10.9.16

Αναβλήθηκε η "Μήδεια" λόγω βροχής...



Αναβλήθηκε λόγω βροχής η "Μήδεια" του Μποστ που επρόκειτο να παρουσιαστεί απόψε στη Νέα Τίρυνθα, από τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου... 

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας, σε συνεννόηση με την θεατρική ομάδα της Νέας Κίου, θα ορίσει νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της παράστασης (πιθανότατα την επόμενη Κυριακή), στο ίδιο μέρος - θεατράκι 5Χ5 (Γη.παιδό.τοπος) στη Νέα Τίρυνθα.

Αναμένουμε...

Άνοιξαν οι δρόμοι στο Άργος - Κανονικά η κυκλοφορία - Δεκάδες πλημμυρισμένα υπόγεια


Μετά από την απογευματινή νεροποντή που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στο Άργος, τα συγκεντρωμένα ύδατα στους δρόμους "έπεσαν" και η κυκλοφορία επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα, όπως διαβάζουμε στις argolikeseidhseis.gr












Τα προβλήματά δεν έχουν λυθεί ακόμα εφόσον πλημμύρισαν πολλά υπόγεια ενώ έπεσε κι ένα δέντρο πάνω σε όχημα προκαλώντας του ζημιές...

Προβλήματα βέβαια προκλήθηκαν και στα χωριά του Αργολικού κάμπου... 

Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι χειρότερο στη διάρκεια της νύχτας αφού ο καιρός φαίνεται να... ημέρεψε!

Μουσική βραδιά με τον Πήγασο ΑΟ στο Άστρος


Μουσική βραδιά διοργανώνει σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο Πήγασος ΑΟ στις 21:00, στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Άστρους.. 

Από Τσιτσάνη έως Χατζιδάκι και από ροκ έως ικαριώτικο, με διαλεχτούς τραγουδιστές και μουσικούς.

Είσοδος ελεύθερη

Ανακοίνωση των Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας




Επειδή αυτό το μήνα έχουν πέσει πολλά μαζί, παρακάτω θα βρείτε μια σύνοψη. 
Θα χαρούμε να στηρίξετε όλες τις προσπάθειές μας και να τις διαδώσετε σε όσους δεν έχουν πρόσβαση.

1) Μέχρι τις 14/9 εγγράφεστε στον παρακάτω σύνδεσμο για τον αγώνα της Νέας Κίου 12 & 5 χλμ 

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=b5d37228b417eca8a2d792f081b64664

2) Mέχρι τις 15/9 δηλώνετε συμμετοχή και καταβάλετε το ποσό των 10€ για το Spetses Mini Marathon 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD5qFIuKAtYi_EKA3wU8N9Sj1lIuIOlixK74W9CnLRHGFoKA/viewform


3) Μέχρι τις 20/9 εγγράφεστε στον παρακάτω σύνδεσμο για τον 2ο Artemisio Τrail Run 21k

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=bd940412d08effaba8491ec243c3f2f4


4) Την Κυριακή 16/10 ο σύλλογος θα οργανώσει προπονητικό Long Run ενόψει μαραθωνίου Αθήνας. Θα ξεκινήσουμε από το πάρκινγκ στη Νέα Κίο κατά τις 8. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα υπάρχει τροφοδοσία-υδροδοσία και το μήκος θα είναι 25-30 χλμ. Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε τη φόρμα:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep_FBW3HNtartwgNeGxK2rTeRYcZtQBiaE_vQQusAGOzLh0A/viewform

Επειδή όπως είπαμε έχουν πέσει πολλά, γίνονται και λάθη. 
Όσοι έχετε εγγραφεί για το Αρτεμίσιο στην φόρμα του συλλόγου, να ξανακάνετε τη διαδικασία στη φόρμα του χρονομέτρη. Σας έχει σταλεί email σχετικώς. 

Ευχαριστούμε !

Ξεκινούν τα μαθήματα στη σχολή Βυζαντινής Μουσικής Τρίπολης


Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν ἐνδιαφερομένων Χριστιανῶν μας ὅτι ἀπό τῆς 3ης Ὀκτωβρίου 2016 θά ἀρχίσουν τά μαθήματα τῆς Σχολῆς Βυζαντινῆς Μουσικῆς τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μαντινείας καί Κυνουρίας, ἡ ὁποία σημειωτέον εἶναι ἐπισήμως ἀναγνωρισμένη ἀπό τήν Ἐκκλησία καί τό Κράτος καί προτρέπομεν  νά παρακολουθήσουν τά μαθήματα αὐτῆς ὅσοι ἐπιθυμοῦν.

Οἱ ἐγγραφές θά γίνωνται ἀπό 12ης Σεπτεμβρίου 2016 κάθε ἀπόγευμα Δευτέρας  καί Πέμπτης καί ἀπό ὥρας 7ης ἕως 8ης εἰς τό Γραφεῖον τοῦ ἐν Τριπόλει Πνευματικοῦ Κέντρου τῆς Μητροπόλεως μας, Πλατεῖα Ἐθνάρχου Μακαρίου (πρώην Ἀνεξαρτησίας).

Γιά περισσότερες πληροφορίες ἀπευθυνθεῖτε στόν τηλεφωνικό ἀριθμό 6972841159 ἤ τίς πρωϊνές ὧρες  στόν τηλεφωνικό ἀριθμό 2710- 222446.

Μέ εὐχές καί εὐλογίες
Ο   Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
† Ὁ Μαντινείας καί  Κυνουρίας  Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Σ

Ξεκινούν οι ακαδημίες στίβου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Άργους


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Άργους ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών στίβου στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Λειτουργούν Προσχολικά τμήματα για παιδιά  4-6 ετών και τμήμα Δημοτικού - προαγωνιστικό για παιδιά 7-12 ετών.

Οι προπονήσεις γίνονται στο ΔΑΚ Άργους.

Εγκαίνια για το 2ο Δημοτικό Σπάρτης


Τελετή εγκαινίων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30΄, κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Tατούλη και της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα.


ΠΗΓΗ: moriasnews.gr

Η "Μήδεια" του Μποστ, σήμερα στη Νέα Τίρυνθα


Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας,  συνεχίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις.

Σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου θα παρουσιάσει στο θεατράκι 5Χ5 (Γη.παιδό.τοπος) στη Νέα Τίρυνθα τη θεατρική παράσταση "Μήδεια" του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρηγιάννη.

Η παράσταση έχει ήδη παρουσιαστεί στα πλαίσια των "Κιανών 2016" αλλά και των 70 χρόνων δημιουργικής πορείας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης", και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους θεατές που την παρακολούθησαν.

Καλούνται τα μέλη του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και οι πολίτες της περιοχής να παρακολουθήσουν την παράσταση, τιμώντας έτσι και το Σύλλογο Νέας Τίρυνθας και τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου.

Να θυμίσουμε τους συντελεστές της παράστασης: 

Κείμενο : Μέντης Μποσταντζόγλου (Μποστ)
Σκηνοθεσία - Προσαρμογή - Μουσική Επιμέλεια : 
Γιάννης Σαρηγιάννης
Χορογραφία - Κινησιολογία : Μόνικα Κολοκοτρώνη
Σκηνικά : Τάκης Κοκκινόπουλος, Λευτέρης Γιαγκιόζης
Κοστούμια : Τάκης Κοκκινόπουλος

Διανομή

Μήδεια : Πένυ Γαβρίλη
Ιάσωνας : Σπύρος Β. Πούλος
Τροφός: Στέλιος Κοινωνής
Καλόγρια : Τζίνα Αραπάκη
Οιδίποδας: Γιάννης Κράντος
Αντιγόνη : Δήμητρα Κατσικίδη
Ψαράς - Καλόγερος : Στέλιος Σάμιος
Ευρυπίδης : Χάρης Καραποστόλης
Εξάγγελος - Κορυφαία χορού : Σμαρώ Μανινή
Χορός : Μυρτώ Χατζηγεωργίου, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Έλενα Μιλτιαδάκου, Μαλένα Μανκαρέλλα, Στέλλα Κατσουλιέρη

Φωτισμός : Ίων Ξυπολιάς
Κατασκευή σκηνικού : Λευτέρης Γιαγκιόζης, Θύμιος Κέψος
Κατασκευή κοστουμιών : Ευδοξία Χατζηκωνσταντίνου, Όλγα Κοντού
Οργάνωση ήχου: Μιχάλης Καλαματιανός
Υπεύθυνος παραγωγής : Νίκος Κοντός

Εκδηλώσεις στο Βαλτεσινίκο για την 190η επέτειο μάχης του «Αγιονικόλα» στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου


Διήμερος εορτασμός 10 /11 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή όλων των φορέων του Βαλτεσινίκου για την 190η επέτειο της μάχης του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του 1826, όπου η πολεμική μηχανή του Ιμπραήμ αποκρούστηκε με επιτυχία και καθυστέρησε σημαντικά την προέλασή της διευκολύνοντας έτσι τον απελευθερωτικό μας αγώνα.

α) Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20:00, Ποντιακοί χοροί στον Προαύλιο χώρο του Σχολείου με την συμμετοχή του χορευτικού Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» & του χορευτικού του Συλλόγου «η Αναγέννηση» του χωριού μας.

β) Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016,
Στην Ιερά μονή του Αγίου Νικολάου θα τελεστεί η Θεία λειτουργία, Δοξολογία, το χορευτικό του Συλλόγου Ποντίων θα χορέψει έναν πολεμικό ποντιακό χορό και θα γίνει η εκκίνηση του 7ου λαϊκού αγώνα βουνού, στα μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ», κάτω από το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία» που σημειολογεί την επιστροφή στις απλές αξίες της ζωής, τον Ανθρωπισμό και αποτελεί παράλληλα φόρο τιμής σε αυτούς που αγωνίστηκαν για τη ζωή τους και την ελευθερία μας στη μάχη του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του 1826.
Η εκκίνηση θα γίνει στον χώρο του ομώνυμου μοναστηριού (Αγιονοκόλα) αμέσως μετά την καθιερωμένη δοξολογία ώρα 10:20 και ο τερματισμός στην πλατεία του χωριού μας.








Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας.

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"

Νέο φορτίο βοήθειας παραδόθηκε από την ΔΕΥΑΕΡ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”


Στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.) συγκεντρώθηκαν νέες προσφορές συνδημοτών προς τον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». 

Οι προσφορές αυτές φορτώθηκαν σε αυτοκίνητο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και η παράδοσή τους έγινε από τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Αποστόλου στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», που λειτουργεί στην Κόρινθο, όπως φαίνεται και στη σχετική Απόδειξη Παραλαβής:


ΠΗΓΗ: Παρατηρητής Αργολίδας

Στα «Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων» - 7ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόμου


Στα  μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» θα γίνει αύριο το πρωί, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016,  στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ο 7ος λαϊκός αγώνας βουνού κάτω από το σύνθημα   «ANAτρέχω στην Αρκαδία» που σημειολογεί την επιστροφή στις απλές αξίες της ζωής, τον Ανθρωπισμό και αποτελεί παράλληλα φόρο τιμής σε αυτούς που αγωνίστηκαν για τη ζωή τους και την ελευθερία μας στη μάχη του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του  1826. Η εκκίνηση θα γίνει στο χώρο του ομόνυμου μοναστηριού (Αγιονοκόλα) αμέσως ματά την καθιερωμένη για την επέτειο σύντομη δοξολογία.

Τον αγώνα διοργανώνει το "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ" σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και η συμμετοχή των αθλητών είναι από πολλά μέρη της Ελλάδος.  
Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, που αντιστοιχούν σε δύο διαδρομές ίδιας κατεύθυνσης διαφορετικών όμως αποστάσεων ως εξής:

Α. Πρώτη κατηγορία
Διαδρομή 20,4 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 825 περίπου μέτρα αρμονικά κατανεμημένη κατά μήκος όλης της διαδρομής. Η φυσιογνωμία της διαδρομής είναι 90% μονοπάτι ορεινό, αξιολογούμενο με βαθμό δυσκολίας 3-4 στην κλίμακα 1-5 και 10 % δημόσιος ασφάλτινος δρόμος. Η συμμετοχή στην κατηγορία αυτή λαμβάνεται υπ όψιν ως μέρος των κριτηρίων συμμετοχής στον ¨ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ" και οι συμμετέχοντες συγκεντρώνουν σχετική βαθμολογία που προστίθεται στις άλλες συμπληρώνοντας έτσι τις προϋποθέσεις για τον μαραθώνιο του Ολύμπου. Για το λόγο αυτό υπάρχουν προϋποθέσεις και κριτήρια κυρίως χρονικά, που καθορίζουν την επιτυχή συμμετοχή των αθλητών, τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στο έντυπο ενημέρωσης δρομέων και τεχνικών χαρακτηριστικών των αγώνων που λαμβάνει γνώση ο αθλητής.
Στην κατηγορία αυτή του αγώνα, συμμετέχουν αθλητές ηλικίας μεγαλύτερης  των 18 ετών.

Β.  Δεύτερη κατηγορία
Διαδρομή 10 περίπου χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 450 περίπου μέτρα  αρμονικά κατανεμημένη κατά μήκος της διαδρομής. Και εδώ το τερέν είναι 90% μονοπάτι ορεινό, αξιολογούμενο με βαθμό δυσκολίας 3-4 στην κλίμακα 1-5 και 10% δημόσιος δρόμος κυρίως χωμάτινος.
Στην κατηγορία αυτή του αγώνα, συμμετέχουν αθλητές ηλικίας μεγαλύτερης  των 15 ετών.
Τέλος, λαμβάνουν μέρος και απλοί περιπατητές, φυσιολάτρες  ή ορειβάτες, διανύωντας την διαδρομή της δεύτερης κατηγορίας δηλαδή αυτής των 10 χιλιομέτρων, χωρίς όμως να συμμετέχουν στην κατάταξη τερματισμού και τα μετάλλια, τυγχάνουν όμως της υποστήριξης των διοργανωτών.

Για τους συμμετέχοντες στην πρώτη κατηγορία αγώνα, υπάρχουν δύο σειρές  γενικής κατάταξης, αυτής των βετεράνων ανδρών και γυναικών που αφορά δρομείς ηλικίας άνω των 40 ετών και αυτής που αφορά δρομείς ηλικίας απο 18 έως 40 ετών.

Για τους συμμετέχοντες στη δεύτερη κατηγορία αγώνα, υπάρχουν επίσης δύο σειρές γενικής κατάταξης, αυτή των ανδρών και γυναικών  ηλικίας άνω των 40 ετών και αυτή των ανδρών και γυναικών ηλικίας απο 15 έως 40 ετών.

Οι πρώτοι  κάθε κατηγορίας και σειράς άνδρας και γυναίκα κερδίζουν έπαθλο ειδικά φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Σουβατζόγλου καθώς και "χρυσό" αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι δεύτεροι και τρίτοι κάθε κατηγορίας και σειράς επίσης κερδίζουν αντίστοιχα "αργυρό" και "χάλκινο" μετάλλιο.

Όλοι που θα πάρουν μέρος στους αγώνες αυτούς  θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μπρούτζινο μετάλλιο.

Οι λαϊκοί αυτοί αγώνες βουνού ή απλού περιπάτου στα μονοπάτια των «Αρκάδων Ποιμένων» είναι και πάλι αφιερωμένοι στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, που βρίσκουν στήριγμα στον  ομώνυμο σύλλογο γονιών «ΦΛΟΓΑ», που θέλαμε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε. Έτσι οι συμμετέχοντες αθλητές, περιπατητές, παράγοντες ή θεατές, εκφράζουν την υποστήριξή τους καταβάλλοντας το ποσό των 10 (δέκα) € στο λογαριασμό του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».


ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Φαντασμαγορική Αρμάτα στις Σπέτσες


Μια μεγαλειώδης γιορτή, πλούσια σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα πλημμυρίζει λάμψη και ζωντάνια το ηρωικό και κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών. 

Ο εορτασμός της Αρμάτας πραγματοποιείται κάθε χρόνο το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου με αποκορύφωμα την αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της τούρκικης ναυαρχίδας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων απέναντι στους Τούρκους, μια από τις σημαντικότερες της επανάστασης του 1821, που επιτεύχθηκε χάρη στην πράξη γενναιότητας του Σπετσιώτη Καπετάνιου Κοσμά Μπαρμπάτση, ο οποίος την κρίσιμη στιγμή του αγώνα κατάφερε να εισέλθει στο κέντρο του τουρκικού σχηματισμού και να πυρπολήσει την τούρκικη ναυαρχίδα.

Η ηρωική αυτή πράξη οδήγησε στην υποχώρηση του τουρκικού στόλου από τον Αργολικό κόλπο. Σε ανάμνηση αυτού του ιστορικού γεγονότος, οι Σπετσιώτες έχτισαν την εκκλησία της Παναγίας της Αρμάτας, στην περιοχή του φάρου των Σπετσών.

Κάθε χρόνο από το 1931 το νησί των Σπετσών τιμά τον ηρωισμό και αναβιώνει την ιστορική μάχη με δραματοποιήσεις της νίκης και το κάψιμο της Αρμάτας.

Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που κατακλύζουν τις Σπέτσες για να δουν από κοντά το μαγευτικό θέαμα. Κάτω από το φως των αστεριών, η επιβλητική φωνή του αφηγητή μεταφέρει τους παρευρισκόμενους στο ηρωικό βράδυ του Σεπτέμβρη, που σφράγισε την ιστορία των Σπετσών. Το λιμάνι γεμίζει με ελληνικά και τούρκικα καράβια και η ναυμαχία ξεκινά.

Οι καπνοί και οι εκρήξεις γίνονται ένα με τις χαρμόσυνες σειρήνες των πλοίων που δίνουν το σύνθημα για την κορύφωση της γιορτής. Ο ενθουσιασμός του κόσμου και τα χειροκροτήματα δίνουν στην ατμόσφαιρα μια μοναδική διάσταση και δεκάδες βεγγαλικά κάνουν τη νύχτα μέρα σε ένα μοναδικό θέαμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι επισκέπτες του νησιού έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, παραδοσιακούς χορούς, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις τέχνης και διάφορες ακόμα εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

19:30 Υποδοχή επισήμων και δεξίωση στο Δημαρχείο Σπετσών.

20:50 Σύντομο ταξίδι στην παράδοση, από τον Χορευτικό Όμιλο Χανιών "Ο Ψηλορείτης".

21:30 Αναπαράσταση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ (αφήγηση από τον φιλόλογο Βασίλη Μποκύρο)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

10:00 Αναχώρηση επισήμων από την πλατεία Ποσειδώνος

12:00 Ρίψη στεφάνων στον θαλάσσιο χώρο της Ντάπιας





ΠΗΓΗ: Παρατηρητής Αργολίδας

Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου: Αγώνες Κυπέλλου Αργολίδας


Αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος της ΕΠΣ Αργολίδας με την 1η Φάση των αγώνων Κυπέλλου. 
Ώρα έναρξης: 05:00 μ.μ.
1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
1.ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ (Α2)ΚΟΙΛΑΔΑΣΚυριακή11/09/1617:00Ζώης Μ., Παρασκευόπουλος Γ., Τσιλογιάννη Α.
2.ΣΠΕΤΣΕΣ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Α1)ΣΠΕΤΣΩΝΤετάρτη14/09/1617:00
2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
3.ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΕΘΑΝΑ (Β1)ΓΑΛΑΤΑΚυριακή11/09/1617:00Μανούχος Ε., Αργύρης Ι., Βλάχος Χ.
3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
4.ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ (Γ1)ΛΥΓΟΥΡΙΟΥΣάββατο10/09/1617:00Μαρινόπουλος Π., Αποστολόπουλος Δ., Δαρσινός Γ.
5.ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ – ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Γ2)ΛΥΓΟΥΡΙΟΥΚυριακή11/09/1617:00Νενεκούμης Χ., Κορολής Β., Ρούσσης Σ.
4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
6.ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Δ1)ΔΡΕΠΑΝΟΥΣάββατο10/09/1617:00Κόλλιας Γ., Γκουριώτης Κ., Βαρελά Β.
5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
7.ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ – ΔYΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ (Ε1)ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥΣάββατο10/09/1617:00Καπετάνιος Αθ. Π., Κουτούζος Ν., Νίκα Π.
8.ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Ε2)ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣΣάββατο10/09/1617:00Καπετάνιος Εμ. Π., Μυλωνόπουλος Ν., Κόλλιας Δ.
6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
9.ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (ΣΤ1)ΛΕΡΝΑΣΣάββατο10/09/1617:00Δρούζας Χ., Λυκομήτρος Ε., Αργυρόπουλος Α.
7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
10.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ (Ζ1)Ν.ΚΙΟΥΚυριακή11/09/1617:00Τσιτουρίδης Π., Σκιαδάς Δ., Σταυρόπουλος Θ.
8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(1Η ΦΑΣΗ)
ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜΕΡΑΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
11.ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ (Η1)ΔΑΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥΣάββατο10/09/1617:00Ψαθάς Δ., Μπούκουρα Μ., Καραμάνος Α.