασκευόπουλος Γ.1-1

Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Πόπη Διακαινισάκη


Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και σκιτσογράφος Πόπη Διακαινισάκη. 

Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια της ζωής της διέμενε με την οικογένεια της στο Ναύπλιο (Πρόνοια). Σύζυγος του Ναυπλιώτη αρχιτέκτονα κ. Γεωργαντόπουλου.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, στις 3 μ.μ. στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στην Πρόνοια.

Σύντομο βιογραφικό

Η Πόπη Διακαινισάκη γεννήθηκε το 1956 στο Σμάρι, ένα χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Τελείωσε το δημοτικό και το τότε εξατάξιο γυμνάσιο στο Καστέλι Πεδιάδας, όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια.

Σπούδασε Graphic Design στην Αγγλία και επέστρεψε στην Ελλάδα στα τέλη του 1981. Μέχρι το 1996 δίδαξε σε σχολές γραφικών τεχνών και ασχολήθηκε με τη διαφήμιση ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή και εικονογράφηση βιβλίων. Έχει γράψει και εικονογραφήσει τα παιδικά βιβλία: Χρυσαλίδα, Ο παππούς ο Χρόνος, Ο χορός των αριθμών, Ο χορός των ημερών, Ο χορός των σχημάτων, Ο χορός των χρωμάτων, Το πιο όμορφο αστέρι, Ένας γάτος, βιολιστής στη στέγη, Ένας ιπποπόταμος πιανίστας!, Δε θέλω μοβ μύτη!, Ας βγάλουμε άλλη φωτογραφία!, Ποτέ, ποτέ πια!

Τα έργα της Μάχη με τη φωτιά και Το μυστικό δώρο της θάλασσας είναι τα πρώτα μυθιστορήματά της για παιδιά, μια φωνή για το σεβασμό στο περιβάλλον μας, που δοκιμάζεται καθημερινά από την ασυνειδησία του ανθρώπου.

Το 2001 εκδίδεται το μυθιστόρημά της Ισσάχαρ.

Ο έρωτας του αμπελουργού εκδοση 2014 ένα έργο αφιερωμένο στη δύναμη του ανθρώπου.


ΠΗΓΗ: palabourtzi.gr

Σαν σήμερα... στη μουσική


1940: Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Lennon (John Winston Lennon 1940-1980) γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Μαζί με τον Paul McCartney υπήρξαν ιδρυτικά μέλη του Βρετανικού συγκροτήματος The Quarrymen που αργότερα μετονομάστηκαν σε The Beatles. Μετά την αποχώρηση του το Σεπτέμβριο του 1969 ακολούθησε σόλο καριέρα έχοντας μαζί την σύντροφό του Yoko Ono, με την ονομασία John Lennon/Plastic Ono Band. Οι πωλήσεις των The Beatles ξεπερνούν σήμερα τα εκατόν εβδομήντα εκατομμύρια αντίτυπα και της σόλο δισκογραφίας του τα δεκατέσσερα εκατομμύρια. Το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame το 1987 και στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994. Το τραγούδι του "Imagine" βρίσκεται στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame "The 500 Songs that Shaped Rock and Roll". Θεωρείται μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

1961: Στην πρώτη θέση του Billboard βρίσκεται ο Ray Charles με το τραγούδι του "Hit The Road Jack". Είναι το δεύτερο No 1 του τραγουδοποιού και θα παραμείνει στην κορυφή για δύο εβδομάδες.


1964: Οι The Rolling Stones ακυρώνουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στη Νότια Αφρική ύστερα από το καλλιτεχνικό εμπάργκο που κήρυξε το σωματείο Βρετανών Μουσικών κατά του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

1969: Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός P.J. Harvey (Polly Jean Harvey) γεννήθηκε στο Μπριντπορτ του Ντόρσετ της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Automatic Dlamini (1987-1991) και PJ Harvey Trio (1991-1993). Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο άλμπουμ με τίτλο "To Bring You My Love". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Down by the Water", "Henry Lee" (με τους Nick Cave and the Bad Seeds), "This Is Love", "When Under Ether" κ.α. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Tricky, Thom Yorke κ.α.

1975: Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Sean Lennon (Sean Taro Ono Lennon), γιός των John Lennon και Yoko Ono γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη την ημέρα των τριακοστών πέμπτων γενεθλίων του πατέρα του. Από την ηλικία των πέντε ετών συμμετείχε στα άλμπουμ των γονιών του. Στα δεκαέξι του χρόνια έγραψε μαζί με τον Lenny Kravitz το τραγούδι "All I Ever Wanted" για το άλμπουμ του Kravitz "Mama Said". Από το 1998 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρία σόλο στούντιο άλμπουμ και έχει γράψει σενάρια για αρκετές ανεξάρτητες ταινίες.

1978: Ο μεγάλος Βέλγος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συνθέτης Jacques Brel (Jacques Romain Georges Brel 1929-1978) απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών στο Bobigny της Γαλλίας μετά από χρόνια μάχη με την ασθένεια του καρκίνου. Έκανε μεγάλη επιτυχία στην χώρα του αλλά και στη Γαλλία στα τέλη της δεκαετίας του '50, τη δεκαετία του '60 και αρχές '70. Πολλά τραγούδια του μεταφράστηκαν στα Αγγλικά και ερμηνεύτηκαν από καλλιτέχνες όπως οι Ray Charles, Nina Simone, Frank Sinatra, David Bowie, Joan Baez, Shirley Bassey, Leonard Cohen, Céline Dion, Marianne Faithfull, Tom Jones, Cyndi Lauper, Nana Mouskouri, Nirvana, Edith Piaf, Dusty Springfield, Sting κ.α. Μεγάλες επιτυχίες του τα τραγούδια "Ne me quitte pas" ("If You Go Away"), "Amsterdam" κ.α.


ΠΗΓΗ: musicislifepsansimera.blogspot.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 14 ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ






























Το ταξίδι του σαλιγκαριού - Ένα παραμύθι της Βάσιας Ακαρέπη


Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό δάσος, ζούσε ένα σαλιγκάρι. Εξωτερικά ήταν ένα συνηθισμένο σαλιγκάρι όπως τόσα και τόσα άλλα. Όμως μέσα του συνέβαινε κάτι διαφορετικό, τον έκαιγε μια φλόγα. Να ταξιδέψει! Ο προορισμός, που είχε θέσει στον εαυτό του ήταν η πόλη. Μια πόλη που είχε δει μόνο τα φώτα της, ένα βράδυ που κατάφερε να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο δέντρο του δάσους. Τόσο τον είχε μαγέψει το θέαμα, που αμέσως είπε μέσα του «εκεί θέλω να πάω», και άρχισε να οργανώνει το ταξίδι του..
Ύστερα από λίγες μέρες κι αφού τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια, ξεκίνησε. Βρήκε το μονοπάτι που θα τον οδηγούσε κατευθείαν στην πόλη και άρχισε να σέρνεται πάνω του, αργά αργά …σαλιγκαρίσια!
Οι μέρες περνούσαν. κι εκείνο εκεί, στον αγώνα του να φτάσει στην πόλη. Όταν κουραζόταν, σταματούσε λίγο να ξαποστάσει κι ύστερα πάλι ριχνόταν με καινούρια ορμή στον δρόμο. Όμως, πόση ΄’ορμή» μπορεί να έχει ένα σαλιγκάρι; Η ταχύτητά του ήταν τόσο αργή, που μερικές φορές σκεφτόταν πως δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του.. Ήταν κι αυτά τα μυρμήγκια που τον προσπερνούσαν με γρηγοράδα! Μια μέρα σταμάτησε ένα από αυτά και του είπε
«Σε ζηλεύω φίλε μου, που περπατάς τόσο γρήγορα! Αν είχα εγώ την ταχύτητά σου, θα πήγαινα στην πόλη μια ώρα αρχύτερα και δεν θα αργούσα τόσο.»
Το μυρμήγκι απόρησε. Σήκωσε αδιάφορα τους ώμους του.
«Μα γιατί να θέλω να πάω στην πόλη;» είπε και συνέχισε την πορεία του.
Πέρασαν κι άλλες μέρες και το σαλιγκάρι είχε αρχίσει να δυσανασχετεί με την αργοπορία του. Περνούσα πάνω από το κεφάλι του κι αυτές οι πλουμιστές πεταλούδες με τα φτερά τους και του θύμιζαν πως εκείνο ήταν αναγκασμένο να σέρνεται στο χώμα. Κάποια στιγμή, μία από αυτές προσγειώθηκε μπροστά του.
«Σε ζηλεύω φίλη μου που έχεις φτερά και πετάς! Αν είχα εγώ τα φτερά σου θα έφτανα στην πόλη μια ώρα αρχύτερα» της είπε.
«Μα γιατί να θέλω να πάω στην πόλη;» απόρησε η πεταλούδα και πέταξε προς το κοντινότερο λουλούδι.
Το σαλιγκάρι συνέχισε την αργή του πορεία με επιμονή και θέληση. Κι άλλες μέρες πέρασαν μα η πόλη ήταν πολύ μακριά ακόμα.
Λίγο η ζέστη, λίγο οι πέτρες που του έκοβαν τον δρόμο κι έπρεπε να τις προσπεράσει σκαρφαλώνοντας πάνω τους, λίγο το ένα λίγο το άλλο, οι δυνάμεις άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.
Ήταν κι αυτές οι ακρίδες που περνούσαν από δίπλα του πηδώντας γρήγορα! Πόσο τις ζήλευε.
Μια ακριδούλα στάθηκε για μερικά λεπτά δίπλα του για να μασουλήσει ένα φυλλαράκι.
«Σε ζηλεύω φίλη μου που έχεις μακριά πόδια και μπορείς να πηδάς τόσο μεγάλες αποστάσεις! Αν είχα εγώ τα πόδια σου θα βρισκόμουν στην πόλη με ένα και μόνο άλμα» είπε το σαλιγκάρι με παράπονο.
Η ακρίδα συνοφρυώθηκε.
«Μα γιατί να θέλω να πάω στην πόλη!» είπε ενοχλημένη και πήδηξε μακριά του.
Το σαλιγκάρι συνέχισε την πορεία του αλλά είχε αρχίσει πια να απογοητεύεται. Μέρες περνούσαν, νύχτες περνούσαν, και η πόλη ήταν πολύ μακριά ακόμα..
Κάθισε σε μια μεγάλη πέτρα να ξαποστάσει και να σκεφτεί έναν τρόπο για να πάει πιο γρήγορα στην πόλη. Όμως όσο σκεφτόταν τόσο κατέληγε σε αδιέξοδο. Ίσως να μην ήταν καλή ιδέα τελικά, ίσως έπρεπε να μείνει πίσω, στο δάσος. Ίσως τα σαλιγκάρια να μην πρέπει να κάνουν όνειρα! ‘Ολα αυτά σκεφτόταν το σαλιγκάρι μας και τα ματάκια του γέμισαν δάκρυα.
Μια κουκουβάγια που πετούσε εκεί γύρω, άκουσε τους λυγμούς του και πλησίασε.
Το σαλιγκάρι, βλέποντας την κουκουβάγια, τρόμαξε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή
«Σε παρακαλώ, μην με φάς!» της είπε.
Η κουκουβάγια γέλασε.
«Ηρέμησε, δεν θα σε φάω. Πες μου τι σε απασχολεί»
Το σαλιγκάρι άρχισε να της διηγείται όλη την ιστορία του και η κουκουβάγια τον άκουσε πολύ προσεκτικά. Μόλις τελείωσε την διήγηση, του είπε με την ήρεμη φωνή της.
«Σκούπισε τα μάτια σου κι ανέβα στην πλάτη μου. Θα σε πάω εγώ στην πόλη.. Αλλά πρώτα θα σου δείξω κάτι!»
Η χαρά του σαλιγκαριού ήταν μεγάλη. Επιτέλους θα τον βοηθούσε κάποιος… Ανέβηκε στην πλάτη της κουκουβάγιας, χωρίς δεύτερη σκέψη και η πτήση τους ξεκίνησε..
Όταν κόντευαν να φτάσουν, η κουκουβάγια έκανε μια στάση σε ένα ψηλό δέντρο που δέσποζε στην είσοδο της πόλης.
«Γιατί σταματήσαμε εδώ;» απόρησε ο μικρός ταξιδιώτης
«Κοίτα! Κοίτα κάτω! » του είπε η κουκουβάγια και του έδειξε τον δρόμο «Τι βλέπεις;»
«Τίποτα!.. Μόνο χώμα και πέτρες»είπε το σαλιγκάρι.
«Και τώρα κοίτα εκεί! Τι βλέπεις;» είπε και του έδειξε λίγο πιο πέρα προς το σημείο από όπου είχαν έρθει.
«Είναι η πέτρα από όπου με πήρες.» είπε το σαλιγκάρι.
«Και τώρα κοίταξε πιο μακρυά πίσω από την πέτρα αυτή. Κοίτα προς το δάσος. Τί βλέπεις;»
Το σαλιγκάρι έριξε το βλέμμα του πάνω στο μονοπάτι το οποίο ξεκινούσε από το δάσος κι έφτανε μέχρι την πέτρα. Κι έτσι όπως έπεφτε επάνω του ο ήλιος…είδε…. Κάτι να γυαλίζει! Μια μακριά ασημένια κλωστή που ξεκινούσε από το δάσος κι έφτανε μέχρι το σημείο που είχε συναντηθεί με την κουκουβάγια.. Και μετά η γραμμή κοβόταν απότομα.
«Τί είναι αυτή η ασημένια γραμμή;» απόρησε το σαλιγκάρι.
«Είναι η πορεία σου! Κοίτα πόσο δρόμο έκανες μόνος σου, με την δική σου προσπάθεια. Κοίτα πως η διαδρομή σημαδεύτηκε από την γραμμή που άφησες πίσω σου.. Δεν είναι όμορφη αυτή η ασημένια γραμμή; Είναι δική σου. Εσύ την δημιούργησες. Και τώρα κοίτα την πορεία σου από την πέτρα ως εδώ.. Δεν φαίνεται να έχεις διανύσει αυτή την απόσταση. Δεν έχει τίποτα που να θυμίζει πως πέρασες αυτόν τον δρόμο. Γιατί τον διάνυσες άκοπα, επάνω στα φτερά μου. Αυτό ήθελα να σου δείξω. Και τώρα πάμε στην πόλη, σε έφερα στον προορισμό σου.» είπε η κουκουβάγια και ξεκίνησε.
«Σταμάτα! Δεν θέλω να με πας στην πόλη.» είπε το σαλιγκάρι.
«Άλλαξες γνώμη;»
«Όχι! Στην πόλη θα πάω, αλλά θα πάω μόνος μου! Θέλω να με πας πίσω στην πέτρα που συναντηθήκαμε.» είπε ο ταξιδιώτης και η κουκουβάγια ακολούθησε την επιθυμία του..
Τον πήγε πίσω στην πέτρα και τον αποχαιρέτησε εγκάρδια.
«Καλό δρόμο φίλε μου! να προσέχεις!» του είπε.
«Σε ευχαριστώ για όλα!» απάντησε το σαλιγκάρι και συνέχισε την αργή του πορεία προς την πόλη.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ αν έφτασε στον προορισμό του. Κανείς δεν έμαθε ποτέ, γιατί ήταν τόσο σημαντικό για ένα σαλιγκάρι να φτάσει στην πόλη.. Αυτό που όλοι είδαν και συνεχίζουν να βλέπουν αιώνες τώρα… είναι αυτές οι λεπτές ασημένιες πολύτιμες κλωστές που δείχνουν πως από αυτόν τον κόσμο πέρασαν ονειροπόλα πεισματάρικα σαλιγκάρια!


Ένα άλογο στην Πάνιτσα...


Ήταν δεμένο σε ένα δέντρο στην Πάνιτσα, στη Νέα Κίο, από χθες το βράδυ... Ανησυχήσαμε κι αναρωτιόμασταν πως βρέθηκε εκεί κι αν ήξερε κανείς κάτι γι' αυτό... Τελικά το άλογο (ένας αληθινός κούκλος) δεν είναι παρατημένο. Το λένε Όρσο, είναι άλογο που οδηγεί άμαξα και το είχε αφήσει προσωρινά στην Πάνιτσα ο ιδιοκτήτης του...









Φωτογραφίες : Χάρης Καραποστόλης

Πρωτάθλημα 3η Αγωνιστική Ασκληπιός - Αργοναύτης


Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. στο γήπεδο Επιδαύρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1' κατηγορίας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων : 

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ -  ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ


Η Βαθμολογία που κουβαλούν οι δύο ομάδες από τις 2 προηγούμενες αγωνιστικές είναι : 
6 βαθμοί για τον Αργοναύτη
3 βαθμοί για τον Ασκληπιό


Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι : Μανούχος Ε., Γκουριώτης Κ., Αργύρης Ι.

Γίνονται... σήμερα, Κυριακή 9 Οκτωβρίου


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 (18:30) 
ΝΑΥΠΛΙΟ, Φουγάρο 
Παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Μαγκλίνη 
«Πρωινή γαλήνη» 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
 «ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2016. 14η ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»
Κυριακή 9/10/2016 10:00 π.μ
Έναρξη ιππικής πορείας από το τέρμα της Δαναού 
με κατεύθυνση την πλατεία του Αγίου Πέτρου 
και κατάληξη της στο άλσος Κεφαλαρίου 
όπου θα γίνει η παρουσίαση των συμμετεχόντων 
και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Εξόρμηση στην Βλαχοκερασιά και το δάσος της Σκιρίτιδας Περιβαλλοντική ομάδα "Φύση και Περιπέτεια" 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Πεζοπορία για τους Tσάκωνες Περιπατητές στον Πάρνωνα

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

«Πρωτάθλημα guideball» 
από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης
 Κυριακή 9/10/2016, 12μ.μ. – 2μ.μ. 
στον προαύλιο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
«Μια παράσταση, δυο μουσικές ιστορίες» 
στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 19:00
Τρίπολη

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου (10:30-12:00) 
Είσοδος αρχαίου λιμένος Λεχαίου, περιοχή Κανταρέ 
Δράση «Το αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου» 
Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου 
Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Διάλεξη : «Ενάλιες αρχαιότητες στο λιμάνι του Λεχαίου»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

6η συνάντηση Hannibal boats – R
Ίσθμια, ξενοδοχείο Κalamaki Beach
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016
Ώρες: 09.00 – 18.00

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

«Η μικρή επιχείρηση στο Internet- Η εποχή του Δαυίδ» 
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, Ισθμός
ώρα 18.00

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή (20:00)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Θέατρο Νηπιαγωγείο 
Άφησέ με να έρθω μαζί σου -μ’ακους;- 
Ομάδα Re-Act

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 (21:00)
ΠΑΤΡΑ, Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»
Μουσικές από τη Μπάνια Λούκα 
Ορχήστρα«The city tamburica orchestra Banja Luka»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 (11:30, 17:00 & 19:00) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Πάνθεον 
Ο παπουτσωμένος γάτος 
Παιδική Σκηνή Τριπόδη

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 (22:00) 
 Γιάφκα, Κανάρη 24-26, ΠΑΤΡΑ
Salto Mortale ep release live

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

9, 10, 11 Οκτωβρίου 2016 (17:00-22:00)
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Act 
«Πρόκειται περί Κωμωδίας» 
Σεμινάριο υποκριτικής με τον ηθοποιό Δημήτρη Φραγκιόγλου

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 
ΠΑΤΡΑ, ΠΟΠ ΧΟΡΝ 
Pop Market / Πολυθεματική Αγορά

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 9 Οκτωβρίου (20:00) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Λιθογραφείον 
Άρης Βελουχιώτης: το Δίλημμα, 
Ντοκιμαντέρ του Φώτου Λαμπρινού

 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21:15 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο «Αντίμετρο» 
ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓώ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&