10.9.16

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, σε περιοχές του Ιονίου, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις θερμές ώρες της ημέρας λίγες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 13 έως 32 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7, στο Κεντρικό Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη μέτριοι.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου