17.12.16

Αναβολή στη δίκη των ομοφυλόφιλων που βίαζαν τον 12χρονο στο Άργος


Για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, πήρε αναβολή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης, η δίκη του σατανικού πατέρα από το Άργος, ο οποίος με τον συγκάτοικο-φίλο του, φέρονται ότι βίαζαν κατ' εξακολούθηση το μόλις 12 ετών αγοράκι του, το οποίο πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του lakonikos.gr, η αναβολή ορίστηκε από το Δικαστήριο, ύστερα από αίτημα του συνηγόρου του πατέρα, καθώς ο τελευταίος φέρεται να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» των Αθηνών.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος τον περασμένο Ιούλιο σόκαρε. Ομοφυλόφιλος πα-τέρας μαζί με τον σύντροφο του βίαζαν 12χρονο αγοράκι με νοητική υστέρηση. Όλοι έμεναν στο ίδιο σπίτι στο Άργος, όπου και ο μικρός πήγαινε σχολείο από την αρχή της χρονιάς (δεν είχε πάει διακοπές όπως λανθασμένα γράφτηκε), καθώς η μητέρα του είχε προτιμήσει να το αφήσει στην πατρική ...θαλπωρή.

Οι δάσκαλοι και ο ψυχολόγος (!) του σχολικού ιδρύματος δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινότανε αφού το παιδάκι πήγαινε περιποιημένο στο σχολείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούσαν. Φυσικά τα ερωτήματα για το σχολικό περιβάλλον και εν γένει την τοπική κοινωνία είναι μεγάλα...


ΠΗΓΗ: anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου