6.9.16

Ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο, το θετικό προαίσθημα που θα έχετε σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα, θα βγει απολύτως σωστό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε αγοροπωλησίες, στηριχτείτε στο ένστικτο σας και δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι. Θα προκύψει ενδεχόμενο συνεταιρισμού ή συνεργασίας που θα σας βάλει σε σκέψεις, δείξτε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη η εξέλιξη θα είναι θετική. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική, θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα τα τολμήσετε τα ριψοκίνδυνα άλματα φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνει δημιουργική τη φαντασία σας, δεν θα αφήσετε συντηρητικές απόψεις να περιορίσουν την προοδευτική σας δράση. Στον εργασιακό σας τομέα θα θελήσετε να φέρετε ριζικές αλλαγές, θα διαφοροποιήσετε τα δεδομένα με ιδέες τολμηρές και προχωρημένες. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν.  Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα στρώσουν έδαφος για να υλοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέες ευκαιρίες και  καινούργιους επαγγελματικούς δρόμους θα σας ανοίξει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Εποικοδομητική συνεργασία θα δώσει διαφορετική έκταση στην εργασιακή σας εξέλιξη. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από κακές ή μη δημιουργικές σχέσεις , ενδεχομένως να υπάρξει πρόταση που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε εργασία ή επάγγελμα. Η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν δρόμο νέων επαγγελματικών κατευθύνσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας , έρχονται αναθεωρήσεις φίλοι μου Καρκίνοι.  Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, μαχητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε φράζει την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν,  ωστόσο θα βρείτε τρόπο να περάσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Το αποτέλεσμα από το ρίσκο που θα αναλάβετε δεν θα σας αποκαρδιώσει, μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. 

ΛΕΩΝ
Καινούργια ενδεχόμενα θα σας ανοίξει η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για άνοδο και εξέλιξη, γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αποφασιστικούς . Τα συμβάντα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές, αυτή τη φορά θα κινηθείτε με δυναμικό τρόπο δράσης παραγκωνίζοντας αναστολές και συντηρητικές ιδέες που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Όποιο καινούργιο άνοιγμα σας παρουσιαστεί δεν θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για νέο ξεκίνημα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα επιτύχετε στον στόχο σας φίλοι μου Παρθένοι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα σας ανοίξει δίοδο να υλοποιήσετε κάποια πρωτοποριακά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε την δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας , φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Σήμερα θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας τόσο προφορικά όσο πρακτικά, ανοίγεται προοπτική οικονομικής βελτίωσης.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση και έντονη διαίσθηση. Σωστό θα είναι το ένστικτο σας, επιρρεπείς θα είστε στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, έρχονται αναθεωρήσεις στα αρχικά επαγγελματικά σας σχέδια. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα βάλετε φρένο στις αναστολές και στις επιφυλάξεις, θα νιώσετε τη δύναμη να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να υπολογίσετε σωστά τα οικονομικά ενδεχόμενα. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, ό,τι πράξετε ή αποφασίσετε φροντίστε να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα χαρακτηρίζεστε από έντονη διορατικότητα αλλά και αποφασιστικότητα, θα έχετε τη θέληση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τη στρατηγική σας. Εσωτερικές ανησυχίες  θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα θα πάρετε την απόφαση να μην υποκύψετε σε υποχωρήσεις, θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας με τρόπο δυναμικό ίσως και ασυμβίβαστο. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, καινούργια πρόταση θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας καριέρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τολμηροί θα είστε φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις βλέψεις και τους στόχους σας, σήμερα κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποκτάται νέους στόχους και πρωτοποριακές ιδέες που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους με τελείως διαφορετικές επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επιτύχετε διαφοροποιήσεις, αρκετά ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, κοινωνική η στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ριζοσπαστικές αλλαγές θα επιθυμήσετε γι αυτό θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, καινοτόμες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα να πάρετε ριζικές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε οικονομικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα κλείσετε οριστικά την πόρτα σε πρόσωπα που σας απογοήτευσαν ή στο παρελθόν σας είχαν εκμεταλλευτεί, τώρα θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις κινήσεις σας, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, με αισιοδοξία θα δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η σημερινή μέρα θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, διαύγεια, έμπνευση και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που θα προκύψουν, θα αποδειχτούν όλες υπέρ σας.

ΙΧΘΥΣ
Εμπιστευτείτε τις αισθαντικές σας ικανότητες φίλοι μου Ιχθείς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα θα διαφοροποιήσετε το σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι να διαγράψετε παλιές επαγγελματικές ή οικονομικές αποτυχίες και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις ή φοβίες που αναστέλλουν τη δράση σας. Ο Ποσειδώνας θα βάλει σε λειτουργία τη δημιουργική σας φαντασία, θα κάνουν την εμφάνιση τους εμπνευσμένες ιδέες που η υλοποίηση τους θα φέρουν έσοδα στο πορτοφόλι σας. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου