17.12.16

Ζώδια σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


KΡΙΟΣ
Σήμερα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Απαιτείς χωρίς υπερβολή την σημασία των γύρω σου. Σου είναι αδιανόητο ότι δεν μπορεί να περάσει το δικό σου με αποτέλεσμα να ξεσπάς με άσχημο τρόπο. Υπάρχει εκνευρισμός γιατί δεν πηγαίνουν όλα όπως τα θέλεις. Κάνε κατανοητά αυτά που θέλεις με απλό τρόπο. Δεν είναι οι άλλοι υποχρεωμένοι να μαντεύουν αυτά που θέλεις.  Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει. Συναντάς φίλους και διασκεδάζεις. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, κερδίζεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, υπάρχει έντονη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και το σπίτι σου. Κάνεις προετοιμασίες για τις γιορτές που σου δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Αποφασίζεις να κάνεις μια αλλαγή που σε ανανεώνει.  Έχεις γοητεία και  τη χρησιμοποιείς για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Με τη σωστή επικοινωνία κάνεις  τους γύρω σου συμμάχους σου. Συναισθηματικά, είναι μπερδεμένο το σκηνικό. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό σε ξενίζει. Θέλεις να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια αλλά το άγνωστο κρύβει και μια μαγεία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν οικονομικά θέματα που σε αγχώνουν. Κάνεις τους υπολογισμούς σου για τη νέα χρονιά και προσπαθείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα. Ακόμα και αν δεν σου βγαίνουν όπως τα είχες υπολογίσει υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή που θα σου δώσει διέξοδο. Συναισθηματικά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όσον αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να βρεις απαντήσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα την αλήθεια. Υπάρχουν και νέες γνωριμίες εξάλλου που σου ανεβάζουν τη την αυτοπεποίθηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει αρκετές δουλειές που πρέπει να οργανώσεις. Είναι υποχρεώσεις ημερών που έχουν γίνει βουνό. Έχεις μεθοδικότητα και όρεξη οπότε τα καταφέρνεις. Τώρα αν βγεις και λίγο εκτός προγράμματος  δεν θα χαθεί και ο κόσμος. Χρειάζεσαι ξεκούραση και ανεμελιά. Βγες με φίλους και διασκέδασε, θα περάσεις ανέλπιστα καλά και θα γεμίσεις αισιοδοξία. Η γοητεία σου είναι δεδομένη και υπάρχουν πολλοί που την  βλέπουν. Γνωριμίες και φλερτ σήμερα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Έχεις να κάνεις και να σκεφτείς πολλά. Καλό θα είναι να μην το κάνεις. Δεν έχει νόημα να φορτώνεις μια ζωή τόσο μικρή με προβληματισμούς. Θα σε συμβούλευα να περάσεις στην πράξη. Να δράσεις και όχι να αντιδράσεις σε αυτά που σε δυσανασχετούν. Συναισθηματικά νιώθεις ανικανοποίητος. Αυτά που θέλεις πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα βιώσεις. Οι εξελίξεις βέβαια έρχονται να σε διαψεύσουν αφού και αρέσεις και σε φλερτάρουν οι άλλοι. Αρκεί να ανοιχτείς λίγο παραπάνω. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι ημέρα φιλικών και αγαπημένων προσώπων. Δέχεσαι προτάσεις να περάσεις χρόνο μαζί τους και να διασκεδάσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μικρή θυσία για κάποιον αγαπημένο. Συναισθηματικά προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Υπάρχει ένα θέμα που καιρό τώρα κάνεις πως δεν το βλέπεις. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός με αυτά που ζητάει το ταίρι σου και να μην το θεωρήσεις υπερβολικό από την πρώτη πρόταση που θα σου πει. Οι μικροπαρεξηγήσεις δημιουργούνται εύκολα, άλλα και εύκολα λύνονται. 

ΖΥΓΟΣ
Έχεις παραμελήσει τους αγαπημένους και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επανορθώσεις. Μια μικρή έκπληξη μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις σου και να τις φέρει σε άλλη διάσταση. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τη διατροφή σου. Δεν είναι δεδομένο ότι θα αντέχεις συνέχεια να τρέχεις σαν το παλαβό να τα προλάβεις όλα. Οι προτεραιότητες είναι απαραίτητες. Έτσι και το άγχος θα μειωθεί και δεν θα είναι όλοι δυσαρεστημένοι μαζί σου. Μια νέα γνωριμία ίσως προκύψει σήμερα, που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη σήμερα, θα νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Από τη μια χρειάζεσαι χρόνο με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και από την άλλη θέλεις να δεις φίλους και να διασκεδάσεις ξέγνοιαστος και χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Βρες τη χρυσή τομή για να μην καταστραφούν σχέσεις που έχεις χτίσει με κόπο εδώ και καιρό. Αν είσαι ελεύθερος έχεις  ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ αλλά θα νιώθεις ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια μικρή παρεξήγηση που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες με φιλικό πρόσωπο σήμερα λαμβάνει τέλος. Έχεις χαρά, αισιοδοξία, οι μέρες αυτές σε εμπνέουν. Σου δίνετε η ευκαιρία να δεις ανθρώπους που έχεις καιρό και να μιλήσεις για ένα θέμα που ήταν κρυφό μέχρι τώρα. Συναισθηματικά είσαι καλά. Έχεις  αυτούς που σε αγαπάνε δίπλα σου και σε κάνουν να νιώθεις καλά. Ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση και ανεμελιά. Γνωριμίες πολλές, εντυπωσιάζεις με το χιούμορ σου και την καλή σου διάθεση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται όμως και να βγεις νικητής. Ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με την περιποίηση σου και την ομορφιά σου. Έχεις έντονο μαγνητισμό και ερωτική διάθεση. Υπάρχει ανταπόκριση από τους γύρω σου στα ερωτικά σου καλέσματα. Έτσι η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη και ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.Μια νέα γνωριμία έχει κινήσει το ενδιαφέρον σου. Πρόσεχε μην δείξεις από την αρχή όλα σου τα χαρτιά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλά ραντεβού και προσκλήσεις θα δεχτείς σήμερα. Θα συναντήσεις άτομα που έχεις να δεις καιρό και θα διασκεδάσεις. Θα μάθεις πολλά νέα και ίσως κάποια μυστικά. Συναισθηματικά, ελκύεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και κερδίζεις τον θαυμασμό. Οι ερωτικές ευκαιρίες είναι πολλές. Προσοχή μόνο χρειάζεται στην επιλογή που θα κάνεις αυτή τη φορά, ώστε να μην επαναληφτούν λάθη του παρελθόντος. Θέλεις έναν άνθρωπο που να ξέρει τι θέλει και να δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις καλή διάθεση να συζητήσεις και να αναλύσεις με τους γύρω σου θέματα που προκύπτουν. Έτσι οι δουλειές και οι υποχρεώσεις λύνονται εύκολα, μέσα από μια διαδικασία ευχάριστης συνεργασίας. Σήμερα τα συναισθηματικά είναι προτεραιότητα. Ίσως συζητάς με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, άτομα που θα σε πλησιάσουν θα δεις ότι σε παίρνουν στα σοβαρά και ότι θέλουν κάτι μόνιμο από εσένα. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις και να αποκαλύψεις όλα τα θετικά σου στοιχεία. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου