5.8.16

Νέος Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ναυπλίου ο Γιώργος Φαράντος


Τους νέους υποδιοικητές σε 31 νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε ως αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο Ναυπλίου τον Γεώργιο Φαράντο.

Ο νέος αναπληρωτής διοικητής : 
-Έχει πτυχίο Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης και πτυχίο στην Παιδαγωγική και Διδακτική της Τεχνολογίας.
-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τελειόφοιτος υποψήφιος διδάκτωρ Στρατηγικού Σχεδιασμού στη Δημόσια Διοίκηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης από το ίδιο πανεπιστήμιο.
-Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προϊστάμενος στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και τεχνολόγος-ηλεκτρολόγος μηχανικός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Σε άλλα νοσοκομεία κοντά στην περιοχή μας οι επιλογές νέων αναπληρωτών διοικητών έχουν ως εξής: 

- Στο ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», η Μαρία Ζαφειροπούλου, με πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο Πανεπιστήμιο. 

- Στο ΓΝ-ΚΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ η Ζωή Σαραντοπούλου, με πτυχίο Οικονομικών επιστημών από το τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

- Στο ΓΝ-ΚΥ ΜΟΛΑΩΝ αναπληρώτρια διοικήτρια επελέγη η Αικατερίνη Μανωλάκου, που έχει πτυχίο Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε διδακτορικό στη Γενετική από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, στη Γαλλία. 


Στο ΓΝ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, ο Ιωάννης Λέντζας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 


Καλή θητεία στις νέες θέσεις τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου