5.11.16

Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας


Σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του, στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Προγραμματισμού για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μπουν στις διαγωνιστικές ομάδες προετοιμασίας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής…

Στην επίσημη έναρξη θα παραβρεθούν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Γιώργος Σταματόπουλος και η σχολική σύμβουλος Πληροφορικής Γεωργία Σπάλα.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας κάθε Σάββατο 4.00 – 6.00 μ.μ. για το Γυμνάσιο και 6.00 – 8.00 μ.μ. για το Λύκειο, με υπεύθυνους καθηγητές τους Θεμιστοκλή Νταβέα, Γιώργο Νόκα, Ονούφριο Κωστάκη και βοηθούς καθηγητές τους Γρηγόρη Τσώνη και Αλέξανδρο Καραβλίδη. 
Ο π. Σωτήριος Μαστέας, ο οποίος έχει διακριθεί με τις ομάδες του στους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς, υποστηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ως καθοδηγητής – προπονητής των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.


Πηγή: kalamatajournal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου