13.8.16

Πανηγύρια στη Μεσσηνία


Αρκετά πανηγύρια έχουν προγραμματιστεί για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου σε όλη τη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα: την Κυριακή 14 Αυγούστου ο κόσμος θα διασκεδάσει από τις 9 μ.μ. με: μουσική βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Πανιπερίου, μουσική βραδιά στα «Παπαδοπούλεια 2016» στο Νεοχώρι, πανηγύρι στην Πλατανόβρυση, στην Κορομηλιά, στο Στρέφι. 

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρόγραμμα έχει: στις 9 μ.μ. πανηγύρι στο Στρέφι, στην Κορομηλιά. Ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Αχλαδοχωριτών "Αγιος Γεώργιος" θα κάνει μουσική βραδιά τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. στην πλατεία του χωριού με τις "Σπονδές". Επίσης τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα γίνει παραδοσιακό πανηγύρι στη Μάλη και στο Σελλά.

Οσον αφορά το Δήμο Καλαμάτας, πανηγύρια θα γίνουν: στις 14 Αυγούστου, Κυριακή: στη Νέδουσα - Μαρδάκι στις 9 μ.μ. στην Ανω Βέργα, στις 14 - 15 στα Λέικα 9 μ.μ., στις 15 Αυγούστου στην Αρτεμισία και στις 16 στα Αρφαρά. 

Στις 17 Αυγούστου θα γίνει πανηγύρι στον Αγιο Φλώρο με τη Νάσια Κονιτοπούλου, τη Γιώτα Χαλκιά και τον Τάκη Μίντζια και στις 18 Αυγούστου με το Βασίλη Τερλέγκα, από τους "Φίλους του Παμίσου". Στις 18 Αυγούστου θα γίνει στο Πάρκο Πηδήματος στις 9 μουσική βραδιά με έντεχνα ελληνικά τραγούδια από τους "Εκτός απροόπτου". 

Σχετικά με το Δήμο Πύλου - Νέστορος: την Κυριακή στις 14 Αυγούστου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με πανηγύρι στη Μεθώνη, στο προαύλιο του Δημοτικού και στις 10 μ.μ. στον Πήδασο (Ρίπαινα). Τη Δευτέρα στις 15 Αυγούστου θα γίνει γιορτή μετά τη λειτουργία στις 9 π.μ. στον Πήδασο στη Ρίπαινα και την Τετάρτη στις 17 Αυγούστου η Γιορτή Χοντροκατσαρής Τομάτας και Κρεμμυδιού στις 9.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης. 


ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου