12.9.16

Ξεκίνημα για τα χορωδιακά τμήματα του «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»


Οι πρόβες της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιάννη Κόντη, στην αίθουσα του συλλόγου στην οδό Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος.

Τη χορωδία συνοδεύει στο πιάνο η καθηγήτρια Μουσικής κα Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι ο κος Παναγιώτης Ρέντας.

Το τμήμα της Μικτής Χορωδίας πραγματοποιεί τις πρόβες του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:00 ως τις 21:30 μ.μ.Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ξεκινά τις πρόβες του και το τμήμα της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας. 

Οι πρόβες της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 11:00-12:30.

Η προετοιμασία και των δύο τμημάτων για το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, επιβάλλουν πρόβες με εντατικούς ρυθμούς καθώς το ρεπερτόριο είναι ανανεωμένο.

Προσκαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τμήμα της χορωδίας να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της πρόβας στην αίθουσα του Συλλόγου. 
Εμάς η μουσική μας έχει φέρει πιο κοντά…νιώθουμε ότι ανήκουμε και σε μια μεγαλύτερη οικογένεια που ευτυχώς μας αναζωογονεί και μας γεμίζει αισιοδοξία. 
Με τη μουσική εξασφαλίσαμε λίγες στιγμές χαράς!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου 27510-20370 και 6938625033.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου