8.11.16

Ζώδια σήμερα 08 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τις πρώτες ώρες της ημέρας είναι πολύ πιθανόν φίλοι Κριοί να μπλοκάρετε με τις ποικίλες πληροφορίες και τα νέα που φτάνουν στα αυτιά σας για μια επαγγελματική ευθύνη που ίσως σας προβληματίσει αν θα καταφέρετε να την φέρετε εις πέρας, αργότερα όμως, αφομοιώνετε τα μαθήματα και τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει και τα καταφέρνετε περίφημα. Αντλείστε δύναμη και κουράγιο από το εσωτερικό σας σθένος και την τόλμη σας, συζητήσετε με το ταίρι σας έχοντας τρυφερή και ρομαντική διάθεση.  

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε να ανοίξετε μία αμφίρροπη και προβληματική συζήτηση με τους συνεργάτες ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα νωρίς το πρωί αγαπητοί Ταύροι, μην πάτε γυρεύοντας να αφυπνίσετε έκρυθμες καταστάσεις και γεγονότα που είναι σίγουρο πως θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που στοχεύετε. Μετά το μεσημεράκι κάντε ένα τολμηρό και επικοινωνιακό βήμα στους φίλους σας και τον ερωτικό σύντροφο, δώστε στοργή και φροντίδα στο δεσμό σας, μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα για μικρολάθη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι να εξισορροπήσετε και να ισοσκελίσετε τα θέλω και τα πρέπει σας, τις επιθυμίες και τις ουσιαστικές σας ανάγκες μέχρι το μεσημέρι, για να μπορέσετε αργότερα να πάρετε αποφάσεις για το εργασιακά και προσωπικά ζητήματα που σας προβληματίζουν. Βελτιώστε την επικοινωνία σας με τα κοντινά σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, όμορφες στιγμές με πιθανές θετικές ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας εκπλήξουν και να σας παροτρύνουν σε μια βραδινή απρόσμενη έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη μπαίνει σήμερα στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων αγαπητοί Καρκίνοι και είναι μια ευκαιρία για να υποδεχτείτε μια θετική ανακατάταξη στον χώρο της δουλειάς σας, που ίσως αρχικά σας προβληματίσει, όμως είναι βέβαιο πως σας ανταμείβει για τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Πιστέψτε πως αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, έχετε την υπομονή και την καλή διάθεση να μεταμορφώσετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής, σε θερμές, τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε. 

ΛΕΩΝ
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη φίλοι Λέοντες, ανεβάζει την πεσμένη σας διάθεση, σας κάνει πιο χαρούμενους και ευχάριστους στην δουλειά σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επωφεληθείτε από την ευεργετική αυτή μέρα για να φέρετε την ευημερία και την σταθερότητα και στην συναισθηματική σας ζωή, να κάνετε έναν μακρινό περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, βάζοντας γερά και ατσάλινα θεμέλια στην σχέση σας. Προχωρήστε μπροστά ακολουθώντας τους κανόνες της κοινής πορείας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα αγαπητοί Παρθένοι να γίνουν ορισμένα λάθη και κάποιες παρεξηγήσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σας, που είτε προκληθούν από σας, είτε είναι το αποτέλεσμα μιας ασυνεννοησίας που επικρατεί γύρω σας, θα πρέπει να τα μπαλώσετε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Αν σκέφτεστε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για μια μόνιμη δέσμευση, τότε χαλαρώστε, ηρεμήστε και κάντε το επόμενο βήμα με την βεβαιότητα και την σταθερότητα που σας διακρίνουν. 

ΖΥΓΟΣ
Όμορφη και τυχερή προβλέπεται για σας φίλοι Ζυγοί η σημερινή μέρα, πλαισιωμένη από συζητήσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σας, παράλληλα δε γεμάτη με ευχάριστες συναντήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξέγνοιαστες στιγμές σας περιμένουν και στην συναισθηματική σας ζωή με τον δεσμό σας να δείχνει τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση για μια έξοδο, για μια συζήτηση που έχει μείνει στη μέση, για να πάρει απ’ το μυαλό σας τις ευθύνες και τα βάρη που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά βοηθητική και γεμάτη προτάσεις και συζητήσεις είναι η σημερινή μέρα για σας φίλοι Σκορπιοί, με τη Σελήνη στους Ιχθύες να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευάλωτους απέναντι στους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια και τις σκέψεις σας, να ακολουθήσετε την πεπατημένη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας. Το τετράγωνο Σελήνης/Ερμή σας δημιουργεί πίεση και άγχος για να πετύχετε πολύ σύντομα τα μελλοντικά σας όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην μπείτε στον πειρασμό σήμερα αγαπητοί Τοξότες να ανακαινίσετε και να φέρετε στο προσκήνιο για συζήτηση ένα σοβαρό επαγγελματικό θέμα που σας αγχώνει, μην αλλάζετε το πρόγραμμά σας για κανένα λόγο, μην πλανάστε από φρούδες υποσχέσεις και άκαρπες ελπίδες που σας δίνουν ανώτεροι ή άτομα που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε. Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και στην ερωτική σας ζωή, μην αποφασίζετε τελεσίδικα αν δεν ακούσετε το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως πάρετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα που σας ταλαιπωρεί αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας επαφές ένα άτομο που δεν βλέπει με καλό μάτι την άνοδο και την προκοπή σας, κρατήστε μόνο για τον εαυτό σας τα συναισθηματικά σας όνειρα, εκδηλώστε την αληθινή σας αγάπη στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να διώξετε το δόλο, την ζήλεια και την ίντριγκα από τον δεσμό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ πιθανόν σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να προσελκύσετε γύρω σας πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν διαφορετικές ιδέες, άλλο στυλ και προφίλ σε σχέση με το δικό σας και μην σας κάνει καθόλου εντύπωση αν στο τέλος μεταμορφώσετε τα ετερώνυμα ενδιαφέροντα σε ομώνυμες απόψεις. Στην συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων φίλων ανθίζει μια καινούρια, ζεστή γνωριμία, για τους ζευγαρωμένους είναι η μέρα που δέχεστε μια ειλικρινή υπόσχεση από το ταίρι σας εξασφαλίζοντας την σιγουριά στην σχέση σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Αφροδίτη, σας βοηθούν απεριόριστα σήμερα φίλοι Ιχθύες να διευθετήσετε ένα σοβαρό επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί. Με την εύνοια των πλανητικών όψεων και την καλή σας τύχη είναι απόλυτα βέβαιο πως ο έρωτας γίνεται η κινητήρια δύναμη στη ζωή σας, οι εκκρεμότητες με το παρελθόν σας κλείνουν, το ταίρι που σας ενδιαφέρει προτείνει μια φυγή από την καθημερινότητα, οι αλλαγές έρχονται η μια μετά την άλλη.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου