9.10.16

Ζώδια σήμερα 9 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Βρισκόμαστε στο πρώτο τέταρτο του Φεγγαριού, αγαπητοί Κριοί, και οι πλανητικές συγκυρίες σας προτρέπουν σήμερα να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, προκειμένου να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα και όσα έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αμβλύνετε τις διαφορές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αποκλείστε τα σημαντικά λάθη και τις έντονες συζητήσεις από το πρόγραμμά σας, εμβαθύνετε στην αισθησιακή ουσία της σχέσης σας, περάστε υπέροχα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, φίλοι Ταύροι, να ξεφύγετε από καταστάσεις και γεγονότα που σας νευριάζουν, που δοκιμάζουν τις αντοχές σας και ίσως σας προκαλούν απέχθεια και αποστροφή. Ενεργήστε οργανωμένα παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα και ευχάριστα με τα κοντινά σας άτομα, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, ανακαλύψτε τα μυστήρια της καρδιάς του δεσμού σας, μη στέκεστε σε μικρολεπτομέρειες που ίσως χαλάσουν το κέφι και τη ζωντάνια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξαναβρείτε τον εαυτό σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις καλές σας συνήθειες και τις πολύπλευρες ικανότητές σας, ταράξτε με την εξυπνάδα και την ευστροφία σας τα στάσιμα νερά της καθημερινότητας, υιοθετήστε πραότητα και χαλαρή διάθεση σε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη με το παρελθόν, που ίσως κόστισαν την αρμονία και τη γαλήνη της σχέσης σας. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας για να ξεχωρίσετε ένα αθώο ψεματάκι, από μια μεγάλη, ερωτική αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε γρήγορες, αλλά πολύ προσεκτικές κινήσεις σε θέματα που αφορούν τις πάσης φύσεως σχέσεις σας σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, ίσως δεν έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, αλλά αυτές που ήδη υπάρχουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες. Σκεφτείτε πως ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις σημαντικές φροντίδες και αποφάσεις που κούρασαν τα νεύρα και την ψυχολογία σας, χαρείτε όμορφες, τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, αφήστε για λίγο τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Έχετε συγκεκριμένα και καθορισμένα πράγματα να κάνετε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, που η αγωνία σας να τα τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ίσως σας φέρει σε σύγκρουση με προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξετε υπομονετική και καλοπροαίρετη διάθεση στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γύρω σας, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο. Ο έρωτας σας περιμένει στη γωνία, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε σε σχέση, μπορείτε να πραγματοποιήστε τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυξάνονται οι ευθύνες και οι έγνοιες που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας από σήμερα, φίλοι Παρθένοι, πιθανόν γιατί αισθάνεστε πολύ καλύτερα και φαίνεται η διάθεσή σας, ίσως γιατί ο περίγυρος εμπιστεύεται τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, γιατί ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Απολαύστε την ημέρα σας, απασχολώντας το μυαλό, τις σκέψεις και τη διάθεσή σας με πράγματα που θέλετε να κάνετε και όχι με εκείνα που πρέπει να διεκπεραιώσετε.

ΖΥΓΟΣ
Παραδοσιακή, οικογενειακή, λιτή ατμόσφαιρα τυλίγει την ημέρα σας, είτε γιατί θέλετε να αμβλύνετε τις διαφωνίες και τις τρικυμίες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, είτε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να εμπιστευτείτε και να εκμυστηρευτείτε στους δικούς σας ανθρώπους τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας. Μην τσαλακώνετε τη γλυκιά σας εικόνα και τους ευγενείς σας τρόπους για μικροπρέπειες και κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων, ξεκουραστείτε, καθώς σας περιμένουν πολλά τρεχάματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως σήμερα γίνετε περισσότεροι επιλεκτικοί στις προτιμήσεις σας, φίλοι Σκορπιοί, είτε σε ό,τι αφορά τους φίλους που θα συναντήσετε, είτε με τις συζητήσεις που θα κάνετε με τα κοντινά σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε τις παγίδες που κρύβουν τα ήρεμα λόγια, μη ρισκάρετε να εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας αν δε βεβαιωθείτε πως απευθύνεστε στα σωστά πρόσωπα. Φαίνεται ότι δέχεστε πολιορκία από παντού, αλλά στο τέλος αισθάνεστε μοναξιά, αφεθείτε ολοκληρωτικά στα χέρια του δεσμού σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, τις χαρές της ζωής, να δώσετε πολλά μπράβο στον εαυτό σας για όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, να δεθείτε συναισθηματικά με πράγματα, ανθρώπους και αντικείμενα μέσα από το περιβάλλον που κινείστε, να αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Ρυθμίστε με επιτυχία τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, βάλτε γερά θεμέλια για να κατακτήσετε τα μελλοντικά όνειρα και τους πάσης φύσεως στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε έμφαση στις συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, για να σας ανοίξουν ευχάριστα οι δρόμοι στο μέλλον. Μην ασχολείστε με γεγονότα και καταστάσεις που δε σας αφορούν άμεσα, μην αναλώνεστε σε υποθέσεις τρίτων που ίσως χαλάσουν την ψυχική σας διάθεση, η γεύση της ικανοποίησης και της επιτυχίας σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη, το θάρρος και την ουσιαστική σας βούληση, για να απομακρύνετε τις δυσκολίες και τις κόντρες με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φορτικές και δυσάρεστες σκέψεις ίσως απασχολήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, γι’ αυτό χρειάζεται να τακτοποιήσετε το χάος και τα κενά που επικρατούν στη ζωή σας και τους χώρους που κινείστε, ολοκληρώστε μια σοβαρή συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για να γευτείτε τη χαρά, την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση πως τίποτα και κανείς δεν μπορούν να μπουν ανάμεσά σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήνετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, μια γνωριμία σήμερα ίσως κρύβει την ιδανική σχέση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, σας βγει η κούραση και το άγχος από τα προβλήματα και τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε, μη ζητάτε πολλά από τα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σας, αρκεστείτε στη φροντίδα και την κατανόηση των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, μην υποχωρείτε εύκολα στα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας. Οι εξελίξεις στα συναισθηματικά σας είναι εντυπωσιακές και σημαντικές, ευχαριστηθείτε τις στιγμές με το ταίρι σας, δίχως να γκρινιάζετε με το παραμικρό.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου