7.2.17

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ
Αν και θέλετε πάρα πολύ καιρό να ξεδιαλύνετε κάποιες καταστάσεις, τώρα είναι η ώρα να βάλετε τα όρια σας. Όποια απόφαση και να πάρετε θα είναι υπέρ σας. Οικογενειακές υποθέσεις επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ζητάτε πολλά από τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας. Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που έχουν και κάποιες ρίζες σε οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες αλλά πρέπει να βάλετε την λογική πριν προχωρήσετε. Είναι μια απαιτητική ημέρα για εσάς ενώ θα βρίσκετε απέναντι σας προβλήματα που θα σας στερούν την ολοκλήρωση από κάτι που θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λειτουργείτε περισσότερο με την διαίσθηση παρά με την λογική. Μια κατάσταση στενάχωρη δεν θα μπορέσετε εύκολα να την ξεπεράσετε εάν δεν την συζητήσετε με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Μην αγνοείτε το ένστικτο σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας ζωή. Θα πάρετε απογοήτευση από αγαπημένο σας πρόσωπο και πολύ πιθανόν οι σχέσεις σας να περάσουν έντονη κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά θέματα σήμερα θα σας κουράσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν σε μεγάλο βαθμό. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να είναι πολύ απαιτητικοί μαζί σας και δυστυχώς δεν θα μπορέσετε εύκολα να τους αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ
Να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι ιδιαίτερα όσο αφορά νομικές υποθέσεις και επαγγελματικά σχέδια. Εάν σκέφτεστε σήμερα μια αλλαγή βεβαιωθείτε πως είναι πραγματικά αυτό που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να ισορροπήσετε πρώτα τα συναισθήματα σας και μετά να ενεργήσετε και να απαιτήσετε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας. Εστιάστε στους στόχους σας και στην καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βιάζεστε να βάλετε τώρα σε δράση τα σχέδια σας γιατί θα υπάρξουν αλλαγές και εμπόδια που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα ξεπεράσετε. Τα οικονομικά σας βάρη θα σας απασχολήσουν από το βράδυ και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμετωπίστε τα εμπόδια με σύνεση και ηρεμία και προσπαθήστε να προγραμματίσετε όσα έχετε να κάνετε για να είστε πιο χαλαροί. Οι συζητήσεις και οι συμβουλές από θετικά άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξωτερικοί παράγοντες και πρόσωπα θα μετριάσουν κατά πολύ τα αποτελέσματα σε μια δημιουργική εργασία. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να μιλήσετε με τον σύντροφο σας ώστε να λυθούν οι διαφορές σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικογενειακά θέματα θα σας πιέσουν αρκετά και πολύ πιθανόν την ίδια πίεση να νιώσετε σήμερα και με το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να συνεχίσετε για να πετύχετε τους στόχους σας και όσα επιθυμείτε.


ΠΗΓΗ: thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου