12.9.16

''Η ιστορία ένός 40αρη'' - Παρουσίαση βιβλίου στην Τρίπολη


Ήρθε η μεγάλη στιγμή της παρουσίασης του δεύτερου συγγραφικού δημιουργήματος του Αρκά δημοσιογράφου-συγγραφέα Σταύρου Κουκάκη με τίτλο ''Η ιστορία ένός 40αρη''.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη είναι προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στις 19:00 έχοντας προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον από ανθρώπους του αθλητισμού τόσο από τον νομό Αρκαδίας όσο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Μάλιστα στην εκδήλωση το παρών θα δώσουν και σπουδαία ονόματα από τον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και του μπάσκετ ο εκ των κορυφαίων αθλητικών δημοσιογράφων Βασίλη Σκουντή, τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννη Κουτραφούρη αλλά και πολλούς ακόμα εκλεκτούς καλεσμένους.

Έπειτα από περίπου 16 ολόκληρους μήνες η ''Ιστορία ενός 40αρη'' είναι έτοιμη να μπει στην συλλογή αλλά και στην καρδιά του αναγνωστικού κοινού όπως ακριβώς έγινε και με το πρώτο βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη ''10+1 χρόνια μπάσκετ'' που πλέον εδώ και λίγο καιρό κοσμεί την βιβλιοθήκη της ΧΑΝΘ.

Ο 40αρης του Σταύρου Κουκάκη και το ραντεβού με την παρουσίαση του την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου