19.5.16

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη «Μυσταγωγία» του Μάργαρη


Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη «Μυσταγωγία», που θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου (21.00) στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

Εισιτήρια προπωλούνται στο Cafe Bistro Εν Λευκώ Βασιλέως Γεωργίου Β’3 Άργος και στο ΑΣΤΡΟ – ΑΡΓΟΣ Βιβλιοπωλείο - Δαναού 16 Άργος. Προπώληση: 10€, Γενική είσοδος: 12 €.

Ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης, θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά “Με τη μαγεία της κιθάρας”. Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Eric Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ.α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο  άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ειρήνη Τζαμτζή και η Χορωδία Νέας Κίου. Ιδιαίτερη στιγμή για τη βραδιά αποτελεί η συμμετοχή της ποιήτριας Μαρίας Παναγιωτίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου