5.10.16

Ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε λίγο περισσότερο την συμπεριφορά και τον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα φίλοι Κριοί, το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, ίσως σας κάνει περισσότερο εριστικούς και εκνευριστικούς στα κοντινά πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, είτε γιατί θέλετε να πετύχετε εδώ και τώρα τους στόχους σας, είτε γιατί αξιώνετε από τον ερωτικό σας σύντροφο μια υπόσχεση που ακόμα δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει. Μεταφέρετε την παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας στις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να είσαστε αρκετά συντηρητικοί σήμερα αγαπητοί Ταύροι στα θέλω και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να μην ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε γιατί θα δημιουργηθεί αστάθεια στο ισοζύγιο εσόδων εξόδων, ρίξτε το βάρος και την προσοχή σας σε μια κοινωνική ή συναισθηματική σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον, μην κινείσθε σε περιορισμένα πλαίσια στην ερωτική σας ζωή, κάντε έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, ξεχάστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκφράστε τις ιδέες και τις απόψεις σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι χωρίς να φοβάστε αν θα απορριφθούν από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα, τακτοποιήστε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οικονομικά ζητήματα που σας προβληματίζουν, κλείστε με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο τις όποιες πόρτες του παρελθόντος δεν είναι πλέον χρήσιμες στο μέλλον. Διαπραγματευτείτε μια καθοριστική συμφωνία ή μια υπόσχεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ανταλλάσσοντας στιγμές ερωτικές ολοκλήρωσης, με έναν παντοτινό όρκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην ξεσηκώνετε διαμάχες και αντιδράσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν και μην εγείρετε με την στάση και την διάθεσή σας τις κόντρες και τις αψιμαχίες στην καθημερινότητά σας. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία ίσως δημιουργήσει ένθερμες στιγμές με τους συνεργάτες και τους δικούς σας ανθρώπους που πιθανόν κρύβουν μια οριστική ρήξη σε μια σημαντική σχέση σας. Αποφασίστε σε ποια ζητήματα θα δώσετε προτεραιότητα και ποια είναι εκείνα που μπορούν να περιμένουν για λίγο ακόμα. 

ΛΕΩΝ
Η εκφραστικότητα και η γνησιότητά σας, είναι σίγουρο ότι μπορούν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές σας σήμερα αγαπητοί Λέοντες, η Σελήνη είναι στον Τοξότη και η ένταση που εκπέμπουν οι πλανήτες είναι απαραίτητο να διοχετευθεί σε ευχάριστες και χαρούμενες εξελίξεις και όχι σε μάχες κατά μέτωπο με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Δείξτε κατανόηση και αποφασιστικότητα για να απομακρύνετε από τον δεσμό σας κάποια περίεργα και επαναλαμβανόμενα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα φίλοι Παρθένοι σήμερα, ενθαρρύνοντας την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σε γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν στην δουλειά σας, τις κοινωνικές επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπερβολικά θερμά συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή αναπτύσσονται ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας, δείξτε μεγάλη προσοχή στις διαφορές που ήδη υπάρχουν, μην ερεθίζετε με τις απόψεις και τα θέλω σας πληγές που πρέπει να παραμείνουν κλειστές.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης σήμερα κάνει τετράγωνο με τον Δία που είναι στο ζώδιό σας αγαπητοί Ζυγοί και χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή στα θέματα εκείνα που αφορούν τη συνεννόηση και την συγκαταβατικότητα σας προς τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Διαλύστε με επιμέλεια και συνέπεια τα σύννεφα που υπάρχουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, χαλαρώστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας επιστρατεύοντας μεθοδικότητα στις κινήσεις σας και διπλωματικότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βάλτε υψηλούς στόχους σήμερα φίλοι Σκορπιοί στην επαγγελματική καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές, μην διστάζετε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας για να πάρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Διαβάστε τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις λέξεις του ερωτικού σας συντρόφου και είναι βέβαιο πως θα γευτείτε χαρά και ικανοποίηση για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, δείξτε την προθυμία σας για ουσιαστικές αλλαγές στον δεσμό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα αγαπητοί Τοξότες με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, γιατί παρουσιάζονται ευκαιρίες μπροστά σας που δεν είχατε υπολογίσει με κερδοφόρο για σας και τους στόχους σας αποτέλεσμα. Να έχετε αισιοδοξία και να είστε ευχάριστοι με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, με την δημιουργικότητα και την φραστική σας ευγλωττία, είναι σίγουρο πως ο ερωτικός σας σύντροφος παραδίνεται άνευ όρων στην φλογερή λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο φίλοι Αιγόκεροι, μπορεί σήμερα να μπει στην καρδιά σας, να ανιχνεύσει τα μυστικά σας, αλλά ταυτόχρονα να σας συμβουλέψει για τις υπευθυνότητες και τα βάρη που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Προσοχή στην συναισθηματική εξαπάτηση, στα μικροψέματα από τον ερωτικό σας σύντροφο, στις δικαιολογίες που σκέφτεστε να προβάλετε, γιατί είναι μια μέρα που δεν πρέπει να διακινδυνεύετε την ενότητα και την σύμπνοια του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άδικα ανησυχείτε, κακώς αγχώνεστε και προβληματίζεστε αγαπητοί Υδροχόοι για την δουλειά σας, για την προσωπική σας ανταμοιβή και την κοινωνική σας καταξίωση, η σημερινή μέρα υπόσχεται ικανοποίηση και χαρά από τις προσδοκίες και τους στόχους σας, ευχαρίστηση και αγαλλίαση με το ταίρι σας, καθώς και απόλυτη ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Μην δίνετε σημασία στο παρασκήνιο και σε κακοήθειες που δημιουργούνται από πρόσωπα που επιβουλεύονται την ευτυχία και την γαλήνη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Εντυπωσιάστε με τα προσόντα και την αξιοσύνη σας σήμερα φίλοι Ιχθύες τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, δεχτείτε τον θαυμασμό και την προσοχή όσων προσώπων αμφισβητούσαν τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας, προσπαθήστε να ξαναβρείτε τον καλό σας εαυτό, μην αφήνετε τις ευκαιρίες για μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία να πάνε χαμένες, συμφιλιωθείτε με τα λάθη και την απροσεξία του δεσμού σας, μην επιτρέπετε στις παρεξηγήσεις να βλάπτουν την ερωτική σας ζωή.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου