17.12.16

«Living Dinosaurs» στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου


Το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου έως τις 22 Ιανουαρίου μετατρέπεται σε μηχανή του χρόνου ταξιδεύοντάς μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, για να συναντήσουμε τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στη γη. 

Είκοσι πέντε (25) διαφορετικά είδη, ρομποτικών δεινοσαύρων, σε πραγματικά μεγέθη, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, όπως ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, βασιλιάς των δεινοσαύρων, ύψους 8 μέτρων, αναμένεται να καθηλώσουν μικρούς και μεγάλους. 

Η έκθεση είναι της διεθνούς φήμης, παραγωγός εταιρία, Aurea Exhibiotions. Είναι κατασκευασμένη από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα Felix de Azara και το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής, με την επιμέλεια του Sebastian Apesteguia, διεθνούς φήμης παλαιοντολόγο και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες. 

Η επιστημονική εξειδίκευση, συνέβαλε στο να σχεδιαστούν οι διατάξεις της έκθεσης λαμβάνοντας υπόψη μικρές επιστημονικές λεπτομέρειες, περιλαμβάνοντας εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις ηλικίες. 

Κάθε έκθεμα έχει περιγραφή και σε διάφορα σημεία στον χώρο της έκθεσης, υπάρχουν πινακίδες με ιστορίες και στοιχεία από τη ζωή των δεινοσαύρων. 

Επίσης λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών και επαγγελματίας φωτογράφος για αναμνηστικές φωτογραφίες με δεινόσαυρους. 

Στο χώρο της έκθεσης, λειτουργεί καντίνα, όπου αναλαμβάνονται και παιδικά πάρτι. 

Ώρες λειτουργίας: 10.00-22.00

Τηλ.επικοινωνίας: Άννα Κωνσταντινίδου 6970529360


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου