27.7.16

Στη μνήμη της κυρά Χρυσούλας...


Τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Κίου, συγκεντρώθηκαν απόψε, στο μαγαζί του Περικλή, για το συχώριο της κυρα Χρυσούλας 15 περίπου μέρες μετά το θάνατό της... 

Θυμήθηκαν, έκλαψαν, γέλασαν... 

Εκείνη μόνο έλειπε, με το αστείρευτο κέφι της... 

Η κυρα Χρυσούλα (Χρυσάνθη Γιαγκιόζη) ήταν για αρκετά χρόνια από τα πιο δραστήρια μέλη του ΚΑΠΗ... Έπαιζε θέατρο, τραγουδούσε, χόρευε, έφτιαχνε χειροτεχνίες, μαγείρευε... Κι ήταν πάντα χαμογελαστή... 

Ας χαμογελά και τώρα... όπου κι αν βρίσκεται η ψυχούλα της... 





















«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» στο Ναύπλιο


«Μια φορά κι έναν παλιό καιρό, σε μια πολύ μακρινή χώρα, ζούσε ένας ιππότης που περνιόταν για καλός, ευγενικός και στοργικός. Έκανε όλα αυτά που κάνουν οι καλοί, ευγενικοί και στοργικοί ιππότες. Πολεμούσε, εχθρούς που ήταν κακοί, τρισάθλιοι, μοχθηροί...»

Ένα μυθιστόρημα γραμμένο σαν παραμύθι και ειδικά διασκευασμένο για παιδιά από τη Λίλιαν Τσέρτου, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά όσων αποζητούν ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή τους· μια απάντηση και μια διέξοδο στους φόβους, τις αγωνίες και τη μοναξιά μας. Μιλώντας για τις «σκουριασμένες πανοπλίες» μας που (νομίζουμε) πως μας προφυλάσσουν από τον πόνο τον οποίο μας προξενούν οι άλλοι, ο Ρόμπερτ Φίσερ δημιουργεί μια ταξιδιωτική περιπέτεια που οδηγεί τον θεατή στο «γνώθι σε αυτόν». Γεμάτος χιούμορ, ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία μας καλεί να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να ανασάνουμε βαθιά και να γελάσουμε.

Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο "Σινέ Ναύπλιο"
Γεν.Είσοδος 7€ / Κάρτες ανέργων και ομοδικά: 5€.

Αφηγητής:
Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ιππότης:
Πάνος Μουζουράκης

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Πάνου Μουζουράκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μαρίλιας Νομικού, Σόλωνα Τσούνη, Φανής Γεωργακοπούλου, Παναγιώτας Μωυσιάδη 

Η ηχογράφηση έγινε στο: In Vitro Studio

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: Λίλιαν Τσέρτου 
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Μαστρογιαννίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Μαρίλια Νομικού 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Γκότσης 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αχιλλέας Κυριακίδης 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Παναγιώτα Μωυσιάδου ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Γκότση 
ΣΚΗΝΙΚΑ: Τάκης Αγραπιδάκης 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ: Θανάσης Γκότσης 
ΕΚΔΟΤΗΣ: OPERA

Καλοκαιρινό γλέντι στα Κούτρουφα


Καλοκαιρινό γλέντι διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός, Επιμορφωτικός Σύλλογος Κουτρούφων, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στην πλατεία των Κουτρούφων.

Το γλέντι περιλαμβάνει δημοτική και λαϊκή μουσική με τον Χρήστο Κουρμπέλη (μπουζούκι - τραγούδι), τον Βασίλη Παυλή (βιολί), την Ελένη Δείση (τραγούδι), την Μαρία Κεντικίδου (τραγούδι), τον Ιωάννη Ιατρίδη (κιθάρα), τον Δημήτρη Σούρσο (πλήκτρα) και τον Σάκη Διονυσόπουλο (κρουστά).

50 χρόνια έργου των αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη


Με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα (50) ετών του Atelier 66 των αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη, το Λουτράκι αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά τους στον Πολιτισμό και ειδικότερα στην Τέχνη της Αρχιτεκτονικής και θα αναδείξει το διεθνώς αναγνωρισμένο έργο τους με την πραγματοποίηση Έκθεσης, διάρκειας από 29 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2016 στη Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, η οποία στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην πόλη της Πάτρας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2016.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, το Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας και το Φεστιβάλ Λουτρακίου 2016, με τη στήριξη των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Επιμελητής είναι ο αρχιτέκτων και ιστορικός αρχιτεκτονικής, διδάσκων στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Παναγιώτης Πάγκαλος.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα λάβουν χώρα στη Νέα Βιβλιοθήκη Λουτρακίου την 29η Ιουλίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ.



Μικρούτσικος - Πασχαλiδης στην Αρχαία Ολυμπία


Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.

Η στάση στην Αρχαία Ολυμπία στο Θέατρο Φλόκα είναι στις 4 Αυγούστου, για το φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας.

Έρχονται όμως πλήρως φορμαρισμένοι.

Χιλιάδες κόσμου είδαν τον Μίλτο να δίνει τα ρέστα του τον χειμώνα στην Αθήνα, στο “Σταυρό του Νότου”.
Στο “Badminton” ο Θάνος αποθεώθηκε από το κοινό παρουσιάζοντας ένα σκηνικό θέαμα μεγάλων διαστάσεων πάνω στα τραγούδια του και στην ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Μικρούτσικος και Πασχαλίδης μαζί το καλοκαίρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέλουν να συναντήσουν όλους τους νέους ανθρώπους από 7 εως 77 χρονών και να τραγουδήσουν μαζί τους. 

Κάπως έτσι το αποφάσισαν ένα απόγευμα.
«Στα είπα όλα» λέει ο Μίλτος. 
Βιάζεσαι, γιατί είσαι «Αγύριστο κεφάλι», του λέει ο Θάνος. Έλα μαζί μου για να δούμε τη «Ρόζα», τον «Γουίλυ», τους «7 νάνους» πάνω σε «Μια Πιρόγα» να σηκώνουν τις «Βυθισμένες άγκυρες» σε μια «Λίμνη». 
Και «Ακροβάτης» να ήμουνα πως θες ν΄ ανάψω τη «Φωτιά μου» απαντά ο Μίλτος. 
Με «ένα Μαχαίρι» λέει αινιγματικά ο Θάνος και πριν το καταλάβεις θα σου φέρω τη «Θάλασσα στη σκάλα»

Αγκαλιάστηκαν κι έδωσαν ραντεβού τον Μάιο για πρόβες.
Ρωτήσαμε τον Θάνο γιατί με τον Μίλτο: 
«Είναι αγαπημένος μου. Ψυχούλα με μεγάλο ταλέντο. Πρωτογενής φυσιογνωμία της γενιάς του. Απίστευτη αμεσότητα και το πέρασμά του στους ζέοντες νέους, μοναδικό. Δικός μου άνθρωπος».

Και ο Μίλτος: 
«Ο Θάνος, δάσκαλος για την γενιά μου. Πιο νέος απ΄ όλους μας. Όταν παίζει τους 7 Νάνους με απογειώνει. Τον θαυμάζω. Είναι ο μεγάλος μου αδελφός».

Αυτό το καλοκαίρι θα τους συναντήσετε στην πόλη σας!

Μαζί τους η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου.

Eπιμέλεια ορχήστρας: Θύμιος Παπαδόπουλος


Πέμπτη, 4 Αυγούστου στις 9 μ.μ. 
Θέατρο Φλόκα Αρχαία Ολυμπία


Συντελεστές:
Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά
Μιρέλα Πάχου, πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι
Δημήτρης Σινογιάννης, κιθάρες
Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο
Ηλίας Δουμάνης, drums
Πάρις Περυσινάκης, λύρα

Γιώργος Κορρές, ήχος FOH
Πασχάλης Κολέντσας, ήχος STAGE
Μανώλης Μπράτσης, φώτα

Σημεία προπώλησης 

ΑΜΑΛΙΑΔΑ- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (τηλ. 26220-21221)
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ- ΡΟΔΟΝ CAFE (τηλ. 26240- 29180)
ΠΥΡΓΟΣ- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΡΚΟΛΗΣ (τηλ. 26210-22674)
ΑΜΑΛΙΑΔΑ- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (τηλ. 26220-21221) 
Γαστουνη - βιβλιοπωλειο Πανοραμα
ΖΑΧΑΡΩ- STRIGAS TRAVEL (και μεταφορά τηλ. 26250- 33517)
ΚΡΕΣΤΕΝΑ- ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (τηλ. 26250- 24665)
ΛΕΧΑΙΝΑ- ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, Ζωή Γεωργιτσοπούλου (τηλ. 26230-22888 & 6973 491445)
ΒΑΡΔΑ- ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, Ζωή Γεωργιτσοπούλου (τηλ. 26230-73727 & 6973 491 445)

Κολυμπάτε άφοβα στις παραλίες της Καλαμάτας


Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα από τη δειγματοληψία της ΔΕΥΑΚ αλλά και του ανεξάρτητου διαπιστευμένου εργαστηρίου στις παραλίες της Καλαμάτας. Τα αποτελέσματα χαρακτηρίζουν όλες τις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας εξαιρετικής ποιότητας, σύμφωνα με τη σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι, πάνω από όλα είναι η υγεία των δημοτών και των επισκεπτών και αυτοί μπορούν να αισθάνονται τυχεροί όταν απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πανέμορφες παραλίες της Καλαμάτας, μια πόλη που λόγω της 30ετούς λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού έχει πεντακάθαρες παραλίες.

Τέλος, οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται θα συνεχίσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τα αποτελέσματα θα δημοσιεύονται.



ΠΗΓΗ: moriasnow.gr

"Οι Γερμανοί ξανάρχονται" στο Ναύπλιο...

Ο πολύς Αλέκος Σακελλάριος (μαζί με το Χρήστο Γιαννακόπουλο) υπογράφει μία πικρή, ειρωνική όσο και τολμηρή κωμωδία και ταυτόχρονα μία από τις κλασσικότερες του ελληνικού δραματολογίου.

Το έργο, πασίγνωστο από την κινηματογραφική του μεταφορά (1948) - με τον θαυμάσιο Βασίλη Λογοθετίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο - υπήρξε παράλληλα και μία μεγάλη θεατρική επιτυχία.

Από τότε μέχρι σήμερα όσες φορές το έργο αποδίδεται στο θεατρικό σανίδι, αποδεικνύει την νεότητά του, την φρεσκάδα του, την αρυτίδωτη και αφτιασίδωτη όψη του. Το έργο αντέχει σθεναρά όσο αντέχει και η αλήθεια.

Πριν καλά καλά απελευθερωθεί η χώρα από τη ναζιστική κατοχή, ενσκήπτει ο εμφύλιος πόλεμος, μία από τις τραγικότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας στον 20ο αιώνα. 

Ο Αλέκος Σακελλάριος αναλαμβάνει να φωτίσει αυτές τις άγριες συνθήκες και να τις αποδώσει μέσα στον μικρόκοσμο μιας γειτονιάς που πλήττεται από υπερβολές, ιδεολογήματα, ψευδαισθήσεις και διχασμούς. Ένας άνθρωπος απλός, ο Θόδωρος-φορέας της κοινής λογικής,της ηθικής, της εντιμότητας και της ομογνωμίας-αντιστέκεται και προτείνει την ομόνοια, την συνεργασία, την διαλαγή, την κοινή προσπάθεια για ένα ευνοικότερο μέλλον αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Και, αρχίζει ο εφιάλτης. Στην κωμωδία ο εφιάλτης είναι κυριολεκτικός. Ο Θόδωρος βλέπει στον ύπνο του την επαναφορά της ναζιστικής κατοχής, την πείνα, τις εκτελέσεις, τον φόβο, τον θάνατο.

Γιατί όμως ο Σακελλάριος γράφει μία κωμωδία για να θίξει ένα τόσο σοβαρό ιστορικό θέμα; Εδώ αποδεικνύεται η ίδια η δύναμη της κωμωδίας ως θεατρικού εκφραστικού τρόπου.Το γέλιο και η ειρωνεία, το στοιχείο του κωμικού, είναι πιο αποδεκτό και πιο διδακτικό από το δράμα που αντανακλά την πραγματικότητα. Η κωμωδία διδάσκει, συνετίζει. Η κωμωδία πληγώνει αλλά και απελευθερώνει. 

Ο Σακελλάριος γνωρίζει την δύναμη της πικρής κωμωδίας όπως ο μεγάλος δάσκαλος Αριστοφάνης και χρησιμοποιεί τους κώδικές της για να πει αλήθειες που τσακίζουν κόκκαλα,αλλά που τελικά το γέλιο τις κάνει αποδεκτές.

«Οι γερμανοί ξανάρχονται», έργο λαμπερό, προφητικό, μοναδικό, προσαρμοσμένο σε επανερχόμενες πραγματικότητες κηρύσσει πράγματα απέναντι στα οποία οφείλουμε να είμαστε πάντοτε ευήκοοι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Σκηνοθεσία Ευανθία Στιβανάκη 

Χορογραφίες Διονυσία Δρόσου 

Μουσική επιμέλεια Εβίτα Δραγούνη 

Σκηνικά Ανδρέας Καρβουντζής 

Κοστούμια Ευτέρπη Αποστόλου Δημάκη

Ερμηνεύουν 

Θόδωρος : Πάνος Δημάκης 

Λευτέρης : Γιάννης Κατσάμπας 

Ζήσης : Γιάννης Παππάς 

Ξενοφών : Θεόδωρος Κολοβός 

Ουρανία : Αγγελική Πατσατζή 

Μαριγώ : Διαλεκτή Γλέζου 

Καίτη : Ισιδώρα Γλυκοφρύδη 

Χάρρυ : Γιώργος Γλέζος 

Σούλα : Κωνσταντίνα Γλέζου

Γιώργος : Αντρέας Νταρλαγιάννης 

Εκφωνήτρια : Ευτέρπη Αποστόλου Δημάκη

Γκεσταπίτης : Νίκος Γλέζος 

Γιατρός : Εβίτα Δραγούνη 

Τρελός : Γιάννης Κατσάμπας 

Νικολέτα : Αγγελική Πατσατζή

Έλλη : Ευτέρπη Αποστόλου Δημάκη 

Beer Party για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους στερείται βασικών ειδών (λάδι, χυμούς ντομάτας, καφέ, είδη ατομικής υγιεινής, χαρτικά, όσπρια). 

Γι’ αυτό το λόγο διοργανώνεται βραδιά οικονομικής ενίσχυσης σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου από τις 9 και μετά στον ανοιχτό κοινωνικό χώρο “Δον Κιχώτης” (Καλαμαρά 4, Άργος). 

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Νταλάρας – Πασχαλίδης στην Κόρινθο


Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια συναυλία στην Κόρινθο, το Σάββατο 6 Αυγούστου, με τον τίτλο: “Τα τραγούδια είναι στο δρόμο” με την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Ο Νταλάρας με τον Πασχαλίδη έπαιξαν μαζί 2 χρόνια πριν στο θεάτρο Badminton, όταν η Εστουδιαντίνα γιόρτασε τα 15 της χρόνια.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με ποιήματα των μεγάλων Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη. Ο Μίλτος συμμετείχε σ’ αυτές τις δύο συναυλίες, οι οποίες αποτυπώθηκαν και κυκλοφορούν σε δίσκο, σε μια σύγχρονη προσέγγιση τραγουδιών που για πολλές δεκαετίες ένωσαν τις ψυχές των ανθρώπων σ’ ένα μύθο κοινό. 

Η υπόσχεση που δόθηκε τότε για μια σειρά κοινών συναυλιών, πραγματοποιείται τώρα στo Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Οι δυο τους, εκτός από τραγούδια της δισκογραφίας τους, θα ερμηνεύσουν και άλλα αγαπημένα τους, που αναδεικνύουν την αξία του λόγου και της μουσικής και με τα θέματά τους περιγράφουν μικρές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.

Τραγούδια όμορφα, με φως και χρώματα κάθε εποχής, που καταφέρνουν όχι μόνο να φέρνουν χαρά και συγκίνηση, αλλά γίνονται για τους ακροατές έκφραση και πηγή από όπου αντλούν μυστική δύναμη. Τραγούδια που ζουν καθημερινά στο δρόμο μαζί τους και τους συντροφεύουν στα καλά και στα δύσκολα.

Σημαντικότατος είναι ο ρόλος της Εστουδιαντίνας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, μιας σπουδαίας πλατιάς ορχήστρας με συμμετοχή σε σπουδαία φεστιβάλ, η οποία, με παραγωγό τις περισσότερες φορές τον Γιώργο Νταλάρα, έχει μια σημαντικότατη παρουσία με τα τραγούδια, τα ορχηστρικά αλλά και τις σύγχρονες συνθέσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη, στη δισκογραφία.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια σειρά συναυλιών μαζί με την Εστουδιαντίνα και μια νέα κοπέλα με συγκλονιστική φωνή, την Πέλα Νικολαΐδου, την οποία ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει στους θεατές της παράστασης.

Την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ απαρτίζουν εξαίρετοι σολίστες μουσικοί, ο καθένας με τη δική του σοβαρή και στιβαρή παρουσία στο χώρο:

Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα), Απόστολος Βαλαρούτσος (κιθάρα), Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο), Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (πνευστά), Κώστας Μερετάκης (κρουστά), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο).

Μουσική διεύθυνση Ανδρέας Κατσιγιάννης  (σαντούρι, λαούτο).

Μαζί τους ο λυράρης Πάρις Περυσινάκης.

Ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Παντελής Γιατζιτζόγλου

 Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος


ΠΗΓΗ : moriasnow.gr

"Μουσικό Μεσογειακό Μενού" την Κυριακή, στην Πλάκα Λεωνιδίου


Ο Εμπορικός, Βιοτεχνικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Λεωνιδίου "Νέα Εποχή" διοργανώνει την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 μουσική βραδιά "Μουσικό Μεσογειακό Μενού" στο Λιμάνι της Πλάκας Λεωνιδίου, με την σοπράνο Μαρία Μητσοπούλου και τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου. 
Στο πιάνο συνοδεύει ο Φρίξος Μόρτζος.

Ώρα έναρξης 21:30

Είσοδος ελεύθερη

Βασίλης Παπακωνσταντίνου ~ Ναύπλιο - Ηλιοχώρος Ασίνης | Άνοιξη Έντεχνος Πολυχώρος


Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στο Ναύπλιο - Ηλιοχώρος Ασίνης (Άνοιξη Έντεχνος Πολυχώρος), οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα κομμάτια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.

Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και προσκαλεί τους φίλους του σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Μαζί του οι:

Πιάνο / Keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Drums: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου


"Γιορτή του Ψαρά" στην Κοιλάδα


Ο Σύλλογος Αλιέων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΦΡΑΓΧΘΙ", ο Αθλητικός Όμιλος "ΚΟΡΩΝΙΣ", ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας, η Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας και ο Δήμος Ερμιονίδας, τιμώντας το έθιμο που έχει καθιερωθεί και αποτελεί πλέον παράδοση για τον τόπο, διοργανώνουν και φέτος  στις 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 τη "ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ (για παιδιά 10 ευρώ).

Τον Άγιο Παντελεήμονα γιόρτασαν στο Αραχναίο (φωτογραφίες)












ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Πρεμιέρα για τις "Εκκλησιάζουσες" από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας


Την κωμωδία “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη, παρουσιάζει ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 21.00 στον Πολυχώρο ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”.

Πρόκειται για την προφεστιβαλική εκδήλωση του 3ου Φεστιβάλ “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”.

Η θεατρική παράσταση "Εκκλησιάζουσες" μετά την σημερινή της πρεμιέρα, θα επαναληφθεί στις 28, 29, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου. 


Το πρόγραμμα  3ου Φεστιβάλ “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”


Στις Μυκήνες γιόρτασαν τον Άγιο Παντελεήμονα (φωτογραφίες)













ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις