5.11.16

Ζώδια σήμερα 05 Νοεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αφού τον έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μην αφήνετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. 

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολο Σάββατο για εσάς, αγαπητοί Ταύροι, αλλά μη το βάλετε κάτω, γιατί στα δύσκολα φαίνεστε δυνατοί. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, ίσως έχετε κάποια δυσάρεστα νέα από τον επαγγελματικό σας τομέα. Σκεφτείτε τι έχει πάει στραβά και βάλτε μια τάξη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Από την άλλη πλευρά, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σαββατοκύριακο έφτασε και θα είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτό το Σάββατο ξεχάστε για λίγο την καθημερινή σας ρουτίνα και ετοιμαστείτε για πολλές ερωτικές εκπλήξεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα περιμένετε πολλά από τον ερωτικό σας τομέα, που έχει πάρει φωτιά αυτό το καιρό. Είστε ακόμα ελεύθεροι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε, γιατί μπορεί να βρείτε την ευκαιρία για καινούριες ερωτικές συναντήσεις και όχι μόνο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σκεφτείτε ότι θα είστε σε ένα δικαστήριο και θα λέτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος. Κάπως έτσι θα είναι το Σάββατο για εσάς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Ακόμη, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα έχετε πολλές σεξουαλικές εντάσεις στον ερωτικό σας τομέα. Αρπάξτε αυτή την ερωτική ευκαιρία και θα βγείτε μόνο κερδισμένοι. 

ΛΕΩΝ
Ανεπανάληπτο Σάββατο για εσάς, αγαπητοί Λέοντες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να έχετε κανονίσει να βρεθείτε με το αγαπημένο σας άτομο ή να το συναντήσετε τυχαία. Μην αφήνετε άλλα περιθώρια. Αρπάξτε την ευκαιρία και μιλήστε του. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται. Γι’ αυτό, οι αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες και πού ξέρετε, ίσως βρείτε το καινούριο σας ταίρι. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα υπάρχει έντονος ερωτισμός. Θα τον αφήσετε έτσι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Μπορεί να σας φορτώσουν επιπλέον δουλειά. Η σεξουαλικότητά σας παίρνει φωτιά και σας υπόσχεται νύχτες… μαγικές κι ονειρεμένες. Ακόμη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας με σοβαρότητα και ειλικρίνεια. 

ΖΥΓΟΣ
Love is in the air! Η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος δε θα λείψουν από αυτή τη μέρα. Ωστόσο να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά, γιατί παραμονεύουν διάφοροι κίνδυνοι. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα. Μην αγχώνεστε, γιατί τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δε το περιμένετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα όμορφο σαββατοκύριακο έρχεται και θα σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Θα ξεκουραστείτε και θα διασκεδάσετε με την παρέα σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα μιλάτε με ειλικρίνεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα τους δώσετε τις συμβουλές σας, αν περνούν δυσκολίες αυτό το διάστημα. Ακόμη, με το σύντροφό σας θα υπάρξει μεγαλύτερη έλξη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μια μεγάλη ερωτική έκπληξη σας περιμένει αυτό το Σάββατο. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη, ενώ μπορεί να συναντήσετε εντελώς τυχαία έναν παλιό σας έρωτα, που σας προσεγγίζει με… ανανεωμένη διάθεση. Ό,τι σας κάνει χαρούμενους μπορείτε να το πραγματοποιήσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Χαρείτε τη ζωή και κάντε κάποιες μικρές αλλαγές στη καθημερινότητά σας, για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα μιλήσετε στους δικούς ανθρώπους με απόλυτη ειλικρίνεια και με οδηγό την καρδιά σας. Επίσης, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει έντονη σεξουαλική ένταση ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το πιο ερωτικό του Νοέμβριου! Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και με… ερωτικό περιεχόμενο! Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε το πρώην ταίρι σας, που σας πλησιάζει με σκοπό την επανασύνδεση. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Τι έχετε να χάσετε; 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, δε θα είναι και η καλύτερη για εσάς. Εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα προβλέπονται και ίσως να σας απασχολήσουν αρκετά. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε κατανοητοί. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου