15.10.16

Συναυλία Γιάννη Κότσιρα

Τα Goodys Ναυπλίου φιλοξενούν μια μεγάλη συναυλία.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό/επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων στις Κατασκηνώσεις Φαρμακά και την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί εντός του καταστήματος GOODY’S BURGER HOUSE Ναυπλίου: Σιδηράς Μεραρχίας 1, Ναύπλιο, 27520 96296

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Αν δεν έχεις τύχη, μην διαβαίνεις χωρίς αυτήν! Προσκάλεσέ την στη ζωή σου!


Καμιά φορά, η τύχη δεν βρίσκει το δρόμο μας... 
Μήπως πρέπει να της στείλουμε ιδιαίτερη πρόσκληση; 
Γιατί όχι; 
Ακόμα κι αν τελικά δεν θελήσει να μας τιμήσει με την παρουσία της, ένα  "ανεμόκρουστο της τύχης" δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...  






Σαν σήμερα... στη μουσική


1938: Ο Αμερικανός R&B τραγουδιστής Marv Johnson (Marvin Earl Johnson 1938-1993) γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε στην Tamla Motown. Το τραγούδι "Come to Me" ήταν το πρώτο single της εταιρείας. Δημοφιλή τραγούδια του: "You Got What It Takes", "I Love The Way You Love", "(You've Got To) Move Two Mountains".

1948: Ο Βρετανο-Ιρλανδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Chris de Burgh (Christopher John Davison) γεννήθηκε στη Σάντα Φε της Αργεντινής. Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την A&M Records το 1974 και άρχισε τις πρώτες σημαντικές εμφανίσεις του, παρέα με τους Supertramp για την περιοδεία τους Crime of the Century tour. Γνώρισε επιτυχία την δεκαετία του '80 με τραγούδια όπως τα "Don't Pay the Ferryman", "The Lady in Red", "A Spaceman Came Travelling" κ.α. Το 2007 έγινε ο πρώτος δυτικός καλλιτέχνης που έδωσε παράσταση στο Ιράν μετά την επανάσταση στην χώρα το 1979.


1964: Ο Αμερικανός συνθέτης και τραγουδοποιός Cole Porter (Cole Albert Porter 1891-1964) απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια από νεφρική ανεπάρκεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του γνώρισε επιτυχία στο Broadway, γράφοντας τραγούδια για παραστάσεις όπως "Hands Up", "Paris", "Fifty Million Frenchmen", "The New Yorkers", "Leave It to Me!", "Can-Can" κ.α. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Fred Astair, Bing Crosby, The Andrews Sisters, Gene Kelly, Judy Garland, Frank Sinatra, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, The Four Seasons κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Night and Day", "I Get a Kick out of You", "I've Got You Under My Skin", "Begin the Beguine", "Ev'ry Time We Say Goodbye", "All of You", "My Heart Belongs to Daddy" κ.α. Το 1948 κέρδισε το βραβείο Tony, "Best Composer and Lyricist" για τα τραγούδια του μιούζικαλ "Kiss Me, Kate". Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς του 20ου αιώνα.

1966: Στην κορυφή του Billboard βρίσκονται οι Four Tops με το τραγούδι “Reach Out, I’ll Be There”. Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της δεκαετίας του ’60. Κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου του 1966 και είναι μέρος του άλμπουμ τους “Reach Out”.

1968: Οι Led Zeppelin πραγματοποιούν την πρώτη τους παράσταση στη Μεγάλη Βρετανία με αυτό το όνομα στο Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ. Το όνομα του συγκροτήματος ήταν μια πρόταση του Keith Moon των The Who. Μέχρι τώρα το συγκρότημα εμφανιζόταν ως The New Yardbirds.

1988: Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι UB40 με το τραγούδι "Red Red Wine". Την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το 1984 έφτασε μέχρι την τριακοστή τέταρτη θέση του Billboard και την πρώτη των Βρετανικών Singles Chart. Ο λόγος που το τραγούδι γνώρισε δεύτερη επιτυχία είναι γιατί ένας DJ με το όνομα Bobby Stark άρχισε να το παίζει στο κλαμπ Scenario και η A&M Records, βλέποντας την απήχηση, το επανακυκλοφόρησε. Το τραγούδι είχε πρωτοκυκλοφορήσει με την φωνή του Neil Diamond το 1968.


ΠΗΓΗ: musicislifepsansimera.blogspot.gr

Αίσωπος, ο δούλος που έγινε ο διασημότερος παραμυθάς του κόσμου....


Ο μεγαλύτερος παραμυθάς της αρχαιότητας ήταν ο Αίσωπος, ένας δούλος που διατύπωσε με σατιρικό ύφος μύθους που είχαν συμβολικό χαρακτήρα. Ο Ηρόδοτος τον χαρακτήριζε «λογοποιό», ενώ ο Πλούταρχος τον περιέγραφε ως έναν άσχημο δούλο, που τραύλιζε και είχε στραβά πόδια. Ωστόσο, ήταν οξυδερκής και δημιούργησε μια σειρά από αλληγορίες που μέχρι σήμερα είναι δημοφιλείς στα μικρά παιδιά. Για τη ζωή του έχουν διατυπωθεί πολλές εκδοχές. 

Η δημοφιλέστερη αναφέρει ότι γεννήθηκε το 625 π.Χ. στο Αμόριο της Φρυγίας από οικογένεια δούλων και ασχολούνταν με την καλλιέργεια της γης και τη βοσκή των ζώων για λογαριασμό του αφέντη του...




Ωστόσο, δεν παρέμεινε για μεγάλο διάστημα στη δούλεψη του πρώτου αφέντη του. Τον πούλησε σε ένα σκλαβοπάζαρο στην Έφεσο και τον αγόρασε ο Ξάνθος από τη Σάμο, ένας φιλόσοφος, ο οποίος τον εκτιμούσε και τον έπαιρνε μαζί του στα ταξίδια που έκανε στον τότε γνωστό κόσμο. Ο Αίσωπος είχε την ευκαιρία να δει ζώα όπως λιοντάρια, να παρατηρήσει το ζωϊκό βασίλειο και να γράψει παραβολές με κεντρικούς χαρακτήρες τον τεμπέλη τζίτζικα, το εργατικό μυρμήγκι, τον λαίμαργο σκύλο και την πονηρή αλεπού. Οι μύθοι του ήταν σύντομες ιστορίες με ζώα που μιλούσαν και ενεργούσαν σαν άνθρωποι και κατέληγαν σε ένα ένα ηθικό δίδαγμα....

Μύρμηξ και κάνθαρος 

«Το μυρμήγκι όλο το καλοκαίρι αγωνιζόταν επίπονα μαζεύοντας και αποθηκεύοντας σπόρους και κάθε είδους τροφή. Το σκαθάρι, που τρεφόταν με κοπριά και την είχε μπόλικη, έβλεπε αυτήν τη συμπεριφορά πολύ εκκεντρική και κορόιδευε το μυρμήγκι. Ύστερα, όταν ήρθε ο χειμώνας, δεν βρισκόταν για το σκαθάρι κοπριά να τρώει, ακόμη και εκεί όπου τα βόδια έβγαιναν στην εξοχή και κόπριζαν, οι βροχές και οι άνεμοι σκόρπιζαν την κοπριά, και έτσι το σκαθάρι πεινούσε. Πήγε τότε στο μυρμήγκι και του ζήτησε λίγη τροφή: 

«Εσύ έχεις αρκετή τροφή, αφού μάζευες όλο το καλοκαίρι δώσε λίγη τροφή και σε μένα, γιατί θα ψοφήσω από την πείνα!» – «άμα ήθελες να μην πεινάσεις, έπρεπε και εσύ να μαζεύεις εγώ σου έδινα το καλό παράδειγμα, αλλά εσύ αντί να με μιμηθείς με κορόιδευες».... 


Η δολοφονία του Αισώπου 

Κάποια στιγμή ο Αίσωπος έφτασε στους Δελφούς και γνώρισε τους ιερείς του μαντείου, τους οποίους δεν εκτιμούσε και θεωρούσε ότι εξαπατούσαν τους πιστούς. Μάλιστα, τους κατηγόρησε ότι ήταν άπληστοι και ότι χρησιμοποιούσαν τους χρησμούς για να κερδίζουν χρήματα. Οι ιερείς αντέδρασαν στην κατηγορία και υποστήριξαν ότι είχε κλέψει ένα ιερό ποτήρι και τον καταδίκασαν σε θάνατο και τον έριξαν από ένα γκρεμό του Παρνασσού. 

Παρά το γεγονός ότι ήταν δούλος, οι Αθηναίοι εκτίμησαν το έργο του και έστησαν αδριάντα προς τιμήν του. 

Παρόλο που ο Αίσωπος δεν έγραψε τους μύθους, αλλά τους διηγήθηκε προφορικά οι περισσότεροι διασώθηκαν από στόμα σε στόμα. Ο Δημήτριος ο Φαληρεύς ήταν ο πρώτος που εξέδωσε μερικούς μύθους τον 4ο αιώνα π.Χ. Τα χρόνια του Μεσαίωνα κυκλοφόρησαν και άλλες συλλογές, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες και έκαναν τον Αίσωπο γνωστό σε όλες τις χώρες του κόσμου.... 


ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr

Οι "Chile Verde Trio" LIVE στο Φουγάρο


Το ΦΟΥΓΑΡΟ, συνεχίζοντας τις LIVE εμφανίσεις μουσικών σχημάτων στο FOUGARO LE CAFÉ, υποδέχεται τους Chile Verde Trio, σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ. με μουσικές χωρών του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού Νότου (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Μεξικό, Αργεντινή, Βραζιλία, Νότιες ΗΠΑ, Χιλή κλπ)!

Στο LIVE αυτό, οι Chile Verde - ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Κολέτσιο (κιθάρα) και την Αναστασία Βετούλη (φωνή) συμπράττουν μουσικά με τον Φίλιππο Ρέτσιο (κοντραμπάσο) σε ρυθμούς και τραγούδια Latin, Bossa Nova, κ.α.

Είσοδος ελεύθερη

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2752047347 | 6946594588 | info@fougaro-cafe.gr

Τέλος εποχής για το δένδρο-σύμβολο της Σπάρτης;


Διεξοδική ήταν η ενημέρωση που παρασχέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από τους γεωπόνους του δήμου Μιχάλη Αναστασιάδη και Δημοσθένη Τσαπάρα σχετικά με την καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού (Ρυγχοφόρος των φοινικοειδών – Rhynchophorus ferrugineus). Η συζήτηση προκλήθηκε ύστερα από σχετικό αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης και την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τις εκτεταμένες προσβολές του φυτού-συμβόλου της πόλης της Σπάρτης.

Ο κ. Αναστασιάδης εξήγησε στο Σώμα ότι το εν λόγω έντομο είναι πολύ δύσκολος εχθρός, καθώς εισβάλλει στο εσωτερικό του φοίνικα και δουλεύει από μέσα, ενώ δεν γίνεται αντιληπτό παρά μόνο ελάχιστα πριν (ή αφότου) τον έχει “σκοτώσει”. Ξεκαθαρίζοντας ότι η υπηρεσία του έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση και βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεννόηση με ειδικούς ανά την Ελλάδα, ανέλυσε τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, για να καταλήξει ότι ο πλέον πρόσφορος στην περίπτωσή μας είναι εκείνος της δενδροχειρουργικής. Εφαρμόζοντας τα χειρουργεία στα δένδρα της Παλαιολόγου διαπιστώθηκε ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, πρόκειται ωστόσο για μια ενέργεια που προκαλεί τραύμα στο δένδρο, με ό,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή του. Όπως διευκρίνισε, μετά τη χειρουργική παρέμβαση καθαρισμού ακολουθείται για κάποιο διάστημα χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων για την αποφυγή επαναπροσβολής. “Πρόκειται για παιχνίδι χρόνου και υπομονής”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βάσει των εκτιμήσεων των γεωπόνων, στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές απώλειες αλλά όχι αφανισμός του είδους. Στην περίπτωση πάντως που εντοπίζονται “νεκροί” φοίνικες, οι οποίοι σημειωτέον παράγουν ενήλικα έντομα με αποτέλεσμα τη διασπορά των προσβολών, θα πρέπει να ειδοποιούνται αμέσως οι δημοτικές υπηρεσίες. Όπως επίσης τονίστηκε, δεν έχει νόημα επιδημιολογικά ο επιλεκτικός ψεκασμός ορισμένων μόνο ιδιωτικών φοινίκων, αφού το επιβλαβές έντομο υπάρχει παντού.

Οι σύμβουλοι αναγνώρισαν και εξήραν την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους υπεύθυνους επιστήμονες του δήμου, ενώ πείστηκαν ότι η εξάπλωση του φαινομένου δεν οφείλεται σε ολιγωρία ή καθυστέρηση των δημοτικών υπηρεσιών (η αρμοδιότητα εξάλλου ανήκει στην Περιφέρεια και ο δήμος κινείται στο πλαίσιο των δικών του αρμοδιοτήτων). Επιπλέον αποφασίστηκε η διοργάνωση σχετικής ενημερωτικής ημερίδας.

Με δεδομένο ότι το πρόβλημα ταλαιπωρεί πολλές περιοχές όχι μόνο στη χώρα αλλά και σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ότι για την πλήρη εξάλειψη απαιτούνται δυσθεώρητα ποσά και μεγάλη οργάνωση, ότι επιστημονικά δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής πρόβλεψη και ότι εκτός από συνέπεια στην αντιμετώπιση χρειάζεται και τύχη, το συμπέρασμα που προκύπτει για τους φοίνικες της Σπάρτης είναι μάλλον απαισιόδοξο (σε βάθος χρόνου βέβαια). Εφόσον το σκαθάρι θα εξαφανιστεί μόνο όταν πια δεν θα έχει κάτι να τραφεί και να ολοκληρώσει τον βιολογικό του κύκλο, εκείνο που θα πρέπει να αρχίσει να απασχολεί την περιοχή μας είναι με τι είδους φυτά θα μπορούσε να αντικατασταθεί ο Κανάριος φοίνικας (πρόκειται για το είδος που κοσμεί την οδό Παλαιολόγου και είναι ο πλέον ευπρόσβλητος).

Στις παρατηρήσεις συμβούλων ότι μάλλον σιγά-σιγά θα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση περί αντικατάστασης των φοινίκων με άλλα φυτά, σε συνδυασμό ίσως και με τις γενικότερες σχεδιαζόμενες αλλαγές στην πόλη (πχ πεζοδρόμηση, ποδηλατόδρομοι κλπ), ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μιας ευρύτερης συνεργασίας των υπηρεσιών και ενδεχομένως κάποιας μελέτης. Όπως πάντως τόνισε, και το κόστος αντικατάστασης είναι αρκετά υψηλό, ενώ προς το παρόν δεν καταγράφονται σημαντικές απώλειες αισθητικά.


ΠΗΓΗ: laconialive.gr

Ετοιμαστείτε για ποδηλατάδα...


Η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΣΜΟΣ!!!!!!

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2751100808

Corpus Sano

Danaou 98, Αrgos

Συναυλία καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους - 35 χρόνια


Το Δημοτικό Ωδείο Άργους γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια. Χρόνια καρποφόρα, γεμάτα μουσική εκπαιδευτική δράση σε όλο το ευρύτατο φάσμα της μουσικής – έγχορδα όργανα, πνευστά, πιάνο και πληκτροφόρα, κιθάρα, τραγούδι, μουσικά σύνολα, χορωδίες, θεωρητικά, παραδοσιακά όργανα, Βυζαντινή μουσική, μουσικοκινητική αγωγή για μικρά παιδιά. Χρόνια χαράς, συνεργασίας, τίτλων σπουδών, όπως και σημαντικών πανελληνίων διακρίσεων μαθητών του Ωδείου. 
Χιλιάδες παιδιά σπούδασαν μουσική στο Ωδείο σε αυτά τα 35 χρόνια. Σημερινοί καθηγητές υπήρξαν μαθητές του Ωδείου. Οι Καθηγητές του Ωδείου όλα τα χρόνια είναι καταξιωμένοι μουσικοί, με μεγάλη εκπαιδευτική προσφορά, καθώς και καλλιτεχνική σταδιοδρομία και δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Οι καθηγητές του Ωδείου θα πραγματοποιήσουν την εορταστική συναυλία του Ωδείου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στις 7.30 το απόγευμα. 

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα για βιολί, πιάνο, φλάουτο, φλάουτο μπαρόκ, κλαρινέτο. 
Ο Ανδρέας Ρεντούλης θα παίξει το Σκέρτσο αρ. 2 για πιάνο του Σοπέν και η Έλενα Καπετάνιου τη Σονάτα για πιάνο σε φα ελάσσονα του Ντ. Σκαρλάττι. 
Η Εύα Κάρκουλα θα παίξει το Αντάντε για φλάουτο του Μότσαρτ και τη Σονάτα για φλάουτο του Πουλένκ. 
Ο Σπύρος Μαρίνης θα παίξει το Βιβάτσε του Τέλεμαν και τη Σονάτα του Χέντελ για φλάουτο μπαρόκ («φλάουτο με ράμφος») και τη Σονάτα για κλαρινέτο του Σαιν-Σανς. 
Η Μόνικα Παπαϊωάννου θα παίξει τις Μελωδίες της Βουδαπέστης για βιολί του Τσόκα και ένα κομμάτι από την οπερέτα Κόμισσα Μαρίζα του Κάλμαν και ο Νίκος Μάνδυλας τρία κομμάτια για βιολί, το Καντάμπιλε του Παγκανίνι, το Αλλέγκρο του Φιόκο και το Εμβατήριο από την όπερα Η αγάπη για τα τρία πορτοκάλια του Προκόφιεφ. 
Συνοδεύουν στο πιάνο ο Ανδρέας Ρεντούλης, η Αγγελική Τσαμπάση και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Νικος Χριστοδούλου, ο οποίος θα παίξει και τη Βαρκαρόλα.


Πτώση 48χρονου σε πηγάδι στην Κάντια Ναυπλίου - Επιχείρηση της πυροσβεστικής


Άγιο είχε ένας 48χρονος άνδρας στην Αργολίδα όταν κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών υποχώρησε τμήμα από κλειστό πηγάδι και έπεσε σε βάθος 15 μέτρων περίπου.

Το ατύχημα σημειώθηκε στον οικισμό Τζαμαλέϊκα στην Κάντια του Δήμου Ναυπλιέων σήμερα το πρωί.

Άμεσα στήθηκε επιχειρηση της πυροσβεστικής που κατεφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και άνδρες  που ανέσυραν τον 48χρον Γ.Τ. από το πηγάδι.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ο 48χρονος ήταν τυχερός καθώς δεν χτύπησε σοβαρά από την πτώση του.

















ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Καλό ταξίδι κύριε Πέτρο...


Η καμπάνα της Θεομάνας χτύπησε πρωί - πρωί πένθιμα... 
Ο θάνατος χτύπησε ξαφνικά την πόρτα του... 
Καλό ταξίδι κύριε Πέτρο...
Καλό Παράδεισο!

Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους!

Χάθηκε σκυλάκι...


Χάθηκε Σέττερ (κυνηγόσκυλο) με μακριά τρίχα και αυτιά, όπως το βλέπετε, από την περιοχή του Ναυπλίου... (στην παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου) 
Ακούει στο όνομα ΝΤΕΚΟ...
Οι δικοί του το αναζητούν...
Αν το δείτε κάπου, ειδοποιείστε μας με μήνυμα ή τηλεφωνείστε στο 6907105009... 

Χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια


Τελευταία είναι της μόδας τα χειροποίητα πλεκτά τσαντάκια. Τα βλέπεις παντού – στη τηλεόραση, στις εκπομπές, στους δρόμους, στους διάσημους! Τι έχει κάνει όμως αυτά τα  -διαφορετικά- τσαντάκια να είναι τόσο δημοφιλής;

Τα πλεκτά τσαντάκια ξεχωρίζουν καθώς πρόκειται για μοναδικά κομμάτια, που φτιάχνονται όλα στο χέρι. Έτσι κάθε τσαντάκι είναι μοναδικό και διαφορετικό και κανένα δε μοιάζει με κανένα άλλο! Τα τσαντάκια είναι διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, μπορούν να έχουν αλυσίδες ή διαφορετικό κράτημα και επίσης υπάρχουν διάφοροι τύποι όπως τσαντάκι χεριού, τσάντα μεγάλη,κτλ.


Τα χειροποίητα τσαντάκια είναι κατάλληλα για κάθε εποχή του χρόνου – τόσο για άνοιξη, καλοκαίρι – όσο και για το χειμώνα. Κάθε εποχή έχει τα δικά της χρώματα και σχέδια για να ταιριάζουν αρμονικά.







Ανατολή Δημιουργίες

Έναρξη των παιδικών εργαστηρίων από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας


Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη των παιδικών εργαστηρίων για την προσεχή σεζόν με τα εξής τμήματα:

1) ΤΜΗΜΑ Α - Κυριακή 10:30-11:30 για παιδιά προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας

2) ΤΜΗΜΑ Β - Κυριακή 11:30-12:30 για τα παιδιά του Δημοτικού

3) ΤΜΗΜΑ Γ - Κυριακή 12:30-14:00 για τα παιδιά του Γυμνασίου

Όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να εγγραφούν την περασμένη Κυριακή θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 10:30-14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο εργαστηρίων Κο Πατρίτσιο Νέζε στο 6938425139.

Καλή Χρονιά !



Γίνονται... σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Οι "Chile Verde Trio" LIVE στο Φουγάρο
Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

1ο Πανελλαδικό Cosplay Τουρνουά Bowling
Korinthos Bowling Center 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 (22:00) 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Αρχή οδού Αμφείας, πλατεία 23ης Μαρτίου – Δράση “Οδήγηση και Αλκοόλ”

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σάββατο (21:30) Κυριακή (20:00)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Θέατρο Νηπιαγωγείο 
Άφησέ με να έρθω μαζί σου -μ’ακούς;- | 
Ομάδα Re-Act

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 (20:00) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Λιθογραφείο 
«Γεγονότα στη Φώκαια 1914» 
των Ανιές Σκλάβου & Στέλιου Τατάκη 
προβολή ντοκιμαντέρ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

15 Οκτωβρίου 2016  στις 21:15
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο «Αντίμετρο» 
ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓώ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 (22:00) 
ΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, Ευοί Ευάν 
Ανεστόπουλος feat DAVID LYNCH

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 (21:00) 
ΠΑΤΡΑ, Memphis Rock Bar 
32Bastards, Aveline

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 (21:00) 
ΠΑΤΡΑ, Ghetto Bar and live stage 
ΚΑΝΩΝ / Θύτης / 
Supreme RNS / Pero

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κάθε Σάββατο στις 21:30  
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΡΑΚΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φουλ του μεζέ 
 Έντεχνα και λαϊκά

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&