25.8.16

Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στην Αργολίδα


Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η Αργολίδα βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλή) για την Παρασκευή 26 Αυγούστου. 

Ως εκ τούτου τίθεται σε ισχύ η με αρ. πρωτ. 624/22-6-2016 (ΑΔΑ: 7ΜΩΞ7ΛΙ-12Τ) Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και παραμονής των εκδρομέων στις κάτωθι περιοχές για τις μέρες και ώρες που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς με δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5.

1. ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

α) Δάσος Φαρμακά.
β ) Δάσος Μελιδόνι από Διάσελο Λυρκείας έως Δούκα και Κεφαλόβρυσο.
γ) Ελατοδάσος Αρτεμησίου ( Από Μερκούρι –Οινόη(Μάζι)-Καρυά.
δ)Λόφος Ασπίδος

2. ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

-Δάσος Σταυροποδίου.Εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Ιρίων-Καρναζέϊκων-
-Τραχειάς και ειδικότερα από την τοποθεσία Άνω Καρναζέϊκα μέχρι Βοθύκι.


3. ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Δάσος Άκρος Δήμου Επιδαύρου, από όλες τις εισόδους του δάσους.

4. ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Α. Δάσος Κορακιάς Κρανιδίου, στις προσβάσεις αυτού από :
α) Περιοχή Βαθειά Λάκκα, στο τέρμα της ασφάλτου μετά τους οικισμούς των Δικηγόρων και Ε.Α.Σ.
β) Από το μαντρί Ντουζένι προς το Δάσος Κορακιάς.
γ) Από το δρόμο Θυνί προς Πυροφυλάκιο Κορακιάς στα όρια του Δάσους.

Β. Περιοχή Καταφυκίου. Στα όρια του φαραγγιού Καταφυκίου και από 
Ερμιόνη και από Φούρνους.

Γ. Αγία Άννα Κρανιδίου.

Δ. Περιοχή Δάσους Αυλώνας, Κρανιδίου , Ερμιόνης. 

Εξαιρούνται της απαγόρευσης, οι μετακινήσεις που άπτονται της λειτουργίας του ξενοδοχείου ΑΜΑΝ ΖΟΕ.

Στην απαγόρευση δεν συμπεριλαμβάνεται η κυκλοφορία στα επαρχιακά και κύρια δημοτικά δίκτυα που συνδέουν και εξυπηρετούν τους οικισμούς που βρίσκονται εντός των συγκεκριμένων περιοχών , καθώς και για τα άτομα που η δραστηριότητά τους σχετίζεται με τις προαναφερόμενες περιοχές, πράγμα που οφείλουν να περιορίσουν στο άκρως απαραίτητο τις δραστηριότητές τους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα της Πυροπροστασίας και των Πυροσβεστικών Διατάξεων.


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Το Δρέπανο γιορτάζει τους Αγίους Αδριανό και Ναταλία (φωτογραφίες)




















ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις


Εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού της Ελλάδας στο χάνι του Κουλουρά


Η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων στην εκδήλωση που διοργανώνει για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στο χάνι του Κουλουρά (διασταύρωση Αγ. Ιωάννη – Πλάτανου)

Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από την 100χρονη Ιστορία του ΚΚΕ, από την τρίχρονη εποποιία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) (1946 – 1949)

Τιμάμε τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

Τιμάμε τους μαχητές και τις μαχήτριες της ηρωικής 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ

Ο τρίχρονος αγώνας του ΔΣΕ υπήρξε δίκαιος, ηρωικός και μεγαλειώδης. Εξέφραζε τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειονότητας του πληθυσμού ενάντια στα συμφέροντα των εκμεταλλευτών και καταπιεστών του. Εξέφραζε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και της βασικής συμμαχικής της δύναμης, της εξαθλιωμένης αγροτιάς και των φτωχών αυτοαπασχολούμενων στρωμάτων των πόλεων. Η αστική κρατική εξουσία γνώρισε τότε τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ίδια την ύπαρξή της. Ο αγώνας του ΔΣΕ αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον εικοστό αιώνα.

Ο ΔΣΕ αναμετρήθηκε με την εγχώρια αστική τάξη, με το σύνολο των πολιτικών της δυνάμεων («δεξιών» και «κεντρώων»), με το κράτος τους και με τις συμμαχικές τους δυνάμεις, τα καπιταλιστικά κράτη της Μ. Βρετανίας και των ΗΠΑ. Δίχως τη στρατιωτική, οικονομική και πολιτική ενίσχυση των τελευταίων, η αστική τάξη στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να νικήσει.

Είναι χρέος μας να διαδοθεί περισσότερο η ιστορική αλήθεια. Οι νεότερες γενιές να γνωρίσουν τον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Κάθε εργάτης και εργάτρια, κάθε νέα και νέος, που αρχίζει τη ζωή μέσα στη ζούγκλα όπου κυριαρχεί το δίκιο του εκμεταλλευτή, πρέπει να μάθει και έχει κάθε συμφέρον να γνωρίσει αυτή την ιστορία.

Μπροστά στο δίλημμα «υποταγή ή οργάνωση της πάλης και αντεπίθεση», το λαϊκό κίνημα επέλεξε το δεύτερο δρόμο. Το δίλημμα αυτό είναι επίκαιρο σήμερα και ο αγώνας του ΔΣΕ μας εμπνέει για να συνεχίσουμε με πίστη στο δίκιο μας, στο δίκιο της εργατικής τάξης και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, της πλειοψηφίας του λαού μας.

Ειδικά τιμάμε λαϊκούς αγωνιστές της περιοχής.
Τιμάμε τον Γιάννη Άρχοντα (Τασόγιαννη) επικεφαλής του ΕΑΜ στην Κυνουρία που είχε σημαντική συμβολή στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής (κατασκευή σχολείου, πόσιμο νερό, κτήματα που δεν είχαν μοιραστεί δόθηκαν για καλλιέργεια, κλπ) και την περίοδο του ΔΣΕ στις 22 Μάρτη 1949 δολοφονήθηκε από απόσπασμα χωροφυλακοχιτομάηδων. Επιδιώκουμε να φωτίσουμε και με αυτό τον τρόπο την ανωτερότητα και της διοικητικής – κυβερνητικής πλευράς της λαϊκής εξουσίας. Προβάλει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το ότι οι λειτουργίες της λαϊκής εξουσίας έχουν ριζικά διαφορετικό περιεχόμενο από αυτές της αστικής εξουσίας, ακριβώς γιατί λειτουργεί για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Για το Γιάννη Άρχοντα στις 10:30 της ίδιας μέρας θα γίνουν αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας στο χώρο που δολοφονήθηκε στα Σιώματα.

Τιμάμε τον Σάγκα Γεωρ. Ιωάννη (Νικηταρά) από τα Δολιανά διοικητή λόχου του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στις 14 Δεκέμβρη 1947 σε μάχη με τους χωροφύλακες.

Τιμάμε τους εκτελεσμένους με αποφάσεις εκτάκτου στρατοδικείου που δεν υπέγραψαν «δήλωση μετάνοιας» και αντιμετώπισαν παλικαρίσια το εκτελεστικό απόσπασμα:
Ηλίας Κων. Αναγνωστάκος
Ιωάννης Βασ. Γιάνναρης
Ιωάννης Γρηγ. Γρηγορίου
Ευάγγελλος Παν. Ευαγγέλου
Καίτη Χαρ. Κόλια
Ηλίας Νικ. Σταθόπουλος ή Γεωργίτσης
Ιωάννης Τσαβλής (Μπαρουτόγιαννης)

Και τέλος τιμάμε τους μαχητές του ΔΣΕ από την Β. Κυνουρία που έδωσαν τη ζωή τους στην τρίχρονη εποποιία 1946 – 1949. Έχουμε κατάλογο 47 μαχητών και καλούμε τους απογόνους, τους συγγενείς αλλά και το λαό της περιοχής να έρθουν στην εκδήλωση για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές και να μας βοηθήσουν να συμπληρώσουμε ή να διορθώσουμε αυτόν τον κατάλογο αλλά και να συμβάλλουν στην διάσωση πολύτιμων ντοκουμέντων και ιστορικών στοιχείων.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας της Ε.Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα γίνουν αποκαλυπτήρια μνημείου με όλους τους παραπάνω λαϊκούς αγωνιστές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι στο χάνι του Κοπανίτσα 100 μ. πιο κάτω.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στο χάνι του Κουλουρά (διαστάυρωση Αγ. Ιωάννη – Πλάτανου).

Να ενημερώσουμε ότι έχει δρομολογηθεί λεωφορείο που αναχωρεί στις 08:30 από την Τρίπολη (πλ. Κολοκοτρώνη).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ"


Έφυγε από την ζωή ο μαέστρος Μάνος Διαμαντής


Στο πένθος βυθίστηκε η πόλη του Άργους από την αναγγελία του θανάτου του μαέστρου Μάνου Διαμαντή, η κηδεία του οποίου έγινε χθες Τετάρτη 24 Αυγούστου στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Άργος.

Η προσφορά του Μάνου Διαμαντή ήταν μεγάλη στην μουσική παιδεία της ευρύτερης περιοχής του Άργους.

Ο θεός να τον αναπαύσει.


ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού της Ελλάδας, στη Δίβρη της Ηλείας


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τ.Ε Ηλείας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, η Επιτροπή Περιοχής και το Συμβούλιο Περιοχής  Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος και της ΚΝΕ, από κοινού με τις οργανώσεις της Αχαΐας και της Ηλείας, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, οργανώνουν μία σημαντική, όπως τονίζεται, εκδήλωση στην ορεινή Δίβρη της Ηλείας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τιμάμε τη συγκρότηση της 3ης Μεραρχίας (Πελοποννήσου) και το σύνολο της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της.

•             Η εκδήλωση αρχίζει στις 10:30πμ.

•             Θα μιλήσει ο Βίκτωρ Θωμόπουλος (μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ).

•             Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας, αφιερωμένης στη Μεραρχία και το Διοικητή της Στέφανο Γκιουζέλη (Υποστράτηγο, αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ)

•             Ειδική αναφορά θα γίνει στον Κώστα Κανελλόπουλο (Αντισυνταγματάρχη, επιτελάρχη και διοικητή της σχολής αξιωματικών) που έπεσε ηρωικά στην ευρύτερη περιοχή

•             Θα ακολουθήσει μικρή πορεία μέσα στο χωριό

•             Απ’ την παραμονή θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού για το ΔΣΕ και τη δράση της 3ης Μεραρχίας.

•             Έχει εκδοθεί και σχετικό υλικό (αφίσα και κάλεσμα).

Ώρες αναχώρησης των λεωφορείων των κομματικών οργανώσεων (και των ΙΧ):

Ανδραβίδα 7:45πμ από το καφενείο του Τσάκωνα

Γαστούνη 8:00πμ από τα ΚΤΕΛ

Αμαλιάδα 8:15πμ από τον Άγιο Τρύφωνα

Πύργο 8:30πμ από την Πλατεία ΟΤΕ

Ζαχάρω 8:15πμ από τα φανάρια

Κρέστενα 8:30πμ από τη Διασταύρωση του Τριχάκη.


Εγγραφές στο ΧΟΡΟΣΗΜΟ από 1η Σεπτεμβρίου


Δεν είναι που τελειώνει το καλοκαίρι…
Είναι που ανυπομονούμε να πιάσουμε τον χορό και πάλι…
Το ραντεβού μας το ίδιο…

-Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου καθημερινά 18.00 - 21.00

-Έναρξη μαθημάτων 15 Σεπτεμβρίου

Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο ΧΟΡΟΣΗΜΟ

Κοφινιώτου 20, Άργος

Τηλ επικοινωνίας : 6948866589

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

“Λευκή Νύχτα” στη Σπάρτη


Σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Λευκή Νύχτα» της Σπάρτης που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Τη βραδιά αυτή, εκτός από τα ανοικτά καταστήματα θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη και ασφαλέστερη διακίνηση του κόσμου.

Επίσης, ο κάθε επαγγελματίας θα μπορεί να διοργανώσει τη δική του εκδήλωση στα πλαίσια πάντα της καλαισθησίας και της νομιμότητας που απαιτείται σε τέτοιου είδους περιστάσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμπορικός  Σύλλογος Σπάρτης.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... Περί κυνικότητας...


Ρώτησαν κάποτε τον κυνικό φιλόσοφο Διογένη, εάν ενοχλείται, που τον αποκαλούν σκύλο.

Καθόλου, απάντησε εκείνος. Τουναντίον, προσπαθώ να τον μιμηθώ.

Σε όσους με χαϊδεύουν κουνώ φιλικά την ουρά μου.

Σ' αυτούς που με ενοχλούν γαυγίζω.

Και σε όσους με κλωτσούν τους δαγκώνω.


ΠΗΓΗ: Σαν Σήμερα

Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ


Την πρώτη τους συνάντηση είχαν χθες Τετάρτη 24 Αυγούστου οι παίχτες του Δημήτρη Κουλούκη στο κλειστό της Νέας Κίου μετρώντας έντεκα παρουσίες από τους δεκαοχτώ παίχτες που θα απαρτίσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

 Το φετινό ρόστερ είναι ανανεωμένο με νεαρούς αθλητές, έχει επιστροφές αλλά και αποχωρίσεις!

 Η Ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της με δυνατούς ρυθμούς δουλεύοντας καθημερινά (φυσική κατάσταση αλλά και ασκήσεις με μπάλα), ενώ έχει ήδη κλείσει για την καλύτερη προετοιμασία της δυνατά φιλικά.

Ελπίζουμε η νέα σεζόν να είναι η καλύτερη δυνατή για την ομάδα της καρδιάς μας!

 ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!


ΠΗΓΗ: argonautisbc.blogspot.gr

“Εικονική Ποίηση” - Παρουσίαση βιβλίου απόψε στο Ναύπλιο


Σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 8 περίπου το βράδυ, στο περίπτερο της “Ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας” θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Παπούλια “Εικονική Ποίηση”.

«Κουντουριώτεια 2016» στην Ύδρα - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων


Τα «Κουντουριώτεια» 

Τα «Κουντουριώτεια» είναι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος  Ύδρας τιμώντας τον Ήρωα και Ελευθερωτή του Αιγαίου και  των Βαλκανικών Πολέμων αλλά και Πρώτο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Υδραίο Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, που γίνονται στο νησί γύρω στα τέλη Αυγούστου, υπάρχει πλήθος επισκεπτών, ενώ προσκαλούνται και παραβρίσκονται επίσημοι, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών καθώς και εκπρόσωποι των γραμμάτων και της τέχνης.

Οι εκδηλώσεις των «Κουντουριώτειων» περιλαμβάνουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο είναι γεμάτο με ξεναγήσεις στα Μουσεία του νησιού, εκθέσεις, προβολές, ομιλίες κ.α.

Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων τελείται δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, επίκαιρη ομιλία στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Καθεδρικού Ναού και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα και κατόπιν στον Τάφο του Υδραίου Ναυάρχου και πρώτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Παύλου Κουντουριώτη. 



«Κουντουριώτεια 2016» - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Φέτος οι εκδηλώσεις  «Κουντουριώτειων» θα αρχίσουν την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 με γενικό σημαιοστολισμό των δημόσιων, ιδιωτικών καταστημάτων και των πλοίων.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του σύγχρονου χορού από την ομάδα Ricean School of Dance.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 στις 11:30 στον Κάβο θα γίνει η υποδοχή του πολεμικού πλοίου που θα πάρει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το βράδυ και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και την Φωτεινή Δάρα στο λιμάνι του νησιού.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στις 10:00 θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας και στις 10:30 στην Συνεδριακή Αίθουσα του Καθεδρικού Ναού ο Πλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού κ. Αντώνιος Καλκούνης θα εκφωνήσει επίκαιρη ομιλία με θέμα: "Ο Παύλος Κουντουριώτης και η προσφορά του". Στις 11:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη που βρίσκεται στο λιμάνι της Ύδρας. Κατόπιν θα γίνει μετάβαση στον Τάφο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη όπου θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και απόδοση Τιμών από το Πολεμικό Ναυτικό. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 12:00 με τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Υδραίου ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση στην πλατεία Βότση.





ΠΗΓΗ: hydraspoliteia.blogspot.gr

Γίνονται σήμερα... Πέμπτη 25 Αυγούστου, στην Πελοπόννησο


Πέμπτη 25 έως Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 
Kyparissia Sunshine International Folklore Festival 2016
Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Κυπαρισσία

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


ΠΕΜΠΤΗ 25/8 
ΩΡΑ 19:30
ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ, ΑΙΓΙΟ
Σταφιδοποιήματα και παιχνίδια

ΩΡΑ 20:30
ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ, ΑΙΓΙΟ
Στον Πύργο των γεύσεων

ΩΡΑ 21:30
ΨΗΛA ΑΛΩΝΙA, ΑΙΓΙΟ
Συναυλία Carte postale

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Πέμπτη 25/8/2016
Θεατρική παράσταση «Ο Παππούς έχει πίεση» 
Νέα Πλατεία Νεμέας
Συντελεστές : Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Νεμέας.
Ώρα έναρξης 21.30
Οργάνωση : Δήμος Νεμέας.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2016»
Πέμπτη 25 έως Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 
Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας 
ZIRIA MUSIC FESTIVAL 2016
Πέμπτη 25 Αυγούστου – έναρξη 20:00
Valina & Nefeli trio, Simos Kokavesis & Co., 
DJ sets: Panos D, A Sandro, Di Cappa

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Δήμος Μεγαλόπολης – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
Μουσική Βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες στον ουρανό της νύχτας, 
από το μουσικό σχήμα «ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΝΑΥΠΛΙΟ, Πλατεία Ωνάση – Έκθεση Βιβλίου

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Δήμος Μονεμβασίας 2016

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016
ΠΕΜΠΤΗ 25 Αυγούστου 
Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας | 21.00
«ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Φεστιβάλ Τρίπολης 2016
ΠΕΜΠΤΗ 25|08
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ώρα 20:30 
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΙ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Καφέ Σινέ 
ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 2016 
Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας – FILMHOUSE

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


2ο Φεστιβάλ Μουσικών Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας 
Πάρκο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, 9.15 μ.μ. 
"Queens of sound" της Sandra Krampelhuber, 
Συναυλία με τους "Bandita me copo"

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία των γυναικών σταρ 
της ρέγκε μουσικής στην ανδροκρατούμενη Τζαμάικα.


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&



ΠΗΓΗ: Pelopolitismos