7.10.16

Πολλές ζημιές αφησε πίσω της η καταιγίδα στην Αργολίδα



Πολλές ζημιές στην Αργολίδα σήμερα... Και ο θυμός του καιρού δεν έχει περάσει... Οι αστραπές και οι βροντές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό...






















ΠΗΓΕΣ: argolikeseidhseis.gr,  palabourtzi.gr

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ναυπλιέων στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Άρτης


Συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Άρτας Καλλίνικο, απέστειλε o δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Κωστούρος, με αφορμή την εκλογή του στην Μητροπολίτη Άρτας.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Σεβασμιότατε Άγιε Άρτης
Η ανάδειξή Σας, στην θεοφύλακτου από τους βυζαντινούς Χρόνους Μητρόπολη Άρτης, μας συγκίνησε βαθύτατα. Πράγματι, επήλθε το πλήρωμα του χρόνου γιατί μας γεμίσατε χαρά και ψυχική ευφορία με την εκλογή Σας αυτή.
Ο Δήμος Ναυπλιέων, και εγώ προσωπικά, Σας υποβάλλουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια μας και ευελπιστούμε, ότι το έργο Σας στη Μητρόπολη αυτή θα είναι δημιουργικό και καρποφόρο. Να ζήσετε έτη πολλά και ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι, πάντοτε, συμπαραστάτης Σας, όταν θα κρίνετε, ότι τον χρειάζεσθε. Άξιος, Άξιος, Άξιος!

1ο Ετήσιο Φεστιβάλ Αφήγησης στο Ναύπλιο


Το Σωματείο: «Οι φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο-Θεατροδρόμιο» οργανώνει για τη χρονική περίοδο 2016-2017 το 1ο Ετήσιο Φεστιβάλ Αφήγησης «Η δύναμη της αφήγησης μέσα από παραμύθια και βιογραφικές ιστορίες».

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις-παρουσιάσεις- παραστάσεις-δραματοποιήσεις-εισηγήσεις-σεμινάρια-βιωματικά εργαστήρια ειδικών της αφήγησης – ακαδημαϊκών που έχουν σχέση με τη λαογραφία, το παραμύθι- βιωματικές ιστορίες ανθρώπων του τόπου μας- εργαστήρια γραφής-μουσικές βραδιές- δραματοθεραπευτικές συνεδρίες.

Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Αφήγησης σας καλούμε:

Φτιάξτε ομάδα
Βρείτε ένα παραδοσιακό παραμύθι

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μέχρι 30 Οκτωβρίου 2016 με
το όνομα της ομάδας σας, …………………………………………………………
τον τίτλο του παραμυθιού, ………………………………………………………....
τα στοιχεία επικοινωνίας σας, …………………………………………………............
στο email: theatrodromio@gmail.com

Δραματοποιείστε το!
Ξεκινήστε πρόβες.
και… ετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε χώρο του Δήμου Ναυπλιέων στα τέλη Ιανουαρίου 2017.
Ηλικία συμμετοχής: 11-111 ετών
Διάρκεια παράστασης: 30΄
Θα τηρηθεί, για τη συμμετοχή, σειρά προτεραιότητας.

Σαν σήμερα στη μουσική...


1968: Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Thom Yorke (Thomas Edward Yorke) γεννήθηκε στο Wellingborough της Αγγλίας. Άρχισε την ενασχόληση του με την μουσική όταν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο, δουλεύοντας σαν DJ και τραγουδώντας με το punk συγκρότημα Headless Chickens. Το 1985 δημιούργησε τους Radiohead. Γνώρισαν επιτυχία το 1992 με την κυκλοφορία του πρώτου τους single "Creep" αλλά η αναγνώριση ήρθε σιγά σιγά, με αποκορύφωμα το άλμπουμ "OK Computer" το 1997. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "The Eraser". Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως PJ Harvey, Björk, DJ Shadow κ.α Παράλληλα με τους Radiohead διατηρεί και το συγκρότημα Atoms for Peace με τους Flea (Red Hot Chili Peppers), Joey Waronker (R.E.M.) και Nigel Godrich. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Pop Is Dead", "Street Spirit (Fade Out)", "Karma Police", "There There", "Pyramid Song" κ.α. Θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της σύγχρονης rock μουσικής.

1970: Η ταινία "Ned Kelly" με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή των The Rolling Stones, Mick Jagger κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο. Το θέμα της ταινίας είναι η ζωή του Αυστραλού κακοποιού Ned Kelly. Η σκηνοθεσία είναι του Tony Richardson.

1980: Η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με το θάνατο του ντράμερ των Led Zeppelin, John Bonham, αναφέρει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια. Ο τριανταδυάχρονος μουσικός είχε βρεθεί νεκρός στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο θάνατος του ήταν αποτέλεσμα αναρρόφησης κατά την διάρκεια του ύπνου του. Πριν κοιμηθεί είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

1982: Το μιούζικαλ "Cats" κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Winter Garden του Broadway. Το μιούζικαλ θα κατέβει μετά από 7485 παραστάσεις στις 10 Σεπτεμβρίου του 2000. Η μουσική είναι του Andrew Lloyd Webber και είναι βασισμένο στο βιβλίο του T.S.Eliot, "Old Possum's Book of Practical Cats".

1988: Το ντοκιμαντέρ "Imagine: John Lennon", το οποίο περιέχει επιλεγμένο υλικό από διακόσιες σαράντα ώρες ακυκλοφόρητων πλάνων που αφορούν τη ζωή του καλλιτέχνη, κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

1995: Στην κορυφή του Billboard 200 βρίσκεται η Alanis Morissette και το τρίτο της στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Jagged Little Pill". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "You Oughta Know", "Ironic", "You Learn", "Hand in My Pocket" κ.α. Οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα.



ΠΗΓΗ: musicislifepsansimera.blogspot.gr

Περιμένοντας τους βαρβάρους


Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι κάθοντ’ οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.
Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί σηκώθη, 
και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε
για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα.

Γιατί οι δυο μας ύπατοι κι οι πραίτορες εβγήκαν
σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες·
γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμεθύστους, 
και δαχτυλίδια με λαμπρά γυαλιστερά σμαράγδια·
γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια
μ’ ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλισμένα;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
και τέτοια πράγματα θαμπόνουν τους βαρβάρους.
Γιατί κι οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
κι αυτοί βαριούντ’ ευφράδειες και δημηγορίες.

Γιατί ν’ αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κι η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κι οι πλατέες, 
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;

Γιατί ενύχτωσε κι οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα, 
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους, 
οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.


Κωνσταντίνος Καβάφης

Με χαρμόσυνες καμπάνες η Αργολίδα υποδέχθηκε την εκλογή του κ. Καλλίνικου ως νέου Μητροπολίτη Άρτης - Δηλώσεις βουλευτών Αργολίδας


Και ξαφνικά οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα...
Οι άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να ρωτούν ο ένας τον άλλον... Σε λίγο το καλό νέο για τον Επίσκοπο Επιδαύρου κ. Καλλίνικο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα... 

Μητροπολίτης Άρτης εξελέγη σήμερα από το Σώμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος με 66 ψήφους έναντι 12 που έλαβε ο συνυποψήφιός του πρωτοσύγκελος Άρτης Θεολόγος Ντούβαλης.

Ο επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1967 στο Άργος Αργολίδος. Είναι απόφοιτος του Λυκείου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών (1985) και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1991) και του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής (1996) του ίδιου Πανεπιστημίου.

Εκάρη μοναχός στην Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου στις 28 Ιουλίου 1991 από τον μητροπολίτη Αργολίδος Ιάκωβο Β’, ο οποίος και τον χειροτόνησε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους διάκονο στις 18 Αυγούστου 1991 και πρεσβύτερο στις 13 Οκτωβρίου 1996. Διακόνησε στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος επί 18 συναπτά έτη ως ιεροκήρυκας, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μελέτη και συγγραφή της Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Μητροπόλεως και εποίησε ιερές ακολουθίες τοπικών της Αργολίδος Αγίων εγκεκριμένες από την Ιερά Σύνοδο.

Στις 14 Οκτωβρίου 2009, η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, μετά την εισήγηση του τότε μητροπολίτη Αργολίδος Ιακώβου, τον εξέλεξε βοηθό επίσκοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, με τον τίτλο της πάλαι ποτέ Διαλαμψάσης Επισκοπής Επιδαύρου.

Στις 26 Οκτωβρίου 2009, χειροτονήθηκε Επίσκοπος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους, από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.


Σήμερα, 7 Οκτωβρίου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος τον εξέλεξε μητροπολίτη Άρτης.

Αμέσως μετά ο εψηφισμένος Μητροπολίτης έδωσε ενώπιον των Μελών της Ιεραρχίας το λεγόμενο Μικρό Μήνυμα, όπου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τους Ιεράρχες για την τιμία ψήφο που τον εξέλεξε Μητροπολίτη Άρτης.


Στη συνέχεια ο κ. Καλλίνικος έλαβε τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, τις ευχές των Μητροπολιτών, ενώ μετέβη στο Καθολικό της Μονής Πετράκη όπου ανέγνωσε το Μεγάλο Μήνυμα.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, με την ανακοίνωση της εκλογής του, μέχρι πρότινος, Επισκόπου Επιδαύρου κ.κ. Καλλινίκου, ως νέου Μητροπολίτη Άρτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Επιθυμώ να συγχαρώ θερμά τον συμπατριώτη μας Επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο Κορομπόκη για την εκλογή του ως νέου Μητροπολίτη Άρτας.

Στα νέα του, υψηλά, ποιμαντικά, καθήκοντα θα τον συνοδεύουν οι ευχές όλων των Αργολιδέων και η σκέψη μας θα είναι κοντά του.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του".


Γιάννης Γκιόλας

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την εκλογή ως Μητροπολίτη Άρτης του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όπως όλοι οι Αργολιδείς, εύχομαι στον συμπατριώτη μας Σεβασμιότατο νέο Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο μακροημέρευση και κάθε επιτυχία με τη βοήθεια του Θεού στο ποιμαντικό έργο που αναλαμβάνει. Το στιγμιαίο συναίσθημα της λύπης που αποχαιρετάμε από την Επίδαυρο και την Αργολίδα έναν άξιο ιεράρχη που τόσα πολλά έχει προσφέρει στον τόπο μας, υπερκεράζει η μεγαλύτερη χαρά και η υπερηφάνειά μας που ο επίσκοπός μας αναλαμβάνει Θεία Χάριτι μια ακόμη μεγαλύτερη αποστολή".

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Με αφορμή την εκλογή του κ.κ. Καλλινίκου ως Μητροπολίτη Άρτης, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«ΑΞΙΟΣ! Θεοφιλέστατε κκ Καλλίνικε, σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συνολική προσφορά σας στην περιοχή της Αργολίδας ως ιερέα και επισκόπου Επιδαύρου και τη σημαντική βοήθεια σας την χρονική περίοδο από την κοίμηση του μακαριστού κ. Ιακώβου έως την πλήρωση της θέσης από τον σεβασμιώτατο κ.κ. Νεκτάριο. Εύχομαι ο λόγος και το έργο σας να αποτελέσει οδηγό στις ζωές των πολιτών της Μητρόπολης Άρτας.


Οι ευχές και οι προσευχές των συμπατριωτών μας θα σας συνοδεύουν στην επιτυχία της αποστολής σας.»

Εγκαινιάζονται τα έργα στην Ανω Πόλη Μονεμβασίας


Εγκαινιάζονται σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 5.00 το απόγευμα, στην Άνω Πόλη Μονεμβασίας τα έργα «Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Παναγίας Οδηγήτριας ή Αγίας Σοφίας» και «Ανάδειξη περιοχής ναού Αγίας Σοφίας και Κεντρικής Πύλης στην Άνω Πόλη Μονεμβασίας» και παρουσιάζονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και το Δήμο Μονεμβασίας.

Τα έργα είχαν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ 207-2013 και υλοποιήθηκαν αντίστοιχα, από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας.


Ξεκινά αύριο Σάββατο η «28η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»


Με «στρατιά» από ποδηλάτες, ισάριθμη με αυτή του Λεωνίδα, ξεκινά η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) το Σάββατο το πρωί από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας με τελικό προορισμό τη Σπάρτη.

Στα χνάρια του Φειδιππίδη, μέσα από τον κάμπο της Αργολίδας και τα βουνά της Αρκαδίας ερασιτέχνες ποδηλάτες που κατέκτησαν την πρόκριση γι’ αυτό τον άθλο, μαζί με επίσημους προσκεκλημένους, με διακεκριμένους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο αθλητές της ποδηλασίας, με διεθνής συμμετοχές από την Αγγλία, την Αμερική, το Μεξικό, την Κύπρο, τον Καναδά, την Ιταλία και την Ολλανδία θα δώσουν το παρών μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, θα τιμηθούν και θα τιμήσουν τις απονομές των αναμνηστικών επάθλων στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, το βράδυ του Σαββάτου.

Η αυλαία θα πέσει την επόμενη ημέρα - Κυριακή - με τον κλασικό αγώνα στο Ξηροκάμπι, που σύσσωμοι οι κάτοικοι της περιοχής, υποδέχονται πανηγυρικά αθλητές και διοργανωτές συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του διημέρου.

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σπάρτης, τον Αθλητικό Οργανισμό και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου, τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, τον Σπαρτιατικό Αθλητικό Σύλλογο, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, τους εθελοντές και κάθε είδους συντελεστές και υποστηρικτές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Σπάρτης, που για μια ακόμη χρονιά συνδράμουν και προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες της ποδηλασίας, δίνουν ψυχή και υπόσταση στους κόπους αθλητών και διοργανωτών.



Π.Ε.Π.Α.

Μουσική εκδήλωση για τους ποδηλάτες 
στην κεντρική πλατεία Σπάρτης

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης με την ευκαιρία της «28ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας», που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, οργανώνει μουσική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Η μουσική εκδήλωση, με έντεχνο ελληνικό τραγούδι, θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και μετά από αυτή, στις 9:30 μ.μ., θα λάβει χώρα η τελετή της απονομής των επάθλων στους διακριθέντες ποδηλάτες.

Ο τερματισμός των ποδηλατών θα γίνει στο Άγαλμα του Λεωνίδα, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, από τις 3:30 μ.μ. έως τις 7:45 μ.μ..

Στη φετινή Σπαρτακιάδα συμμετέχουν και οι συμπατριώτες μας, Καλκάνης Σταύρος, Λαμπρόπουλος Αγησίλαος, Μπουκουβάλας Στέφανος και οι Λάκωνες ομογενείς, Γιαννακάκης Ηλίας & Κυριακόπουλος Χρήστος.

Σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες ευχόμαστε καλό αγώνα και καλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να δώσουν και σε αυτή την εκδήλωση το παρών.


H ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


Άθλος Μαινάλου 2016


Ο Άθλος Μαινάλου 2016 (run+bike), θα γίνει  για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας.

Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας,  σε σηματοδοτημένες διαδρομές, θα είναι  η πλατεία της Βυτίνας.

Περιλαμβάνει ορεινό τρέξιμο (MTR) και ορεινή ποδηλασία (MTB).

Οι διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί είναι μοναδικές, κινούνται στα ελατοδάση του Μαινάλου και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά της περιοχής.


Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος είτε τα δύο αγωνίσματα MTR και MTB, δηλαδή τον Άθλο Μαινάλου, είτε να συμμετάσχει μεμονωμένα σε κάποιο  αγώνισμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα, την πρόσβαση, την διαμονή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα: 6945 247715, 6947 634197, 6945 296747

Γίνονται... σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

«Ανακαλύπτοντας τα πουλιά της Στυμφαλίας»
Διάλεξη και παρατήρηση πουλιών στη λίμνη. 
Με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.
Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, 10.00 π.μ.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας 
έρχεται στην Κόρινθο! 
Κέντρο Νέων Κορίνθου, Κολιάτσου 112 Κόρινθος
Παρασκευή  7 και το Σάββατο  8  Οκτωβρίου 2016

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016
Παύλος Παυλίδης Live! 
Artichoke, Πυλαρινού 68, Κόρινθος

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, 21.30
Vanila Swing Live! 
Pastel, Κολοκοτρώνη 2, Κόρινθος

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&




&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ο Μορφωτικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Βερβένων 
"Η Κνακεάτις Άρτεμις" διοργανώνει εκδήλωση 
στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη παρουσιάζοντας το βιβλίο του Αλέξανδρου Τυροβολά με τίτλο: "Σοφά λόγια και διαχρονικές αλήθειες"
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Οκτωβρίου (21:30) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Λιθογραφείον 
«Αγγελική» από την ομάδα Killing the fly

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
6 έως 22 Οκτωβρίου 2016 – ΠΑΤΡΑ, Πολύεδρο – Γ. Χατζηγιάννης: Έκθεση κεραμικής

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

6-23 Οκτωβρίου 2016 (21:15)
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο «Αντίμετρο» 
ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓώ

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 (21:30) 
ΠΑΤΡΑ, Θέατρο Act 
The Stand-Up Guys 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 (20:30) 
ΠΑΤΡΑ, Πολύεδρο 
Ο Μιχάλης Γκανάς και το βιβλίο του «Γυναικών»

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 (22:00)  
ΠΑΤΡΑ, Συνδετήρας 
Opening Party στον +δετήρα

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 (23:00) 
ΠΑΤΡΑ, Ζαΐρα
GREAT Opening ΖΑΪΡΑ live!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&