5.12.16

Ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Εκμεταλλευθείτε φίλοι Κριοί το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο και σήμερα, είναι μια ευχάριστη και καλότυχη ημέρα για τις επαγγελματικές συμφωνίες που θέλετε να κάνετε στην δουλειά σας, αλλά και για τις συζητήσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μην εκπλαγείτε αν σας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη από αγαπημένο σας πρόσωπο ή τον ερωτικό σας σύντροφο, συμφιλιωθείτε με τις αλλαγές που χρειάζεται η συναισθηματική σας ζωή, για να εκπληρωθούν οι βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Κινούνται σήμερα αγαπητοί Ταύροι με γοργούς ρυθμούς τα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν και χρειάζονται δράση και αποφασιστικότητα, προσέξτε το παρασκήνιο στην δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα, αποτραβηχτείτε από τις εντάσεις οργανώνοντας με υπομονή και συγκαταβατικότητα τις επιδιώξεις και τους στόχους σας. Χρησιμοποιήστε το ορθολογιστικό και πρακτικό σας πνεύμα, για να προστατευτείτε έγκαιρα και μόνιμα από παγίδες και ψευδαισθήσεις που κρύβει η σχέση με το ταίρι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε θέση ισχύος απέναντι στις προκλήσεις και τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα φίλοι Δίδυμοι, ως εκ τούτου εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές όψεις της Σελήνης και οργανώστε τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας με λεπτότητα και στιβαρό προγραμματισμό. Μην παρασύρεστε από την τύχη και δείξετε αλαζονική διάθεση στα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, συγκρατήστε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας για τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια μέρα η σημερινή για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι, που χρειάζεται απαραίτητα να τακτοποιήσετε τις πάσης φύσεως οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας, να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, να προσέξετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Δείτε αρκετά σοβαρά την ερωτική σχέση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ξεκαθαρίστε τα βαθειά σας συναισθήματα, δεχτείτε τα παράπονα και τους ενδοιασμούς του συντρόφου σας, ηρεμήστε τα οξυμένα πνεύματα στον δεσμό σας. 

ΛΕΩΝ
Πάρτε πρωτοβουλία σήμερα φίλοι Λέοντες και διεκδικήστε την επαγγελματική σας καταξίωση, συζητήστε με ανωτέρους τις ιδέες και τα πιστεύω σας για να καταξιωθείτε στον χώρο της δουλειάς σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε σημαντικές και ουσιαστικές επιλογές για το συναισθηματικό μέλλον του δεσμού σας, πάρτε καθοριστικές αποφάσεις που υπαγορεύονται κυρίως από το ένστικτο και την διαίσθησή σας και λιγότερο από την λογική και τον ρεαλισμό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παραγωγικότητα και ο δυναμισμός σας χτυπάνε κόκκινο σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον Αιγόκερω, σας δίνει περισσότερο θάρρος και τόλμη για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Να θυμάστε πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, αλλά διαμορφώνουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους από το χώρο που θα τους επιτρέψετε να καταλάβουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, μην ποδοπατάτε τον εγωισμό και την περηφάνια σας για χάρη ενός έρωτα που ίσως δεν σας αξίζει. 

ΖΥΓΟΣ
Κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις είναι πολύ πιθανόν να γεμίσουν την ημέρα σας φίλοι Ζυγοί, με την Σελήνη στον Υδροχόο και τις πλανητικές όψεις που προκαλεί, να φέρνουν ευχάριστες και χαρούμενες εκπλήξεις στους περισσότερους από εσάς σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αποφύγετε να γίνετε οξύθυμοι και νευρικοί αν δεν σας κάνει το χατίρι το ταίρι σας, βελτιώστε τον χειρισμό και την συμπεριφορά σας, διορθώστε τα όποια λάθη και τις ασήμαντες διαφωνίες που υπάρχουν στην σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό αγαπητοί Σκορπιοί σήμερα και μην αιφνιδιάζετε με την έκρυθμη και οξύθυμη διάθεσή σας τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ξεδώσετε στην δουλειά σας και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή σε διάφορες ασχολίες που σας ευχαριστούν, παρά να τα βάλετε άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ίσως η σύγκρουση που θα προκληθεί είναι αρκετά επικίνδυνη, πιθανόν να γκρεμιστούν μόνιμα οι σταθερές βάσεις της ερωτικής σας ζωής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ενεργητικότητα και η παραγωγικότητά σας φίλοι Τοξότες είναι ασταμάτητη και ενθουσιώδης. Μην αφήνετε για αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα, με τις θετικές πλανητικές όψεις να σας παροτρύνουν να απολαύσετε την ένταση των στιγμών με τα προσφιλή άτομα, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Γοητέψτε το ταίρι σας οι ζευγαρωμένοι, μαγνητίστε το ενδιαφέρον και την προσοχή ενός νέου φλερτ οι αδέσμευτοι, η παρουσία σας κυριαρχεί στους χώρους που κινείσθε, εκμεταλλευτείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανόν κάποια μικροέξοδα που προκύπτουν σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι αναπάντεχα, σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, ίσως κάποιες παγίδες στην δουλειά σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια και πίεση, μην πτοείσθε από τις λεπτομέρειες και μην χάνετε την ευκαιρία να διεκδικείτε την εκτίμηση και την παραδοχή των συναδέλφων και των φίλων σας. Η φαντασία σας είναι πολύ ζωηρή και οι συναισθηματικές σας διαθέσεις για τον ερωτικό σας σύντροφο ακόμα πιο τρυφερές, συμφιλιώστε τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είσαστε πολύ αποτελεσματικοί σήμερα φίλοι Υδροχόοι με όποια δραστηριότητα κι αν καταπιαστείτε, η Σελήνη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία εξασφαλίζει την επιτυχία σε επιδιώξεις και φιλοδοξίες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας πρόοδο, τη μόρφωσή σας και την προσωπική σας καθημερινότητα. Μην αφήνετε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες για μια καινούρια γνωριμία να περνούν απαρατήρητες, δείξτε την αγάπη και το πάθος σας οι δεσμευμένοι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν αιφνιδιάζετε σήμερα μόνο τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις ενέργειες και τον αυθορμητισμό σας αγαπητοί Ιχθύες, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Η εσωτερική σας αρμονία και όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση είναι συνδυασμός που μπορεί να κλέψει την παράσταση σε μια έξοδο με φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, τα προβλήματα απομακρύνονται από τον δεσμό σας με μια ήπια και γαλήνια συζήτηση, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην θετική και ευχάριστη αύρα σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου