2.10.16

Το Ναύπλιο τιμά τον Ιωάννη Καποδίστρια


Εκδηλώσεις μνήμης για τα 185 χρόνια από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο. 

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, στην οποία συμμετείχε η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Καρύτση Αθηνών και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Ακολούθησαν απόδοση τιμών και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια με τη συμμετοχή της μπάντας του πολεμικού ναυτικού και της μπάντας του Δήμου Ναυπλιέων.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής,ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Αίγινας δημ. σύμβουλος Γιώργος Τσατήρης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Χρηστίδης και Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών "Ιωάννης Καποδίστριας" Μαίρη Ζηλεμένου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρυματος "Ι. Καποδίστριας" Κώστας Χελιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου Χ. Νταβάκος, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωπος από την πρεσβεία της Ρωσίας, η πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή κα.














































ΠΗΓΗ: Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου