7.9.16

Νέο κρούσμα παιδεραστίας αποκαλύφθηκε στο Άργος!


Νέο επεισόδιο φρίκης εξελίχθηκε στην περιοχή του Άργους, μετά από καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού», για τις ενέργειες ενός 46χρονου άεργου σε βάρος ενός 5χρονου αγοριού.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους προσήγαγαν τον ύποπτο, στο κινητό του οποίου βρήκαν αποθηκευμένες δύο φωτογραφίες του άτυχου αγοριού, που ήταν ημίγυμνο.

Το παιδί γεννήθηκε στη χώρα μας από Ρουμάνους γονείς. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ομοφυλόφιλος, υποστήριξε ότι φιλοξενούσε την εξαμελή οικογένεια, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, και… κοιμόταν μαζί με το ανήλικο αγόρι.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παράλληλα, με προφορική εντολή του δικαστικού λειτουργού ο 5χρονος αλλά και τα τρία μικρότερα αδέρφια του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άργους, έως ότου βρεθεί η κατάλληλη στέγη για την φιλοξενία τους.

Στο μεταξύ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν τυχόν οι γονείς είχαν γνώση των ασελγών πράξεων σε βάρος του γιου τους.


Ο Αργείος ρεπόρτερ


ΠΗΓΗ: Παρατηρητής Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου