17.9.16

Προχωρούν τα έργα στο δρόμο Τρίπολης - Άργους


Αυτοψία σε ένα εκ των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας στο Νομό πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Στο δρόμο Τρίπολης- Άργους εκτελείται αυτή την περίοδο έργο ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, το οποίο αντιμετωπίζει πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν σε ένα δρόμο που χρησιμοποιείται από πολλούς οδηγούς και σε συνδυασμό με τα έργα που έχουν υλοποιηθεί από την ΠΕ Αργολίδας, καθιστούν το δρόμο ασφαλή.

Τα έργα θα συνεχιστούν με παρεμβάσεις σε επικίνδυνη δεξιά στροφή μετά τα Αγιωργίτικα, καθώς και στον κόμβο του Παρθενίου.

Το έργο αποτελεί συνέχεια εργολαβίας που είχε ξεκινήσει πριν έξι μήνες με διάφορες παρεμβάσεις σε άλλα τμήματα του δρόμου.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

“Προσπαθούμε καθημερινά και βάσει των δυνατοτήτων που έχουμε να επιλύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του Νομού αλλά και να φτιάχνουμε και νέους δρόμους όπου απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του τόπου μας.”

Συνολικά στην Αρκαδία αυτήν την περίοδο υλοποιούνται ή θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή τους, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε Αρκαδίας, 210 περίπου έργα.

Έργα που αφορούν στη βελτίωση του οδικού δικτύου, στην διάνοιξη νέων δρόμων αλλά και άλλα έργα που σχετίζονται με τις αγροτικές υποδομές, όπως φράγματα, αρδευτικά δίκτυα κλπ.




ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου