5.8.16

Ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, με αρκετές υποχρεώσεις και τρέξιμο για να τα προλάβετε όλα. Είστε σε κατάσταση αναμονής για διάφορα θέματα που σας απασχολούν και νιώθετε ότι δεν εξελίσσονται. Στα αισθηματικά σας η μέρα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, καθώς θα έχετε την τάση να βλέπετε τις καταστάσεις που ζείτε εσείς οι δεσμευμένοι με μία υπερβολική ματιά. Μείνετε μακριά από καυγάδες και εντάσεις τη σημερινή μέρα και μην παρασύρεστε από λάθος συμπεράσματα και εικασίες, που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα.


ΤΑΥΡΟΣ
Ανεβασμένη θα είναι σήμερα η διάθεσή σας, επειδή θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας όπως εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε αυξημένες επαφές και θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με καταστάσεις και πρόσωπα που σας ευχαριστούν. Η μέρα ενδείκνυται για επαφές με φίλους, για ψώνια, για καλλιτεχνικές ανησυχίες και πάσης φύσεως δημιουργικές δραστηριότητες. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να είστε εσείς οι δεσμευμένοι ξεκάθαροι απέναντι στο ταίρι σας και δείξτε το ενδιαφέρον σας με τρόπο κατανοητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό θα είναι τη σημερινή μέρα να δείξετε όσο μπορείτε κατανόηση σχετικά με συζητήσεις και επικοινωνίες που θα προκύψουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε διαλλακτικοί στις ιδέες σας και μη δείχνετε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε. Η μέρα θα έχει έντονες κοινωνικές επαφές, που μερικές από αυτές θα σας φανούν χρήσιμες σχετικά με κάποια σχέδια επαγγελματικά που κάνετε. Στα αισθηματικά σας οι αδέσμευτοι περιορίστε λίγο την τάση σας για ελευθερία, γιατί ενδεχομένως να στέλνετε λάθος σήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επικοινωνιακή και ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς θα έχετε το χρόνο να καταπιαστείτε με διάφορα πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Σαν να φαίνεται ότι από σήμερα χαλαρώνουν κατά κάποιο τρόπο οι ρυθμοί σας κι εσείς με τη σειρά σας μπαίνετε σε κατάσταση διακοπών και χαλάρωσης. Ψάχνετε τις ισορροπίες στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι και νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε στο ταίρι σας με τη γλώσσα της αλήθειας και των βαθύτερων συναισθημάτων και αναγκών σας. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα δε θα έχετε καθαρή κρίση, έτσι ώστε να πάρετε τις αποφάσεις που εσείς επιθυμείτε. Θα υπάρχει μία τάση να βλέπετε τα πράγματα από μία οπτική που δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα κι αυτό το γεγονός ίσως σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες. Μπορείτε να βασιστείτε στο ένστικτό σας αλλά όχι απόλυτα, γι’ αυτό προσέξτε πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι είστε σε φάση αλλαγών και βιώνετε τη συντροφικότητα με μια πιο θετική ματιά πλέον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέτετε σήμερα τον εαυτό σας σε απόλυτη προτεραιότητα, από τη μία είναι πολύ καλό αυτό για εσάς αλλά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισορροπία, γιατί μπορεί να κινηθείτε με εγωκεντρισμό απέναντι στους άλλους. Ίσως δημιουργηθεί και ένα θέμα με το ταίρι σας, καθώς θα νιώσει ότι δεν έχετε σήμερα ως προτεραιότητα τη σχέση σας. Μην αφήσετε να αιωρείται μία κατάσταση που μπορεί να σας φέρει ένταση ή μικροπαρεξηγήσεις. Ξεκαθαρίστε ότι σήμερα θέλετε να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θέλετε το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα φέρνει σήμερα καταστάσεις που πρέπει να επιληφθείτε σε διάφορους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να επιστρατεύσετε το πρακτικό σας μυαλό, προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους. Επίσης, σήμερα μπορείτε να ανοιχτείτε συναισθηματικά εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και να πείτε και να δείξετε με τις πράξεις σας πώς βλέπετε τη σχέση σας, αλλά και το ενδεχόμενο εξέλιξής της. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε εκείνο το ταίρι που θα γίνει ο έρωτας του καλοκαιριού και όχι μόνο. Πλέον είστε συνειδητοποιημένοι για το τι θέλετε και πώς μπορείτε να το κάνετε δικό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρα έντονων κοινωνικών συναναστροφών η σημερινή για εσάς, καθώς οι επαφές σας θα είναι αυξημένες και θα είστε περιζήτητοι στις παρέες σας. Έρχεστε πιο κοντά με τα φιλικά σας πρόσωπα, επικοινωνείτε μαζί τους προκειμένου να μοιραστείτε τις προτάσεις και τις ιδέες σας για το πώς μπορείτε να περάσετε όμορφα μαζί. Στα αισθηματικά σας, βλέπετε τη σχέση σας να προχωράει και είστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και με την πορεία της, αλλά και με την εξέλιξή της. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να είναι καλοκαίρι, μπορεί να βρισκόμαστε στον Αύγουστο και στον κατεξοχήν μήνα των διακοπών, ωστόσο εσείς τρέχετε ακόμα να προλάβετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και όλα εκείνα τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε κατά νου. Δε σταματάτε να σκέφτεστε νέες ιδέες γιατί στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει η σκέψη για να ανεβάσετε τα έσοδά σας ή ακόμα και να αναβαθμιστείτε. Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξει για εσάς τους αδέσμευτους ένα ενδιαφέρον ερωτικό, το οποίο μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να τρέχουν οι υποχρεώσεις σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ωστόσο εσείς έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στην καλοπέραση και στη χαλάρωσή σας. Δε θέλετε να πιεστείτε σήμερα με δουλειές που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε μία βόλτα στην αγορά και γενικότερα να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Στα αισθηματικά σας επιζητάτε σήμερα από τη σχέση σας την ηρεμία και δε θέλετε σε καμία περίπτωση να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα είναι να εστιάσετε περισσότερο σε αυτά που ζείτε στο παρόν τη σημερινή μέρα και να μη σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος. Ίσως έχτε την τάση να κάνετε έναν μικρό απολογισμό για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας το προηγούμενο διάστημα. Από τη μία κάνετε καλά, για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, από την άλλη όμως προσπαθήστε να ζήσετε το τώρα. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει ένα θολό τοπίο για εσάς τους αδέσμευτους, γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς νιώθει για εσάς το πρόσωπο που φαίνεται ότι σας ενδιαφέρει τελευταία. 

ΙΧΘΥΣ
Αναζητάτε σήμερα τη σταθερότητα σε όλες τις επαφές σας και θέλετε να νιώθετε καλά με τις επιλογές σας και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε γενικότερα. Δε θέλετε να σας απογοητεύουν ή να σας διαψεύδουν, γιατί αυτό σας κάνει να μαζεύεστε και να κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στην αισθηματική σας ζωή ξεκαθαρίζετε τα θέλω σας στο ταίρι σας, γιατί νιώθετε ότι δε γίνονται κάποια πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι, μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου