9.9.16

Ζώδια σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε με επιτυχία θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και τα οποία θα σας βοηθήσουν έτσι, ώστε να φανεί το πόσο ικανοί και αποδοτικοί είστε. Μπορείτε σήμερα να κάνετε τις συζητήσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Η μέρα σας θα έχει αρκετές επαφές και σε φιλικό επίπεδο, και θα πάρετε ικανοποίηση από αυτές. Σήμερα στα αισθηματικά σας, για εσάς τους αδέσμευτους αναμένεται ιδιαίτερα θετική η μέρα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ένα θολό τοπίο σχετικά με μία γνωριμία που είχατε κάνει τελευταία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα θα κυλήσει με αρκετές διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά εσείς θα θελήσετε οι ρυθμοί της μέρας σας να είναι λίγο πιο χαλαροί. Θέλετε να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε καλά μαζί τους. Γενικά θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα με τις δικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μία κατάσταση την οποία θα θέλατε εσείς οι αδέσμευτοι να αλλάξετε και να γίνει πιο στα μέτρα σας. Προσπαθήστε να κάνετε μία κουβέντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συζητήσεις σας σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, η αλήθεια είναι ότι θα αποδώσουν καρπούς κι εσείς θα καταφέρετε να περάσετε την γραμμή που εσείς επιθυμείτε. Η μέρα σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα θα είναι αυξημένη. Θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να προχωράνε. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι επιζητάτε από τη σχέση σας την ασφάλεια και την συναισθηματική ολοκλήρωση. Φροντίζετε να επικρατήσει το πάθος στη σχέση σας και να νιώθετε όμορφα με την επιλογή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τα θέλω των δικών σας ανθρώπων, καθώς θα νιώσετε ότι θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξεμπερδεύετε με τα επαγγελματικά σας και τρέχετε να συναντήσετε όλα εκείνα τα πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, προκειμένου να περάσετε μαζί τους χαρούμενες στιγμές. Η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα και από τις επαφές που θα έχετε, θα νιώσετε ασφάλεια. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι κάνετε μία βουτιά μέσα σας, προκειμένου να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε σε συναισθηματικό επίπεδο τη δεδομένη στιγμή.  

ΛΕΩΝ
Σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε εκείνες τις ευκαιρίες που αν τις διακρίνετε και τις αξιοποιήσετε, θα δείτε ότι θα σας οδηγήσουν στους στόχους που εσείς έχετε θέσει. Η μέρα βέβαια ευνοεί τις ασχολίες με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας δημιουργούν χαλαρή διάθεση. Έχετε ανάγκη για διασκέδαση και βιώνετε στιγμές μοναδικές, καθώς επιλέγετε καλή παρέα και αξιοποιείτε τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας σε μία αγάπη από τα παλιά και οι αναμνήσεις αυτής της αγάπης σήμερα, θα είναι αρκετά έντονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα πρακτικά κυρίως που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σας, ίσως σας απασχολήσουν τη σημερινή μέρα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας και με κάθε τρόπο θα σας δείχνουν την αγάπη τους και αυτό εσάς θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Η μέρα κρύβει ευκαιρίες και στον έρωτα για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς υπάρχει περίπτωση μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο να βρεθεί ένα άτομο το οποίο θα ξυπνήσει μέσα σας όμορφα συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε σήμερα να περάσετε χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας. 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα στα επαγγελματικά σας θα νιώσετε κάπως άβολα, κυρίως λόγω πίεσης καθώς νιώθετε πως έχετε φορτωθεί με υποχρεώσεις παραπάνω από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Κάντε έναν σωστό προγραμματισμό και μην αφήνετε την πίεση να σας απογοητεύσει και να νιώσετε ανεπαρκείς χωρίς να υπάρχει λόγος, γιατί δεν ευθύνεστε εσείς. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι καλό θα είναι σήμερα να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και να μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να πείτε ό,τι δε σας αρέσει στη σχέση σας και να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σας ζωή σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν και να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και διεξόδους, έτσι ώστε να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τα αυξημένα σας έξοδα. Ενδεχομένως να ζητήσετε και τη γνώμη των φίλων που εμπιστεύεστε, προκειμένου να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Σε αισθηματικό επίπεδο, εσείς οι δεσμευμένοι νιώθετε μία πίεση μέσα στη σχέση σας σήμερα και θέλετε να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα, κάνοντας μία συζήτηση με το ταίρι σας για τις βαθύτερες ανάγκες και θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σήμερα για εσάς θα είναι αρκετά περίεργη, από τη μία θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις που σας περιμένουν, που δεν ξέρετε τι κατανομή χρόνου να κάνετε, έτσι ώστε να τα προλάβετε όλα. Έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας, να ξεκινήσετε να ασχολείστε περισσότερο με αθλητισμό, με γυμναστική και γενικότερα με μία δραστηριότητα που σας ευχαριστεί. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε ρομαντικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα προσπαθήσετε να δείξετε όλα όσα νιώθετε και με λόγια, αλλά κυρίως μέσα από τις πράξεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρχει σήμερα μία ασυνεννοησία στα επαγγελματικά σας και κυρίως στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας, άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε και άλλα θα καταλαβαίνουν. Προσπαθήστε κι εσείς από την πλευρά σας να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι στα λόγια σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν μελανά σημεία στην επικοινωνία σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι δεν ξέρετε τι επιλογή να κάνετε, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η προσφορά είναι μεγάλη. Το θέμα είναι εσείς τι είναι αυτό που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή, αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσετε έτσι ώστε να κάνετε σωστή επιλογή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάπως αγχωτική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς θα πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και έχουν να κάνουν κυρίως με την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή η πίεση θα σας οδηγήσει στην επιθυμία να βρεθείτε με τους φίλους σας, να γελάσετε και να μοιραστείτε στιγμές μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα μπορείτε να αξιοποιήσετε μία γνωριμία που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, να βγείτε έξω και να δείτε αν σας κάνει, προκειμένου να κάνετε μία σχέση.

ΙΧΘΥΣ
Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς νιώθετε ότι πρέπει να πιάσετε τους στόχους σας, να αναδειχθείτε και να ξεχωρίσετε για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μπορείτε να βρεθείτε με τους συνεργάτες σας και να χαράξετε μία στρατηγική, που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα στην υλοποίηση όλων αυτών που οραματίζεστε για τα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέξετε λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας, ενδεχομένως να γίνετε λίγο περισσότερο απότομοι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου