13.11.16

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ : 2 - 1


Δύσκολος αντίπαλος αποδείχτηκε ο Αριστείωνας Λυγουριού για την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιάννη Οψιμούλη στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε ο Νίκος Μακρίδης μ' ένα καταπληκτικό γκολ.

Η αλήθεια είναι  πως ο Αργοναύτης όπως και να ξεκινάει το παιχνίδι δείχνει χαρακτήρα νικητή και οι παίχτες σου δίνουν την εντύπωση πως μπορούν να ανατρέψουν το σκορ κι έτσι έκαναν με ένα ακόμα γκόλ του Μακρίδη που δείχνει πως πλέον έχει βρει τον ρυθμό του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο γκολ ζητώντας οφσάιντ και οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο φορές χέρι μέσα στην μικρή περιοχή. Ο προπονητής της Νέας Κίου έδειξε πως έστεισε την ομάδα με το βλέμμα στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου.









ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εξέδρα...






















ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Έρευνα: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μακράν η πιο επιτυχημένη μέθοδος διακοπής του καπνίσματος


Νέα αμερικανική μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου το 85% των καπνιστών χρησιμοποίησαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τελευταία τους προσπάθεια να σταματήσουν το κάπνισμα. Η ίδια έρευνα, που ήταν μακροπρόθεσμη, δείχνει επίσης ότι το ποσοστό διακοπής του καπνίσματος -42,4%- είναι υψηλότερο μεταξύ των μακροχρόνιων χρηστών του ηλεκτρονικού τσιγάρου και ότι οι προσπάθειες να κόψει κανείς το κάπνισμα (72,6%) συμβαίνουν συχνότερα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο από ό, τι με άλλα προϊόντα διακοπής καπνίσματος.

Η νέα έρευνα έγινε από το Τμήμα Οικογενειακής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και το δείγμα αφορούσε σε καπνιστές και διπλούς χρήστες (άτομα δηλαδή που και κάπνιζαν και χρησιμοποιούσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο), προκειμένου να εξεταστεί η σχέση μεταξύ της μακροχρόνιας χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου και η διακοπή του καπνίσματος για πάνω από 2 χρόνια.

Η μελέτη, που υποστηρίχθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι περισσότεροι από ένας στους τρεις καπνιστές χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τελευταία τους προσπάθεια να κόψουν το κάπνισμα, ενώ το ένα τέταρτο αυτών χρησιμοποίησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως το μόνο βοήθημα για τη διακοπή του καπνίσματος. 

Ο Δρ. Shu-Hong Zhu και η ομάδα του ρώτησαν 2.028 Αμερικανούς καπνιστές μεταξύ των ετών 2012 και 2014. Ως καπνιστές όρισαν «εκείνους που είχαν καπνίσει τουλάχιστον 100 τσιγάρα στη ζωή τους και κάπνιζαν κάθε μέρα ή μερικές ημέρες κατά τη στιγμή της έρευνας». Ομοίως, χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου ήταν «αυτοί που χρησιμοποιούσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο τις τελευταίες 30 ημέρες πριν από την έρευνα». Οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν τηλεφωνικά στη μελέτη μέσα από μια τυχαία διαδικασία.

Tα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν έχουν αναγνωριστεί επισήμως ως βοηθήματα διακοπής του καπνίσματος στις ΗΠΑ. Νομικά, θεωρούνται ως προϊόντα καπνού και ως τέτοια ρυθμίζονται από την αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ : Εκείνος δε θα σε εγκατέλειπε ποτέ...


«Εκείνος δε θα σε εγκατέλειπε ποτέ» είναι ο τίτλος του βίντεο ευαισθητοποίησης ενάντια στις εγκαταλείψεις ζώων που παρουσίασε η γαλλική φιλοζωική οργάνωση «30 Millions d’ amis» με στόχο την καλλιέργεια της συνείδησης του υπεύθυνου κηδεμόνα ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των εγκαταλείψεων.

Σ΄αυτή τη μικρού μήκους ταινία ένας άνδρας οδηγεί τον ηλικιωμένο σκύλο του στο δάσος όπου τον εγκαταλείπει. Μπαίνει στο αμάξι και φεύγει. Κάποια στιγμή κοιτάει τον καθρέφτη και βλέπει το σκύλο του να τον ακολουθεί. Αιφνιδιάζεται, χάνει τον έλεγχο και ανατρέπεται το αυτοκίνητό του. Ο άνδρας τραυματίζεται σοβαρά και αναίσθητος κείτεται στην άσφαλτο κινδυνεύοντας να καεί ζωντανός από τη φωτιά που είχε ήδη εκδηλωθεί στο αμάξι του.

Ο γέρικος σκύλος του όμως που πριν από λίγη ώρα είχε εγκαταλείψει στο δάσος, έκανε τα πάντα για να τον προστατεύσει και να τον σώσει. Γιατί ο σκύλος, σε αντίθεση με τον άνθρωπο, δε θα σε εγκαταλείψει και δε θα σε προδώσει ποτέ. 



ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΚΡΗΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ


 Έκρηξη σημειώθηκε μετά από φωτιά σε καπνοδόχο εστιατορίου στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου, σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016. 

Από την φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές  σε πολυκατοικία που βρίσκονταν δίπλα στο εστιατόριο. Από την έκρηξη και την κάπνα προκλήθηκε πανικός στους ενοίκους και θαμώνες του εστιατορίου. Άμεση  ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου με τρία οχήματα και  έξι άνδρες.








ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Σαν σήμερα... στη μουσική


1942: Ο Αμερικανός blues τραγουδιστής και κιθαρίστας John Hammond (John Paul Hammond), γιος του σημαντικού στελέχους της δισκογραφικής Columbia John Hammond Jr., γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Το 1966 βοήθησε τον Jimi Hendrix να βρει δουλειά στο Cafe Au Go Go, λίγο πριν φύγει για την Μεγάλη Βρετανία. Είναι επίσης ο μοναδικός καλλιτέχνης που είχε στην μπάντα του τον Eric Clapton και τον Jimi Hendrix μαζί, για πέντε παραστάσεις στο The Gaslight Cafe της Νέας Υόρκης την δεκαετία του ’60. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Duane Allman, Dr. John, J.J. Cale κ.α.

1961: Οι The Tokens κυκλοφορούν το single “The Lion Sleeps Tonight“. Πρωτοηχογραφήθηκε το 1939 από τον Solomon Linda. Το τραγούδι έχει και άλλες ονομασίες όπως “Wimoweh” και “Mbube”. Θα ανέβει στην πρώτη θέση του Billboard στις 18 Δεκεμβρίου του 1961 και θα παραμείνει στην κορυφή για δύο εβδομάδες. Το 1994 συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “The Lion King”.


1965: Οι The McCoys κυκλοφορούν το τραγούδι “Fever“. Είναι μια δημιουργία των Eddie Cooley και John Davenport και πρωτοηχογραφήθηκε το 1956 από τον Little Willie John. Από τότε έχει διασκευαστεί από καλλιτέχνες όπως Peggy Lee, Elvis Presley, Ray Charles κ.α.

1968: Η ταινία κινουμένων σχεδίων των The Beatles με τίτλο “Yellow Submarine” κυκλοφορεί στην Αμερική. Τα τέσσερα σκαθάρια δεν είχαν δανείσει τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας αλλά εμφανίζονται στην τελευταία σκηνή όπου αντικαθιστούν τους εικονικούς χαρακτήρες τους. Στη Μεγάλη Βρετανία είχε κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1969 και μόνο η μία πλευρά θα περιέχει τραγούδια των The Beatles, η δεύτερη πλευρά θα περιέχει το συμφωνικό θέμα της ταινίας σε σύνθεση του παραγωγού τους, George Martin. Τον Ιανουάριο του 1969 στην 34η τελετή απονομής των New York Film Critics Circle Awards θα κερδίσει το βραβείο “Special Award”. Στην ταινία ακούγονται τα τραγούδια “Yellow Submarine”, “Eleanor Rigby”, “A Day In The Life”, “Lucy in the Sky with Diamonds”, “With a Little Help from My Friends” κ.α.

1976: Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Rod Stewart με το τραγούδι “Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)”. Είναι μέρος του άλμπουμ “A Night on the Town” και το δεύτερο Νο1 τραγούδι του. Θα παραμείνει στη κορυφή για εννέα εβδομάδες.


ΠΗΓΗ: musicislifepsansimera.blogspot.gr

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ : Εκδήλωση για τον Φώτη Κόντογλου στη Θεσσαλονίκη



ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ : Εβδομάδα Μικρασιατικού Πολιτισμού σε όλη την Ημαθία


Το ραγισμένο δοχείο - Κινέζικος μύθος


Μια γριά κινέζα κουβαλούσε νερό με δύο μεγάλα δοχεία, κρεμασμένα από τους ώμους της.

Το ένα δοχείο ήταν άψογο και μετέφερε πάντα όλη την ποσότητα νερού που έπαιρνε.

Το άλλο είχε μια ρωγμή και στο τέλος της μακριάς διαδρομής από το ρυάκι στο σπίτι έφθανε μισοάδειο.

Έτσι για δύο ολόκληρα χρόνια η γριά κουβαλούσε καθημερινά μόνο ενάμισι δοχείο νερό στο σπίτι της.

Φυσικά το τέλειο δοχείο ένοιωθε υπερήφανο που εκπλήρωνε απόλυτα και τέλεια το σκοπό για τον οποίο είχε κατασκευαστεί.

Το ραγισμένο δοχείο ήταν δυστυχισμένο που μόλις και μετά βίας μετέφερε τα μισά από αυτά που έπρεπε και ένοιωθε ντροπή για την ατέλεια του.

Ύστερα από δύο χρόνια δεν άντεχε πια την κατάσταση αυτή και αποφάσισε να μιλήσει στη γριά.

«Ντρέπομαι τόσο για τον εαυτό μου και θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη!»
«Μα γιατί;» ρώτησε η γριά.
«Για ποιο λόγο νιώθεις ντροπή;»

«Ε, να ! Δύο χρόνια τώρα μεταφέρω μόνο το μισό νερό λόγω της ρωγμής μου
και εξαιτίας μου κοπιάζεις άδικα και εσύ!»

Η γριά χαμογέλασε: «Παρατήρησες ότι στο μονοπάτι υπάρχουν λουλούδια μόνο στη δική σου πλευρά και όχι στη μεριά του άλλου δοχείου;
Πρόσεξα την ατέλειά σου και την εκμεταλλεύτηκα.»

«Φύτεψα σπόρους στην πλευρά σου και εσύ τους πότιζες.
Δύο χρόνια τώρα μαζεύω τα άνθη και στολίζω το τραπέζι μου.
Αν δεν ήσουν εσύ αυτή η ομορφιά δε θα λάμπρυνε το σπίτι μου!»

Βέβαια δεν ήταν η ατέλειά του δοχείου που το έκανε ξεχωριστό αλλά η ιδιαίτερη ικανότητα της γριάς να διακρίνει και να χρησιμοποιήσει την αδυναμία του.

Ο καθένας μας έχει τις «ρωγμές» του και τις «αδυναμίες» του που μπορούν να γίνουν χρήσιμες και να ομορφύνουν τη ζωή μας.

Κάθε «ρωγμή» μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο πλούσια και πιο ενδιαφέρουσα, αρκεί να βρει κάποιος την ομορφιά που μπορεί να δώσει η ατέλειά μας.

«Ραγισμένοι» φίλοι, μην ξεχνάτε να σταματάτε στην άκρη του δρόμου και να απολαμβάνετε το άρωμα των λουλουδιών που φυτρώνουν στη μεριά σας.

Αν ο καθένας μας μετέτρεπε σαν τη γριά τις ατέλειες του διπλανού του σε κάτι χρήσιμο και όμορφο, σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν καλλίτερος.

Ρεσιτάλ Πιάνου για την περίθαλψη των αδέσποτων σήμερα στο Άργος


Πρόγραμμα:
Α΄Μέρος
Ντομένικο Σκαρλάττι: Σονάτα σε Ντο ελάσσονα, Κ 22
Λ. Βαν Μπετόβεν: Σονάτα σε φα ελάσσονα, αρ. 23, Έργο 57 (Απασιονάτα)
Β' Μέρος
Ρόμπερτ Σούμαν: Παραλλαγές πάνω στο όνομα Abegg, Έργο 1
Φρανς Σούμπερτ: Σονάτα σε Λα μείζονα, D 664, Έργο 120

Βιογραφικό Σημείωμα
Η Έλενα Παπανικολάου γεννήθηκε το 1981 στο Άργος. Το 1999 εισήχθη με υποτροφία στη Μαθηματική Σχολή Αθηνών και με υποτροφία του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ στη Σχολή Μαθηματικών του Καίμπριτζ. Το 2002 απέκτησε πτυχίο Φιλοσοφίας με Άριστα, από το παν/μιο του Καίμπριτζ, αναγορεύθηκε σε Bateman Scholar και απέσπασε το Βραβείο Φιλοσοφίας Κitty Crawley. Το 2003 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Κλασικές Σπουδές, στο πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, για να συνεχίσει να μελετά συστηματικά πιάνο, ενώ, παράλληλα, ξεκίνησε διδακτορική διατριβή στην Αισθητική και στην Καντιανή Φιλοσοφία, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή και εδίδαξε, στον τομέα Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, κατά διαστήματα, μέχρι το 2016. Το 2012 ολοκλήρωσε τη μεταδιδακτορική της έρευνα, με υποτροφία από το ΙΚΥ, και απέκτησε Δίπλωμα πιάνου στο ωδείο Ορφείον Αθηνών, στην τάξη του καθ. Σταύρου Κόλλια, με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α΄Βραβείο. Την ίδια χρονιά, εισήχθη στην τάξη του μαέστρου Jean-Bernard Pommier, στην Ακαδημία Τεχνών του Ρόττερνταμ (Codarts), όπου και ολοκλήρωσε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master of Music) τον Ιούνιο του 2014. Έχει συνδιοργανώσει και συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια φιλοσοφίας, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια ιστορίας της Τέχνης, και, στη μουσική, σε σεμινάρια και master classes πιάνου του André Marchand, Daniel Blumenthal και ιστορικής ερμηνείας, των Pieter Jan Belder, Bart van Oort, Vaughan Schlepp. Έχει δώσει ρεσιτάλ ως σολίστ και ως μέλος σχήματος μουσικής δωματίου σε διάφορες πόλεις της Ολλανδίας, της Ελλάδας και της Γερμανίας. Σήμερα ζει στην Αθήνα.

Γεύσεις και Μυρωδιές : Μοσχαράκι στο πήλινο


Υλικά:

1 kg μοσχάρι γάλακτος
2 μέτρια κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
3-4 γαρίφαλα (μοσχοκάρφι)
2 ξυλαράκια κανέλα
2 δαφνόφυλλα
4-5 σπόρους μπαχάρι
3 ντομάτες φρέσκιες
1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο 

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Μετά, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σωτάρουμε όλα μαζί για λίγο.
Έπειτα, ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας, τις ντομάτες με τα υγρά τους και τα αφήνουμε να πάρουν μια καλή βράση.
Το τουμπάρουμε στο πήλινο, το καπακώνουμε και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.
Τέλος, το σερβίρουμε με ζυμαρικά, λαχανικά ή ρύζι.


ΠΗΓΗ: loukoulos.com

Γαστρονομικό φεστιβάλ πελοποννησιακών γεύσεων


Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 17:00, στο πλαίσιο της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO «μαγειρεύεται» ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μαγείρους από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, οι οποίοι θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν παραδοσιακές πελοποννησιακές συνταγές.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργασιών και συνεργειών καθώς είναι η πρώτη φορά που τα Επιμελητήρια του Μοριά ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ένας επιπλέον σκοπός αυτής της νέας εποχής είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης και ηθικής Πελοποννησιακής Γαστρονομίας εφάμιλλης με την ιστορία και τις δυνατότητες αυτού του τόπου.

Στο γαστρονομικό αυτό φεστιβάλ καταξιωμένοι Πελοποννήσιοι σεφ προτείνουν πιάτα της περιοχής τους, με τοπικά προϊόντα, με σεβασμό στην τοπική βιοποικιλότητα, στο καλάθι προϊόντων του Μοριά, στους παραγωγούς.

Με φαντασία και φροντίδα στη μάνα-γη οι σεφ χρησιμοποιούν πάνω από 25 παραδοσιακά προϊόντα του Μοριά για τα 7 πιάτα της Πελοποννήσου. Πιάτα που καλύπτουν μέρος της διατροφής των Πελοποννήσιων, αλλά και των επισκεπτών.

ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ

Τα προτεινόμενα πιάτα καλύπτουν την γκάμα διατροφής των πελοποννήσιων και των ελλήνων σεβόμενα το αγροτικό καλάθι προϊόντων του Μοριά. Με σεβασμό στη μάνα-γη, στους παραγωγούς, στην τοπική βιοποικιλότητα οι σεφ προτείνουν πιάτα στα οποία συμμετέχουν παραπάνω από 25 παραδοσιακά- τοπικά προϊόντα.
1. “Iberico 3sixty” - Κουτσουρόπουλος Ανδρέας (Chef, ‘3sixty’),  για την Αργολίδα
2. “Αρνάκι κλέφτικο από το χθες στο σήμερα” - Κουστένης Σταύρος (Chef, καθηγητής μαγειρικής ‘etoile’),  για την Αρκαδία
3. “Χταπόδι με μαυροδάφνη, συνοδεία τραχανότου και πράσινης σαλάτας (με φορμαέλα-σταφίδες-σύκα- κρέμα βαλσάμικου Τεντούρας)” - Νικολόπουλος Γεώργιος (Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Certificate Cook Chef -ΑCTA ), για την Αχαΐα
4. “Γουρνοπούλα στο φούρνο με λαχανικά” - Γιαννόπουλος Βασίλης (Executive Chef), για την Ηλεία
5. “Αρνί κρασάτο στη γάστρα” - Γιαννόπουλος Βασίλης (Executive Chef), για την Κορινθία
6. “Σύγκλινο και χοιρινά παϊδάκια πικάντικα στη γάστρα” – Παναγάκου Μαίρη (Chef- Συγγραφέας) , για τη Λακωνία
7. “Βακαλάος Τσιλαδιά” - Κωστόπουλος Πάρης (Executive Chef), για τη Μεσσηνία

Την παρουσίαση αυτής της γευστικής εκδήλωσης θα κάνει η Ντόρα Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.
Κοπιάστε!

Στη συνέχεια….
Στις 8 το απόγευμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη, το Λύκειο Ελληνίδων, παράρτημα Τρίπολης και το Δήμο Τριφυλίας και με ορχήστρα τους: Κώστας Μήτσης & Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Κώστας Φιλιππίδης λαούτο και Χρήστος Λυκουρέντζος κρουστά.
Στις 10 το βράδυ η έκθεση κλείνει τις πύλες της και ευχαριστεί προσωπικά τους εκθέτες της.


ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Γίνονται... σήμερα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου


Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 (12:00) 
ΑΡΓΟΣ, Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» «Ο Καραγκιόζης κυνηγός και η κοκκινοσκουφίτσα»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 (11:00)
ΝΑΥΠΛΙΟ, Φουγάρο Πολυχώρος Πολιτισμού 
Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των Ήχων 
Ομάδα Κοπέρνικος

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&



&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12:00  
ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Συναυλιακός Χώρος ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ 
Ο Γίγαντας Πολύβιος Στρεμμάτης

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΜΠΟΛΑΤΙ ΒΕΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Σταθμός στην Τέχνη

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΠΑΤΡΑ, Ποικίλη Στοά 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 (21:15) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Επίκεντρο+ 
«ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ ή το έγκλημα» 
της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Κυριακή στις 13 Νοεμβρίου 2016 (23:00) 
ΠΑΤΡΑ, Disco Room 
Θέμης Αδαμαντίδης live

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Νοεμβρίου 2016  (19:00) 
ΠΑΤΡΑ, Royal Theater 
Εννέα και πέντε

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&