28.6.16

Με την ”Τελέσιλλα”… το τραγούδι δεν τελειώνει!



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ οργάνωσε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου μουσική εκδήλωση τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου.

Στη μουσική εκδήλωση, που ήταν και αποχαιρετιστήρια της χορωδιακής αυτής χρονιάς, έλαβαν μέρος η Παιδική Χορωδία του συλλόγου με μαέστρο την καθηγήτρια μουσικής κ. Αναστασία Σταματοπούλου με σύγχρονο ρεπερτόριο, γεμάτο κέφι και ζωντάνια και η Μικτή Χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη.


Τη Μικτή Χορωδία συνόδεψαν οι μουσικοί: στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου, στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας και στο μπουζούκι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν οι κυρίες Μαρία Παπαμιχαήλ και Χαρά Νίκα.

Η πλατεία του Αγίου Πέτρου γέμισε κόσμο και χαρούμενες, μελωδικές φωνές που σε συνδυασμό με το καλοκαιρινό, ολόγιομο φεγγάρι ενέταξε την πόλη μας, για μια βραδιά, στις ευρωπαϊκές πόλεις που συνεορτάζουν στην Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής.

Τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ο αιδεσιμολογιότατος π. Γεώργιος Σελλής, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Ελισάβετ Δήμα, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πολλοί φίλοι της Χορωδίας μας.

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και χορηγός της εκδήλωσης το μεζεδοπωλείο «Τα Φιλαράκια».

Ο μαέστρος, κ. Γιάννης Κόντης, τα μέλη του Δ.Σ. και οι χορωδοί του Συλλόγου εύχονται σε όλους «Καλό καλοκαίρι» και δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο για το ξεκίνημα μιας νέας χορωδιακής χρονιάς.



ΠΗΓΕΣ: Παρατηρητής Αργολίδας, 
facebook Γιάννης Κόντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου