20.7.16

H Πανσέληνος του Ιούλη... (φωτογραφίες)





ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2016 - Ήταν μια υπέροχη βραδιά...


Χθες το βράδυ, όσοι βρεθήκαμε στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Νέα Κίο, κάναμε ένα μαγικό, φαγγαρόλουστο, μουσικό ταξίδι... Ένα ταξίδι με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Αργεντινή και το Μεξικό...

Η Κλεονίκη Δεμίρη με την υπέροχη φωνή της κι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης με τις μαγικές νότες του, μας ταξίδεψαν «Στον ουρανό μια νύχτα με τ΄αστέρια» και καταχειροκροτήθηκαν... 

Ήταν μια μουσική βραδιά στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2016" που αξίζει πραγματικά να επαναληφθεί και... επαναλαμβάνεται : Σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου στο Άργος...  Μην την χάσετε με τίποτα!









ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ : 64η εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κίο


Οι ανάγκες για αίμα την καλοκαιρινή περίοδο είναι πολύ μεγάλες, γι΄αυτό σας καλούμε στην 64η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο της Νέας Κίου σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου (ώρα 17:00 - 20:30).

Σας περιμένουμε όλους εκεί...




Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών.

Για την αιμοδοσία είναι πλέον απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α. σας.

Οι αιμοληψίες γίνονται από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους.

Γιόρτασαν τον Προφήτη Ηλία στον Ίναχο (φωτογραφίες)














Στο Βιβάρι γιόρτασαν τον Προφήτη Ηλία (φωτογραφίες)

















Ζώδια σήμερα 20 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Ζητήματα καριέρας και γενικότερα προσωπικής εξέλιξης έρχονται στην επιφάνεια κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να προβάλλετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Η μέρα σάς φέρνει μπροστά σε επιλογές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να μη σας εκφράζουν ή να μη σας ικανοποιούν. Στα ερωτικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι πιστεύετε ότι μέσα από τη συντροφικότητα και την ανταλλαγή συναισθημάτων θα βρείτε την ισορροπία. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς και να νιώσετε ότι πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επέκταση των γνώσεών σας σε ό,τι σας ενδιαφέρει ή σας ευχαριστεί, στην επέκταση των επαγγελματικών σας. Έχετε την τάση σήμερα να υπερβάλλετε στη συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και καλό θα είναι αυτή την τάση να την περιορίσετε. Επίσης, καλό θα είναι να κάνετε μία κουβέντα και να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι σε θέματα που σας απασχολούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και γενικότερα σε πάσης φύσεως οφειλές σάς καλεί να ασχοληθείτε η σημερινή Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Είναι η μέρα που θέλεις να σκεφτείς περισσότερο από ποτέ την οικονομική σου κατάσταση και να διευθετήσεις θέματα που άφηνες εδώ και καιρό, και σου δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλεια. Θα πρέπει να προσέξεις σήμερα τη συμπεριφορά σου σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Στα ερωτικά σου υπάρχει μία ένταση, κυρίως μέσα σου, και προσπαθείς να βρεις με τι θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σήμερα, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, ευνοεί τις αποφάσεις για διάφορους τομείς της ζωής σας, που νιώθετε ότι υπάρχει ανάγκη να παρθούν. Στα επαγγελματικά σας ίσως υπάρξει μία αβεβαιότητα σχετικά με τα σχέδιά σας και όλα όσα θέλετε να πετύχετε. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, σήμερα θα είστε κάπως μπερδεμένοι, δε θα ξέρετε τι να πράξετε και γενικότερα πώς να κινηθείτε απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι. Από τη μία θέλετε να μιλήσετε με λόγια καρδιάς στο ταίρι σας και γενικότερα να εκφραστείτε, αλλά από την άλλη υπάρχει ένας φόβος που σας κρατά λίγο πίσω. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, ίσως υπάρξει μία παραπάνω πίεση στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω των περισσότερων ευθυνών και αρμοδιοτήτων που ενδεχομένως να αναλάβετε. Η απαιτητική καθημερινότητα σήμερα θα σας φορτίσει και θα θελήσετε να περάσετε καλά κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρα, προκειμένου να αποφορτιστείτε. Βρίσκετε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία με το ταίρι σας και νιώθετε ότι έχουν αποκατασταθεί κάποιες διαφορές που είχατε κατά το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, σήμερα νιώθετε πιο δημιουργικοί και πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Ίσως είναι ένα νέο εγχείρημα που σας έχει παθιάσει στα επαγγελματικά σας, που σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι έχετε έντονα την ανάγκη για φλερτ, για διασκέδαση και γενικότερα για εξωστρέφεια. Είστε σε μία φάση που θέλετε να γνωρίσετε τον άνθρωπο εκείνον που θα σας εμπνεύσει, έτσι ώστε να πείτε το μεγάλο “ναι” σε μία σχέση και στο ενδεχόμενο της συντροφικότητας.

ΖΥΓΟΣ
Με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία γενικότερα, σας ωθεί σήμερα να ασχοληθείτε η Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Θέλετε να βάλετε σε μία τάξη θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, αλλά και την οικογένειά σας. Είστε σε μία φάση που θέλετε σιγά-σιγά να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες που έχετε, έτσι ώστε όταν πάτε διακοπές, να μην έχετε αφήσει ανοιχτά θέματα. Στην αισθηματική σας ζωή είστε φειδωλοί στο συναίσθημά σας σήμερα εσείς που βρίσκεστε σε σχέση και δε θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας απέναντι στο ταίρι σας. Πιο εξωστρεφείς θα είστε εσείς οι αδέσμευτοι και με παιχνιδιάρικη διάθεση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπική σου εξέλιξη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και με την επιρροή της Πανσελήνου στον Αιγόκερω. Τώρα έχετε περισσότερες ιδέες προς υλοποίηση και γίνεστε πιο εξωστρεφείς σχετικά με την έκφραση και την υλοποίησή τους. Σε περίπτωση που κάποια πρόσωπα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον σας είναι κάπως εριστικά απέναντί σας, μη δώσετε σημασία, εσείς κάντε τη δουλειά σας και μη μπλέκεστε σε διαμάχες. Στα αισθηματικά σας, η μέρα θα έχει αρκετό πάθος και δράση για εσάς τους αδέσμευτους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σου θα σε βρει η σημερινή μέρα και με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω να βάζει ως πρώτη σου προτεραιότητα την οικονομική σου κατάσταση. Θέλεις να ασχοληθείς σήμερα με πρακτικά ζητήματα και θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Επίσης, αποζητάς σήμερα στο υπόλοιπο της μέρας σου τη διασκέδαση και θέλεις να περάσεις καλά με την αγαπημένη σου παρέα. Βέβαια, δε θα λείψει ο έρωτας σήμερα, καθώς θα φροντίσετε να περάσετε με το ταίρι σας αξέχαστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, σήμερα θα παρατηρείς να γίνονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου διάφορες αλλαγές. Στα επαγγελματικά σου ενδεχομένως να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, να ασχοληθείς με ένα νέο έργο που θα προβάλει περισσότερο τις ικανότητές σου. Στα αισθηματικά σου καλό θα είναι αν έχεις κάνει κάποια νέα γνωριμία πρόσφατα, να μη βιαστείς να ενθουσιαστείς και να προσπαθήσεις να προχωρήσεις βήμα-βήμα. Γνώρισε καλά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βεβαιώσου ότι ανταποκρίνεται στα θέλω και στις προσδοκίες σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση θα έχετε τη σημερινή μέρα, αφού ίσως να σας έχουν πιέσει παραπάνω οι επαγγελματικές και γενικότερα όλες οι υποχρεώσεις σας. Το περιβάλλον σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντί σας και θα νιώσετε ότι σας πιέζουν δίχως λόγο. Η μέρα απαιτεί οργάνωση, έτσι ώστε να προλάβετε όλα όσα έχετε να κάνετε. Στα αισθηματικά σας θα βιώσετε μία ανασφάλεια εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, χωρίς όμως το ταίρι σας να έχει προκαλέσει κάτι τέτοιο. Εσάς θα σας φταίνε όλα και δε θα νιώθετε εντάξει στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Σχέδια για το μέλλον θέλετε να κάνετε τη σημερινή μέρα, καθώς πιστεύετε ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσετε διάφορα θέματα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Από τη μία επιθυμείτε να εξελιχθείτε, από την άλλη δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Η μέρα φέρνει καλές ειδήσεις για εσάς που δε βρίσκεστε σε κάποια σχέση, καθώς θα δείτε σήμερα να έχετε πέραση και αυτό τονώνει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Το ταίρι σας, για εσάς τους δεσμευμένους, ίσως να είναι απαιτητικό απέναντί σας, σχετικά με τα όσα κάνετε και με τα όσα θα μπορούσατε να κάνετε ως ζευγάρι. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Γίνονται σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου


ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ



ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (21:00) – ΠΑΤΡΑ, Πολύεδρο – «Ποίηση με την πανσέληνο» στον κήπο του Πολύεδρου

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (22:00) 
ΑΙΓΙΟ, Πσαράκι – Just jazzin live

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ



ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (23:30) 
ΒΕΡΓΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Kastraki – Loca Latina band LIVE

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (22:00) 
ΠΑΤΡΑ, Royal Theater – Σοφία Βόσσου

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (21:30) – ΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ, Ευοί Ευάν – Ανδρέας Πολυζωγόπουλος – Anicca | live

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (21:30) – ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Cielo Beach Bar -ΧΟΕΣ full band live

ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ
ΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ