25.8.16

Ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα με τα παιδία σας ή με τους φίλους σας. Διασκεδάστε και μπείτε στο ρυθμό της ξενοιασιάς. Χαρείτε τη ζωή, γιατί είναι με το μέρος σας και σας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι. Θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θέλετε να ξεφύγετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί τον τελευταίο καιρό νοιώθετε να σας πιέζει. Είναι πιθανές συζητήσεις και επαφές με άτομα κύρους από το επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να είστε πιεστικοί και κουραστικοί απέναντι στο ταίρι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Θα έχετε μια αύρα γαλήνης. Βγείτε με συγγενικά πρόσωπα ή με τους φίλους σας και κάντε πράγματα που αγαπάτε και σας δίνουν δύναμη. Στα επαγγελματικά σας θα γίνουν τώρα κάποιες ανακατατάξεις, που θα σας αναστατώσουν. Ωστόσο, αυτή η περίοδος θα φέρει κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα και αισιόδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από όλους και όλα. Θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, ιδιαίτερα θετικές για εσάς. Ωστόσο εσείς, προσέξτε την κάθε σας κίνηση και μιλήστε σε ανθρώπους που θα σας ακούσουν με προσοχή. 

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα είστε λαμπεροί και αισιόδοξοι. Έχετε την ικανότητα να κατακτάτε ό,τι επιθυμείτε με υπομονή και πείσμα. Ο ερωτισμός δε φεύγει από κοντά σας και γι’ αυτό φλερτάρετε συνεχώς. Στα επαγγελματικά θα έχετε πολύ δουλειά σήμερα, αλλά αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα προκύψουν περίεργες καταστάσεις στη ζωή σας. Θα θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας και να βάλετε σε μια σειρά όλα τα θέματα που σας απασχολούν! Παράλληλα, θα έχετε την τάση να μη δείχνετε τα συναισθήματα σας, ενώ θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πρακτικά ζητήματα. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θέλετε μόνο να διασκεδάζετε, όμως η πραγματικότητα σας χαλάσει τα σχεδία. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Εκπληρώστε όλες τις κρυφές σας επιθυμίες και κάντε τες πραγματικότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με τον εαυτό σας. Να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Να οργανωθείτε περισσότερο στην καθημερινότητά σας. Ολοκληρώστε παλαιότερες εκκρεμότητες που έχετε στα οικονομικά σας. Μιλήστε με τους στενούς σας φίλους για ό,τι προβλήματα έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Εσείς, από την άλλη, επιθυμείτε να απομονωθείτε και να ταξιδέψετε με το νου σας σε δικούς σας κόσμους. Θέλετε να έχετε το έλεγχο στην ερωτική σας σχέση και να έχετε το πάνω χέρι. Μην κάνετε άσκοπες αγορές, γιατί αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Εσείς, από την άλλη, επιθυμείτε να απομονωθείτε και να ταξιδέψετε με το νου σας σε δικούς σας κόσμους. Θέλετε να έχετε το έλεγχο στην ερωτική σας σχέση και να έχετε το πάνω χέρι. Μην κάνετε άσκοπες αγορές, γιατί αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Η επιθυμία σας να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε καλά, θα είναι έντονη. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αρπάξτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. 

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη και τον Κρόνο, θα έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από ό,τι σας καταπιέζει, με κάθε τρόπο. Δε θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και αυτό σας απασχολεί έντονα στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου