8.11.16

1ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Με αφορμή την πορεία “Στο φαράγγι της Κουμαριάς” που διοργανώνει ο Ι.Φ.Σ.Α. στην Κρύα Βρύση Αργολίδας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ διοργανώνει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με θέματα Άνθρωπος – Φύση - Δράση.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να στείλει από μία φωτογραφία για τα τρία θέματα του διαγωνισμού (Άνθρωπος – Φύση - Δράση).
Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail του ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ info@photosyn.gr έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν χωρίς το όνομα του δημιουργού τους στη σελίδα του ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ στο Facebook σε τρία άλμπουμ. (Άνθρωπος – Φύση - Δράση) 
Τον διαγωνισμό θα κερδίσουν οι τρεις φωτογραφίες που θα πάρουν τα περισσότερα like (μία σε κάθε θέμα) έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016. Οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιευθούν στο Facebook με τα ονόματα των δημιουργών τους, καθώς και στο site του ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ www.photosyn.gr.
Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν τη φωτογραφία τους εκτυπωμένη σε μέγεθος 50x70 cm.
Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα λάβουν τις φωτογραφίες τους εκτυπωμένες σε μέγεθος 20x30 cm.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Οι φωτογραφίες που θα στείλετε για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό πρέπει να έχουν τραβηχτεί από εσάς. Δηλαδή να κατέχετε τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας. Σε αντίθετη περίπτωση το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών. 
2. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η συναίνεση των συμμετεχόντων για τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που κάποιος τρίτος χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο κάποια από τις φωτογραφίες, το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.
3. Σε περίπτωση που στην φωτογραφία απεικονίζονται πρόσωπα, ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει πάρει την άδειά τους πριν την δημοσίευση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο. Σε αντίθετη περίπτωση το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.
4. Για να γίνει δεκτή μία φωτογραφία πρέπει να είναι εντός θέματος και να μην περιέχει πορνογραφικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση η φωτογραφία θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και ο διαγωνιζόμενος θα ενημερωθεί με ανάλογο e-mail. 
5. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ενιαίες και όχι κολάζ περισσοτέρων από μία φωτογραφιών. 
6. Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό και τη δημοσίευση της φωτογραφίας σας, αυτόματα σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου