28.6.16

Εκδήλωση για την οικονομία με τον Κυριάκο Βελόπουλο στο Ναύπλιο


Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα συντονίσει την εκδήλωση της “ΛΥΣΗΣ” που θα διεξαχθεί στην Αργολίδα, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, την Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 18:30.

Θέμα της εκδήλωσης θα είναι οι ”Πυλώνες Μεγέθυνσης της Ελληνικής Οικονομίας”, με βασικό σημείο της συζήτησης, τον πρωτογενή τομέα. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Βελόπουλο καθώς και τους υπόλοιπους ομιλητές της ΛΥΣΗΣ, να αναλύουν και να καυτηριάζουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο…

Θα παρουσιάσουν παράλληλα, προτάσεις και μελέτες για το πώς η Ελλάδα μπορεί με τους πόρους που ήδη διαθέτει να βγει άμεσα από το αδιέξοδο από το οποίο έχει βρεθεί.

Το Ινστιτούτο Έρευνας και προβληματισμού Λ.Υ.Σ.Η., έχει ως όραμα να καταθέσει στο δημόσιο διάλογο άμεσες και βιώσιμες λύσεις για τη μεγέθυνση της ελληνικής οικονομίας.

Φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για την αξιοποίηση των ισχυρών οικονομικών πυλώνων της Ελλάδας, όπως είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός και παράλληλα να αναδείξει εναλλακτικούς τρόπους εξυγίανσης της οικονομίας με ριζοσπαστικές μεθόδους όπως η καλλιέργεια ενός μοντέλου υγιεινής διατροφής και διαβίωσης που μπορεί να λειτουργήσουν ως ισοδύναμα στηνμείωση των κρατικών δαπανών, αλλά και την αύξηση του Α.Ε.Π.

Το ινστιτούτο, είναι εδώ για να καταθέσει τη δική του ΛΥΣΗ με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την ανακούφιση των κοινωνικών τάξεων, έχοντας ως αποστολή να καταγράψει, να παρουσιάσει και να αναδείξει προτάσεις για την αφύπνιση της ελληνικής οικονομίας και την ανάπτυξή της με τα εφόδια που ήδη έχει.


ΠΗΓΗ: Παρατηρητής Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου