14.12.16

Ζώδια σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους διδύμους δίνει μια ελαφρότητα στη σχέση σου με τους άλλους και ευκαιρίες για διασκέδαση. Σήμερα, ίσως λυθεί μια παρεξήγηση με φιλικό σου άτομο που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν. Γενικά ευνοείται η αποκατάσταση σχέσεων. Συναισθηματικά έχεις όρεξη για φλερτ και πειράγματα και το χιούμορ σου είναι βαθύ και πνευματώδης. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται την καλή σου διάθεση, επιδιώκουν να βρίσκονται κοντά σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με μια κατάσταση από το παρελθόν και ίσως σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στο χώρο του σπιτιού και σε αλλαγές που θέλεις  να κάνεις.  Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και  να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Είσαι δοτικός και με χαρούμενη διάθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις την ανάγκη να δεθείς ακόμα περισσότερο με το σύντροφο σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος  αναζητάς κάτι δυνατό που θα σε κερδίσει ολοκληρωτικά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς πολύ από την τόσο ρομαντική σου διάθεση γιατί μπορεί να απογοητευτείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στο ζώδιο σου στρέφει την προσοχή σου στα ερωτικά. Θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Δεν σε ικανοποιούν τα μέτρια και τα χλιαρά. Για κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται και από την πλευρά σου σοβαρότητα και ωριμότητα. Δεν μπορείς να αναζητάς αυτόν που θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε εσένα όταν δεν είσαι διατεθειμένος  να το κάνεις εσύ ο ίδιος. Οικονομικά υπάρχουν  κάποια έκτακτα έξοδα που σε αγχώνουν. Σκέψου δραστικές λύσεις και σταμάτα τις σπατάλες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιο σου σε κάνει ακόμα πιο συναισθηματικό και σκεπτικό. Ζυγίζεις τις καταστάσεις και αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα την άποψη των άλλων και ίσως τα νεύρα σου να είναι λιγάκι αυξημένα. Θέλεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα και συμβουλέψου άτομα που εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά είσαι μπερδεμένος, δεν μπορείς να δεχτείς κάποια πράγματα και προτιμάς να μην βλέπεις την αλήθεια. Μην κατεβάζεις ρολά και μην αποξενώνεσαι από τους γύρω σου. 

ΛΕΩΝ
Ανεβασμένη διάθεση με την πανσέληνο σήμερα. Επαφές με φίλους σου υπενθυμίζουν ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ όμορφη και διασκεδαστική. Υπάρχουν ευκαιρίες και για φλερτ και γνωριμίες. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος σε αυτά που ζητάς και να κάνεις φόκους σε ένα άτομο. Συναντάς ανθρώπους που αγαπάς και μαθαίνεις πολλά νέα. Κάνεις όνειρα για το μέλλον. Επαγγελματικά υπάρχει αρκετή δουλειά αλλά έχεις αρκετή όρεξη και αποθέματα ενέργειας. Δίνεις χρήσιμες συμβουλές σε συναδέλφους και κερδίζεις τον θαυμασμό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες  και  προσπαθείς να μοιράσεις ισόποσα το χρόνο σου ανάμεσα σε δουλειές και σπίτι. Τα νεύρα σου είναι λίγο σπασμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα βγάλεις σε αυτούς που αγαπάς. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην παραμελείς τη σωστή διατροφή. Συναισθηματικά, νιώθεις πίεση και άγχος. Ή τα πράγματα δεν πάνε όπως θες ή δεν σε ικανοποιούν πλήρως. Εγώ θα σου έλεγα να περιορίσεις λίγο τις απαιτήσεις σου από τους άλλους και να μην απαιτείς πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις ούτε εσύ ο ίδιος. 

ΖΥΓΟΣ
Νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου. Υπάρχουν προοπτικές για καινούργια ανοίγματα σε όλους τους τομείς. Συναισθηματικά  σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Η πανσέληνος σου ανεβάζει τη διάθεση και σε κάνει πιο δεκτικό απέναντι στους άλλους. Έχεις όρεξη να βοηθήσεις όποιον το έχει ανάγκη αλλά και να δώσεις τις πολύτιμες συμβουλές σου. Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που ήταν λίγο μπερδεμένες τον τελευταίο καιρό και αφορούν τα οικογενειακά σου. Προσπάθησε να μην ανακατέψεις τρίτους σε τόσο σοβαρά ζητήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ δράση από εσένα αφού απρόοπτα εργασιακά θέματα εμφανίζονται που ζητάνε την προσοχή σου. Εσύ μην μπορώντας να κάνεις διαφορετικά  δίνεις όλη σου την ενέργεια στην επίλυσή σου. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση σήμερα για να μην κάνεις κάποιο λάθος  ή για να μην χάσεις χρόνο από απόσπαση προσοχής. Νιώθεις κούραση, ψυχική και σωματική. Πρέπει να φροντίσεις τη διατροφή σου και την άσκηση σου. Η πανσέληνος φέρνει κοινωνικότητα και επαφές με κόσμο. Προς το βραδάκι κανόνισε να συναντήσεις φίλους για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά. Νέες συμφωνίες ή συνεργασίες ευνοούνται. Ακόμα είναι κατάλληλη μέρα να ολοκληρωθεί και μια επαγγελματική δουλειά που είχε μείνει στη μέση. Νιώθεις ότι έχεις περιορισμένο χρόνο για να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου. Έτσι έχεις παραμελήσει το σύντροφο σου. Σήμερα το βράδυ ασχολήσου με το σπίτι και περιποιήσου τους αγαπημένους σου. Η σελήνη στον καρκίνο εξάλλου ευνοεί οποιαδήποτε δραστηριότητα σπιτιού. Ανανέωση του χώρου, μαγείρεμα, οικογενειακές συγκεντρώσεις. Υπάρχουν στιγμές χαλάρωσης και ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Σήμερα ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Η σελήνη στον καρκίνο σου υπενθυμίζει ότι οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύ σημαντικοί, ειδικά στα δύσκολα. Συναισθηματικά, δεν είσαι ευχαριστημένος, κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, ζυγίζεις καταστάσεις και νιώθεις το βάρος των επιλογών σου. Η διάθεση σου προς το απογευματάκι αλλάζει, συναντάς φίλους και αγαπημένους και μοιράζεστε όμορφες στιγμές. Άνοιξε την καρδιά σου σε αυτούς που αγαπάς. Οι συμβουλές που θα πάρεις θα σε εκπλήξουν και θα σου δώσουν μια άλλη οπτική. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση με την πανσέληνο. Τα συναισθήματα διογκώνονται μέσα σου και σε κατακλύζουν. Υπάρχει πάθος άρα και λάθος. Οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές και μπορεί να σε μπλέξουν σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι αδικήστε και θέλεις να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη όμως ο τρόπος που το κάνεις είναι λάθος. Μίλα με φίλους και ανθρώπους δικούς σου ώστε να παραμένεις ήρεμος. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις  που δεν έχεις καμία όρεξη να διευθετήσεις. Έστω και σέρνοντας πρέπει να προσπαθήσεις γιατί μπορεί να εκτεθείς. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η πανσέληνος σε επηρεάζει θετικά ψυχολογικά και σου ανεβάζει τη διάθεση. Έτσι τις προηγούμενες μέρες δεν πετούσες και στα σύννεφα αλλά οι γύρω σου σε παρασύρουν και σε ξεσηκώνουν. Βλέπεις φίλους, κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις  και διασκεδάζεις. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς κάτι πάρα πολύ προσωπικό με αγαπημένους.  Στα επαγγελματικά υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν έχεις διευθετήσει ακόμα αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Βρίσκεις έξυπνες λύσεις να ανταπεξέλθεις. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου