27.7.16

Ζώδια σήμερα 27 Ιουλίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας σήμερα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθετε πως είστε πολύ κοντά στις προσδοκίες και στους στόχους που έχετε θέσει. Βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου φροντίζετε να είστε εντελώς εντάξει με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σε αισθηματικό επίπεδο αναζητάτε την ηρεμία στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και δε θέλετε σε καμία περίπτωση να ταράξει αυτή την ηρεμία τίποτα και κανείς. Οι αδέσμευτοι είστε σε μία φάση εσωτερικής αναζήτησης και καταγραφής των αναγκών σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείτε σήμερα να μιλήσετε στα επαγγελματικά σας για ότι σας απασχολεί με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας. Είναι η μέρα που βοηθά τις επαγγελματικές συζητήσεις πάσης φύσεως. Βρείτε μία ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον σήμερα, γιατί θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό απέναντί σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δελεάσουν και θα σας βάλουν στη λογική μιας νέας σχέσης. Το ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό, είναι το αν είστε σε θέση και φάση να μπείτε τη δεδομένη στιγμή σε μία σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας φέρνει μπροστά σε υποχρεώσεις, ευθύνες και αρκετές εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Μέρα έντονα απαιτητική για εσάς, καθώς προσπαθείτε να κλείσετε κάποιες σας υποθέσεις και πρέπει να δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φίλοι σας σήμερα θα αποζητήσουν την παρέα σας και τις συμβουλές σας σε διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μία επιθυμία για εσάς τους αδέσμευτους να κάνετε πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν, θα φέρουν πάθος στη ζωή σας και θα σας κάνουν να μη βαριέστε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αναβάλλετε για αύριο αυτά που μπορείτε να κάνετε σήμερα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε και ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και ο νους σας είναι στη διασκέδαση και στην καλοπέραση. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι σήμερα, έτσι ώστε να μη μαζευτούν οι υποχρεώσεις σας για αύριο. Φροντίστε να περάσετε καλά με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και με τα άτομα που εσείς θέλετε. Σήμερα δεν τα πάτε καθόλου καλά με τους συμβιβασμούς και την καταπίεση. Θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι στις επιλογές σας. 

ΛΕΩΝ
Μη δώσετε σημασία σήμερα σε ό,τι κι αν ακούσετε στα επαγγελματικά σας και καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις συγκρούσεων και διαφωνιών. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί για εσάς σε ό,τι κι αν τους χρειαστείτε, για να σας πουν την καλή τους την κουβέντα, να σας ενθαρρύνουν στα σχέδιά σας, στις ερωτικές σας υποθέσεις, σε όλα. Μοιράζεστε μαζί τους στιγμές και τις χαίρεστε, καθώς σας δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους και το πόσο τυχεροί νιώθουν που σας έχουν. Στα αισθηματικά σας η μέρα κρύβει ευχάριστες περιπέτειες για εσάς τους αδέσμευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας βρίσκει σε διάθεση για να ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση. Είναι η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας προκειμένου να κάνετε έναν προϋπολογισμό και για τα χρήματα που θα ξοδέψετε στις διακοπές σας. Σήμερα θα επιλέξετε επίσης να χαλαρώσετε και να βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Επιθυμείτε να νιώσετε πως καλύπτετε τις προσωπικές σας ανάγκες σας και ότι ασχολείστε με διάφορες καταστάσεις, που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. 

ΖΥΓΟΣ
Η στιγμή που θέλετε να έρθει για τα επαγγελματικά σας πλησιάζει, καθώς βλέπετε τους κόπους σας να βρίσκουν ανταπόκριση, να αναγνωρίζεται η αξία σας και γενικά να υλοποιούνται οι στόχοι σας. Σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα και οι προσωπικές σας σχέσεις. Επιθυμείτε εσείς οι δεσμευμένοι να είστε πιο ξεκάθαροι με το ταίρι σας και να δείξετε πιο έκδηλα το ενδιαφέρον σας. Δε θέλετε σε καμία περίπτωση το ταίρι σας να νιώθει ανασφάλεια και να μην ξέρει πού πηγαίνει η σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα απαιτεί αρκετή συγκέντρωση από τη μεριά σας, καθώς θα υπάρξουν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Μην αποσυντονιστείτε από αυτό, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. Στην αισθηματική σας ζωή σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες των βαθύτερων θέλω σας. Οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να ξεκλέψετε χρόνο από την απαιτητική σας καθημερινότητα, έτσι ώστε να την αφιερώσετε στο ταίρι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η μέρα που πιστεύετε ότι με καλή οργάνωση μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα έχετε κατά νου. Έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και επιθυμείτε με ό,τι κι αν ασχοληθείτε, να το φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Δε θέλετε να σταθεί εμπόδιο κανείς σήμερα στις επιδιώξεις σας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας. Ειδικά στα ερωτικά σας εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο εξωστρεφείς απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, δε θα καταφέρετε κάτι μπερδεύοντας το άτομο που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σας δείχνει το δρόμο να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει. Δε θέλετε σήμερα να χαθείτε μόνο ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Επιθυμείτε να βγείτε έξω, να πάτε μια διαφορετική βόλτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να νιώσετε ότι ζείτε την καθημερινότητά σας όπως εσείς αγαπάτε και θέλετε. Είναι η μέρα που θα βάλετε και σε προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί θέλετε να περάσετε όμορφα το χρόνο σας με το ταίρι σας και να ευχαριστηθείτε και οι δύο τις στιγμές που θα ζήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όμορφα σκοπεύετε και προγραμματίζετε να περάσετε τη σημερινή σας μέρα, καθώς νιώθετε μία εσωτερική ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, την οργάνωση ενός τραπεζιού για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή μία έξοδο με τους φίλους σας. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα δε θα βαρεθείτε και θα κάνετε τα πάντα για να μη νιώσετε ότι εγκλωβίζεστε σε κάτι, που δε σας ευχαριστεί και δε σας εκφράζει.

ΙΧΘΥΣ
Μέρα ενδιαφέρουσα η σημερινή για εσάς και άκρως δημιουργική. Επενδύετε το χρόνο σας στις ιδέες σας, τις εξωτερικεύετε, τις μοιράζεστε και ψάχνετε τους κατάλληλους συμμάχους, προκειμένου να τις αξιοποιήσετε. Είστε σε μία φάση όπου θέλετε να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και τις γνώσεις σας. Είστε δημιουργικά ανήσυχοι και αυτό σας κρατά σήμερα σε τέλεια εγρήγορση. Βρίσκετε το χρόνο να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας, που κρύβουν εκπλήξεις για εσάς τους αδέσμευτους.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου