13.8.16

Ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, θα πρέπει να κάνετε κάτι, για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία στα ερωτικά σας. Μη το βάζετε κάτω. Κάπου εκεί έξω είναι το άλλο σας μισό. Βγείτε έξω και φλερτάρετε άφοβα! Από την άλλη, θα υπάρξει ένας έντονος εκνευρισμός σε θέματα οικογενειακά. Μην σας προβληματίζει. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε λύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, θα μπορέσετε να περάσετε ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σας, αν εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Ένα έντονο σαββατοκύριακο προβλέπεται για εσάς. Έρωτας, πάθος, αλλά και διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε το, για μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φροντίστε να μην δυσκολέψετε τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα. Υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε με τον αγαπημένο σας για θέματα οικιακά. Βρείτε λύσεις στο πρόβλημα και συνεχίστε τη ζωή χέρι-χέρι. Κάποιες αλλαγές θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας, οι όποιες θα σας δυσκολέψουν λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, φροντίστε να μην δυσκολέψετε τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα. Υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε με τον αγαπημένο σας για θέματα οικιακά. Βρείτε λύσεις στο πρόβλημα και συνεχίστε τη ζωή χέρι-χέρι. Κάποιες αλλαγές θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας, οι όποιες θα σας δυσκολέψουν λίγο.

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, όλα τα φώτα είναι πάνω σας. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και κανέναν. Με την… κορώνα στο κεφάλι σας, είστε οι stars της παρέας. Θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές και όχι μόνο. Τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα με το σύντροφό σας. Δεν υπάρχουν τσακωμοί και ίντριγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα δώσετε μεγάλη προσοχή σε θέματα οικονομικά και στην τακτοποίηση της καθημερινότητάς σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Οι φίλοι σας θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας ό,τι κι αν κάνετε. Το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει να χαλαρώνετε, μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, θα σας κάνει πολύ καλό αν προσπαθήσετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και ιδιαίτερα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Κάποια άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας θα είναι αντίθετα με τις αποφάσεις σας. Ακουστέ την καρδιά σας και κάντε ό,τι θέλετε εσείς. Έξαλλου, δίκη σας είναι η ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώσετε μοναξιά και θλίψη. Θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση που θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν την αισιοδοξία που σας λυπεί. Θα υπάρξουν ερωτικές εκρήξεις και θα νιώθετε αρκετά σέξι από τις καταστάσεις που θα γίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τα πράγματα με το σύντροφό σας δεν καλυτερεύουν και βρίσκεστε σε μια αδιέξοδο. Βρείτε λύσεις στα προβλήματα και αφήστε τα πίσω. Θέλετε να συζητήσετε με τους στενούς σας φίλους και κάτι σας εμποδίσει και σας αφήνει πίσω. Από σήμερα θα αρχίσετε να δέχεστε τα νέα σχέδια σας ή τις νέες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Το σαββατόβραδο σας βρίσκει στην πόλη με την παρέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, θα διασκεδάσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε τώρα που η παρουσία σας γοητεύει τους γύρω σας. Είστε ακαταμάχητοι και τολμηροί και σας αρέσουν πολύ οι εξωτερικές αλλαγές. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να λύσετε τα προβλήματά σας. Το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει σε παραλιακό μέρος με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες με τον σύντροφό σας. Βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας και πηγαίνετε ένα βήμα παραπάνω, για την ευτυχία σας και το μέλλον σας μαζί. Βγείτε με καλούς φίλους, διασκεδάστε, χαλαρώστε και αφήστε τα προβλήματα για το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ
Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως νοιώθετε απαισιοδοξία και θα βλέπετε κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας με άλλο μάτι. Θα υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες, γι’ αυτό προσέξτε. Οι διαφορές που έχετε με τους άλλους, εύκολα θα δημιουργήσουν αποξένωση. Θα θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε καλά τα πράγματα που σας αγχώνουν.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου