2.10.16

Ζώδια σήμερα 2 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Αφήστε πίσω σας το αμφίρροπο παρελθόν, φίλοι Κριοί, η Νέα Σελήνη ανοίγει δρόμους σε καινούριες προτάσεις στη δουλειά σας, σε νέες γνωριμίες στην προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα, σε φρέσκιες, ερωτικές ελπίδες για τους αδέσμευτους. Η συναισθηματική σας ζωή επηρεάζεται από την τρυφερή πλευρά του εαυτού σας, μια ήρεμη και νηφάλια συζήτηση με το ταίρι σας φέρνει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Εμπιστευτείτε την γοητεία σας για να καλμάρετε τις αψιμαχίες στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μείνετε μακριά σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, από αντιπαραθέσεις και μπερδέματα στα προσωπικά και συναισθηματικά θέματα που σας προβληματίζουν, μην εναντιώνεστε στα προσφιλή σας άτομα και στον ερωτικό σας σύντροφο με το παραμικρό, αφήστε να πέσουν κάτω κάποια λάθη και προκλήσεις της άλλης πλευράς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ξυπνά τα αισθησιακά, τρυφερά σας ένστικτα, αναζητήσετε τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά του δεσμού σας, βγείτε με φίλους που εμπιστεύεστε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί η ημέρα να κρύβει αρκετές περιπέτειες, φίλοι Δίδυμοι, όμως πιστέψτε πως είσαστε σε θέση να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές, έχοντας σιγουριά και σταθερότητα στις απόψεις και τα πιστεύω σας, απέναντι στις παγίδες και τις παρεξηγήσεις που στήνονται γύρω από τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Αποκολληθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε βοηθούν την πρόοδο και την εξέλιξή σας, είτε στην καριέρα σας, είτε στην ερωτική σας ζωή, κάντε ένα βήμα στο μέλλον έχοντας σαν όπλο τις εμπειρίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετές είναι οι αστρολογικές επιρροές που αφορούν σήμερα την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, φίλοι Καρκίνοι, ως εκ τούτου προβλέπονται να βγαίνουν στο προσκήνιο αποκαλυπτικά μυστικά, που προέρχονται από κακόβουλα και κακοήθη άτομα, είτε πληροφορίες και νέα που περιμένετε για το σύντροφο που έχει απομακρυνθεί από κοντά σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας, δείξτε εμπιστοσύνη στους καλούς και επιστήθιους φίλους, μοιραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με το ταίρι σας. 

ΛΕΩΝ
Συμπαρασταθείτε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας, συμβουλέψτε άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον που ζητάει τις απόψεις σας, εκφράστε την συμπόνια και την κατανόησή σας στον ερωτικό σας σύντροφο, εξωτερικεύστε την ευσπλαχνία και τη δοτικότητά σας. Αν νιώθετε την ανάγκη να αποξενωθείτε από όλα, αν αισθάνεστε πως έχετε βαρεθεί τις ίδιες εικόνες και παραστάσεις, κάντε έναν μακρινό, ρομαντικό περίπατο με ή χωρίς το ταίρι σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέστε καινούριους στόχους και νέες επιδιώξεις σήμερα, φίλοι Παρθένοι, σε ό,τι αφορά τα ζητήματα και τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας, στις κοινωνικές σας γνωριμίες και την προσωπική σας ζωή, με σκοπό να πετύχετε άμεσα τους περισσότερους και τους σημαντικότερους. Είναι βέβαιο πως αισθάνεστε πολύ καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα στα συναισθηματικά σας κι αυτό ακτινοβολεί στο βλέμμα και στην προσεγμένη σας εμφάνιση, μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των περιστάσεων. 

ΖΥΓΟΣ
Νέα Σελήνη, νέα αρχή, καινούρια ξεκινήματα προμηνύονται, αγαπητοί Ζυγοί, σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας, γι’ αυτό αν σήμερα δεν έχετε και τόσο καλή και ευχάριστη διάθεση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους κοντινούς σας ανθρώπους, καλό θα είναι να ανανεώστε την ατμόσφαιρα με ζωντάνια και κέφι, με την ευγένεια και τη γλυκύτητα των τρόπων σας. Δείξτε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στον ερωτικό σας σύντροφο, ξεκουραστείτε από την ένταση και τις ευθύνες της δουλειάς σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζητήματα που έχουν να κάνουν με στενές συνεργασίες, με συνεννόηση και κατανόηση σας απασχολούν έντονα σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, και είναι πολύ φυσικό και λογικό, από την στιγμή που το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σας, εξάρουν συναισθήματα όπως η φαντασία και η θλίψη, η σεξουαλική ορμητικότητα, αλλά και η αλάθητη διαίσθησή σας, που ίσως φουντώσουν τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από το ταίρι σας, δίχως ζήλεια και αλαζονεία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα, αγαπητοί Τοξότες, για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από τις αμέτρητες ευθύνες και τις προκλήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Δημιουργήστε κλίμα χαράς και ευχαρίστησης με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους σας, αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον ερωτικό σας δεσμό, χωρίς να φοβάστε να εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, τα ειλικρινή σας αισθήματα. Δεν είναι φυλακή η αγάπη, αλλά η ευτυχία που τόσο αξίζετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεχάστε σήμερα ό,τι σας πλήγωσε, όποιο γεγονός ή κατάσταση πέρασε από πάνω σας το προηγούμενο διάστημα και σας άφησε σημάδια πόνου, θλίψης, άγχους και αγωνίας, φίλοι Αιγόκεροι, οι πλανητικές συγκυρίες επιβάλλουν να οπλιστείτε με καινούριες ιδέες και πιστεύω, για να οργανώσετε με δυναμισμό και αυτοσυγκέντρωση τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας. Έχετε την πραγματική βούληση να γκρεμίσετε και το πιο ψηλό βουνό από δυσκολίες και κακουχίες, εμπιστευτείτε τον ερωτισμό σας, προσεγγίστε το ταίρι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να προσπεράσετε με κάθε τρόπο τα διλήμματα και τους προβληματισμούς που προέρχονται κυρίως από τη δουλειά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως προχωρήσετε σε ξαφνικές και ανατρεπτικές αλλαγές, που θα σαστίσουν και θα τρομάξουν τα κοντινά σας πρόσωπα, γι’ αυτό μη νιώθετε ανασφάλεια και φόβο για τις επιθυμίες σας, αλλά σιγουριά και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν προς το καλύτερο.

ΙΧΘΕΙΣ
Απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας σήμερα, φίλοι Ιχθύες, σημαίνει πως χρειάζεται να αποφύγετε οπωσδήποτε τις αντιπαραθέσεις και τις αψιμαχίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους, με φίλους ή πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει κίνδυνος οριστικής ρήξης σε μια πολύ σημαντική για σας σχέση. Σχεδιάστε μια μέρα συναισθηματικής απόλαυσης με την Σελήνη στον Σκορπιό, να φλογίζει τον αισθησιασμό σας, φροντίζοντας για την ενότητα και την ευτυχία του δεσμού σας.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου