7.9.16

Ζώδια σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να μη μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και μάλιστα για λόγους που δε σας αφορούν και τόσο. Μείνετε μακριά από ό,τι μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση και βρείτε τρόπους προκειμένου να περάσετε καλά και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Δώστε βάση σε όλα όσα νιώθετε στην αισθηματική σας ζωή και αφήστε συμπεριφορές κτητικότητας στην άκρη εσείς οι δεσμευμένοι. Το ταίρι σας θα κάνει τα πάντα προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς και εντάξει.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι διαφωνίες τη σημερινή μέρα ενδεχομένως να μη λείψουν κι εσείς καλείστε να κρατήσετε τις δέουσες ισορροπίες στην επαγγελματική σας ζωή. Θέλετε να νιώσετε πως οι καταστάσεις εξελίσσονται όπως ακριβώς εσείς θέλετε και ότι δεν αφήνετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο σε αυτά που εσείς θέλετε να φέρετε εις πέρας. Οι φίλοι σας τη σημερινή μέρα θα είναι βοηθητικοί απέναντί σας και θα θελήσουν να κάνουν μαζί σας διάφορα πράγματα, που θα σας διασκεδάσουν. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα ενδεχομένως να βρείτε τον έρωτα μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά φορτωμένη με υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά ενδεχομένως να προκύψουν και περισσότερες από όσες είχατε υπολογίσει κι αυτό το γεγονός ενδεχομένως να σας πιέσει. Μην αφήσετε τις εκκρεμότητές σας να μαζεύονται, για αυτό φροντίστε να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε το ταίρι σας να έχει περισσότερη εξωστρέφεια απέναντί σας. Θέλετε να ξέρετε τι νιώθει και τι ακριβώς θέλει από εσάς αλλά και πως βλέπει την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με μεγάλη αισιοδοξία και θα νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε καλή διάθεση και θα φροντίσετε αυτό να το μεταφέρετε και στα δικά σας άτομα, θα γίνετε δηλαδή η ψυχή της παρέας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως θα πρέπει να είναι η ερωτική σας ζωή καθώς νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ένα άνοιγμα εσείς οι αδέσμευτοι, να ζήσετε αυτό που εσείς επιθυμείτε και να μη χρειαστεί να κάνετε κανέναν συμβιβασμό σε αυτόν τον τομέα. οι δεσμευμένοι έχετε διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και να σπάσετε τη ρουτίνα με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας φέρνει μπροστά σε ασυνεννοησία και επικοινωνία με εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να βάλετε σε μία τάξη την επαγγελματική σας ζωή και να μην αφήσετε τίποτα να σας βγάλει από αυτό σας το στόχο. Θα βρεθείτε στο σημείο εκείνο που θα είστε κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας ωστόσο ίσως κάτι να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η ανάγκη να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά κοινωνικοί θα είστε τη σημερινή μέρα και θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε χρόνο προκειμένου να τον αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, να ζητήσετε τη συμβουλή τους για θέματα που σας απασχολούν και γενικότερα να έρθετε πιο κοντά. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχουν καταστάσεις που δε σας ευχαριστούν εσάς τους δεσμευμένους και θα θέλατε να αλλάζετε μερικές από αυτές. Επιθυμείτε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας προκειμένου να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν. 

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες καταστάσεις ίσως να μην εξελιχθούν όπως ακριβώς θα θέλατε σήμερα, καθώς θα υπάρξει ένα θέμα στις γενικότερες επικοινωνίες σας. Θα έχετε επίσης την τάση σήμερα να τα βλέπετε όλα με μία δόση υπερβολής. Δε θα θελήσετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του και θα φροντίσετε για όλα. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι φροντίζετε να δώσετε τη δέουσα σημασία και προσοχή σε αυτόν τον τομέα, γιατί θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές και να κάνετε μία νέα σχέση που θα σας καλύπτει συναισθηματικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σας τη σημερινή μέρα θα έχει κάποιες μεταβολές κι εσείς θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε μεταξύ των όσων πρέπει να γίνουν και των όσων θα θέλατε να κάνετε εσείς. Δεν είστε σε φάση να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν και δε θέλετε να κάνετε κινήσεις που μπορεί στο τέλος να τις μετανιώσετε. Θα έχετε την κρίση να καταλάβετε σήμερα τι συμβαίνει ακριβώς στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι. Από τη μία δε θέλετε να βιώσετε καμία σύγκρουση μέσα στη σχέση σας αλλά από την άλλη υπάρχει έντονη επιθυμία να πείτε όσα σας προβληματίζουν και όλα όσα θα θέλατε να αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα καλό θα είναι να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τις καταστάσεις που βιώνετε και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν με ηρεμία. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξει μία έντονη κινητικότητα και θα δείτε πως αν κάνετε σωστή διαχείριση των καταστάσεων, θα βγείτε εσείς οι κερδισμένοι. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, καλό θα είναι να φροντίσετε να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, γιατί ο έρωτας μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους και να μην τον περιμένατε τόσο ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φίλοι σας και η επικοινωνία μαζί τους μπαίνουν σε πρώτο πλάνο τη σημερινή μέρα κι εσείς θέλετε να αφιερώσετε χρόνο, προκειμένου να τους δείτε και να περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές. Θέλετε να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας σήμερα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη κι εσείς θα νιώσετε πως μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους που έχετε θέσει. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει αρκετό παρασκήνιο για εσάς τους αδέσμευτους, που ως φαίνεται ίσως να έχετε ερωτευτεί ένα πρόσωπο το οποίο δεν ξέρετε ότι είναι σίγουρο ότι μπορεί να έχετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας αποσπάσει την προσοχή σήμερα η επαγγελματική σας ζωή κι όλα όσα θα γίνουν σε αυτόν τον τομέα καθώς ως φαίνεται θα είναι απαιτητικός και θα σας δημιουργήσει ένα άγχος αυτό. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσετε και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας βγάλει εκτός του προγράμματός σας. Επίσης σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα και τα αισθηματικά σας καθώς θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν με το ταίρι σας και αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να καλυτερεύσει η επικοινωνία σας.

ΙΧΘΥΣ
Προσπαθήστε σήμερα να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, έτσι ώστε να σας απομείνει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις πραγματικές σας ανάγκες. Θέλετε να βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα και δεν επιθυμείτε να κάνετε καμία έκπτωση σε αυτή σας την επιθυμία. Μπορείτε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε χαρούμενες στιγμές μαζί τους. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι ίσως καταφέρετε σήμερα να κάνετε μία γνωριμία που θα έχει πολλά να σας πει. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου