10.9.16

Ζώδια σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα έχετε την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα για το μέλλον σας χωρίς κανένα φόβο. Τολμήστε τις αλλαγές και δε θα το μετανιώσετε. Η αλλαγή θα σας μεταμορφώσει σε έναν νέο, φρέσκο άνθρωπο με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού το τελευταίο διάστημα την έχετε χάσει. Νέες ευκαιρίες θα έχετε αυτό το διάστημα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή όμως, μην κάνετε βιάστηκες κινήσεις για να πάρετε αποφάσεις, αν δεν είστε σίγουροι.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα υπάρξει κάποια άνοδος στον επαγγελματικό σας τομέα. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και συζητήσεις με άτομα κύρους και όχι μόνο. Σας αρέσει να αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας κατάστασης και αυτό σας κάνει να είστε το “αφεντικό” σε όλους τους τομείς. Αυτό, αξιοποιήστε το στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Η σχέση σας αυτό το διάστημα θα περάσει κάποια κρίση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Θα βγάλετε τον “κακό” σας εαυτό χωρίς να το θέλετε. Μπορεί να είστε απότομοι και σκληροί με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Θα έχετε έντονο εκνευρισμό σήμερα και θα δείτε πολλά πράγματα να σας ενοχλούν. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μιλήσετε με δικά σας άτομα για τα προβλήματα σας, ώστε να νιώσετε καλύτερα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και αλλαγές, που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα και όχι μόνο. Οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό να σας εκνευρίσουν αυτή την ημέρα και να σας κουράσουν. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που αγαπάτε. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τον/τη σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε νέες αλλαγές στον εαυτό σας για να νοιώσετε πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι για το μέλλον. Παράλληλα, θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια πράγματα που έχετε ανάγκη να κάνετε. Είστε δυνατοί και ό,τι θέλετε το κάνετε πραγματικότητα, είτε είναι εύκολο είτε δύσκολο. Το θέμα είναι ότι είστε ευαίσθητοι και αυτό είναι το αδύναμο σημείο σας, που καλό θα είναι σήμερα να μην αποκαλύψετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να βγάλετε την αρνητική πλευρά του εαυτού σας. Θα γίνετε απότομοι και σκληροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να το θέλετε. Από την άλλη, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους για τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε καινούρια ξεκινήματα και θα νιώσετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Τολμήστε να κάνετε αλλαγές! Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα δε πάνε και τόσο καλά. Οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα είναι ασαφείς. Βεβαίως, τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι πάντα στο πλευρό σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν σας απασχολεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, σας περιμένουν ευχάριστες επικοινωνίες κι επαφές στον επαγγελματικό σας τομέα. Συνεργάτες και άτομα κυρούς είναι στο πλευρό σας και σας βοηθάνε σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό. Στα ερωτικά σας, οι αδέσμευτοι τολμήστε να κανονίσετε ένα ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να γίνετε επιθετικοί και σκληροί με τα άτομα που αγαπάτε. Ίσως να είστε απότομοι με τους γύρω σας και εσωστρεφείς, χωρίς να το θέλετε. Έντονες αντιδράσεις και επιθέσεις εναντίον της ερωτικής σας σχέσης θα έχετε αυτό το διάστημα. Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, αλλά κινηθείτε συνετά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για σας δε θα΄ ναι μόνο καλή, θα είναι υπέροχη, γιατί με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα νοιώθετε γεμάτοι αισιοδοξία. Μετά από καιρό βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά και όχι μόνο. Θα έχετε ευχάριστα νέα από την εργασία σας. Νέοι συνεργάτες θα κάνουν τη δουλειά σας παιχνιδάκι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Επαφές που θα έχετε στην εργασία σας, θα είναι πολύ ευνοϊκές για σας. Ακόμη, νέα ξεκινήματα ευνοούνται σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε το, για να ανανεωθείτε και να κάνετε πράγματα, τα οποία έχετε αναβάλει για αρκετό διάστημα. 

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, εντάσεις και ίντριγκες μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και καυγάδες. Αλλά και στα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε τη λήψη οριστικών αποφάσεων. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου