19.5.16

Aenaon Live - Ο Γιώργος Ζαμάνης και ο Γιάννης Νανόπουλος, για πρώτη φορά μαζί, σε "Τραγούδια που έγιναν φωτιά!"


Υπάρχουν πολλών ειδών τραγούδια και μουσικές… τραγούδια για να μας διασκεδάσουν, τραγούδια για να μας ψυχαγωγήσουν, τραγούδια για να μας θυμίσουν… να μας μάθουν και να μας βοηθήσουν.

Υπάρχουν όμως και μερικά τραγούδια που με τον καιρό, έγιναν φωτιά στην καρδιά μας…το κάθε ένα για διαφορετικό λόγο και ανάλογα με τα βιώματα και την πορεία ζωής του καθενός από εμάς. Είναι εκείνα τα τραγούδια που ήρθαν για να μην πεθάνουν ποτέ…για να δίνουν πάντα το χρώμα της φλόγας στις καρδιές μας, και δεν είναι λίγα.

Κάποια από αυτά τα τραγούδια, θα ντύσουν με κόκκινο χρώμα τη μουσική σκηνή του ΑΕΝΑΟΝ, αυτό το Σάββατο 21 Μαΐου στις 10 το βράδυ, ερμηνευμένα από καρδιάς, δύο πολύ καλών φίλων, που αυτό το ξεχωριστό βράδυ θα είναι και μουσικοί συνεργάτες, αφού μερικά από τα πιο όμορφα πράγματα σε τούτη την ζωή, έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και χωρίς να τα έχεις προσχεδιάσει!!!

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Νανόπουλος στην ερμηνεία και την κιθάρα, και ο Γιώργος Ζαμάνης από τον «Ελληνικό Διπλό» στην ερμηνεία, ανταμώνουν ουσιαστικά για πρώτη φορά μουσικά και σας παρουσιάζουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα για αυτή την βραδιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, που έγιναν φωτιά με την πάροδο του χρόνου στις καρδιές μας.

Σε αυτή τη μουσική συνάντηση, θα θυμηθούμε μεγάλες στιγμές του Έντεχνου Ελληνικού μας τραγουδιού… θα σμίξουμε τις φωνές μας και μαζί θα τραγουδήσουμε... συνοδοιπόροι σε αυτό το ξεχωριστό αντάμωμα του Γιώργου Ζαμάνη με το Γιάννη Νανόπουλο.

Μια μοναδική ζωντανή μουσική βραδιά μας περιμένει αυτό το Σάββατο στο ΑΕΝΑΟΝ και θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

===============================================

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 27510-26026

Χορηγός επικοινωνίας: 101 ΠΥΞΙΔΑ FM (www.piksida.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου