21.10.16

1ος Δρόμος Μικράς Ασίας


Η οργανωτική επιτροπή Δρόμου Μικράς Ασίας και το Champion Sports Club, υπό την αιγίδα του δήμου Άργους Μυκηνών και του δήμου Μεγαρέων, προκηρύσσουν τον αγώνα υπεραποστάσης με την ονομασία "Δρόμος Μικράς Ασίας" και με ημερομηνία διεξαγωγής την 10η Δεκεμβρίου 2016, με εκκίνηση την πλατεία Νέας Κίου Αργολίδας και τερματισμό το στάδιο ολυμπιονικών Μεγάρων, απόστασης 104,5km.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12/2016 στις 22:00, στη Νέα Κίο με πρώτο σταθμό την πλατεία του Άργους. Από εκεί η διαδρομή συνεχίζεται στο Κουτσοπόδι και έπειτα προς Φίχτι, Δερβενάκια, Άγιο Βασίλη, Χιλιομόδι, Σολωμό, Εξαμίλια, Κυρά Βρύση, Ισθμός, Αγίους Θεοδώρους, Κινέτα και καταλήγει στα Μέγαρα με τερματισμό στο στάδιο της πόλης.


Αναλυτικά η διαδρομή του αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Άργους-Αθηνών, με αφετηρία τη Νέα Κίο και πρώτο σταθμό την πλατεία Άργους. Στην συνέχεια τα χωριά Κουτσοπόδι, Φιχτιά με κατεύθυνση προς Δερβενάκια, όπου είναι δύσκολο κομμάτι για τους δρομείς και θα πρέπει να εντείνουν την προσοχή τους. Στην συνέχεια οι αθλητές κατευθύνονται προς τα χωριά Άγιο Βασίλη και Χιλιομόδι, ενώ μετά συναντάμε το χωριό Σολωμό, όπου θα έχει και τον μεγάλο σταθμό. Φεύγοντας κατευθυνόμαστε προς Εξαμίλια και Κυρά Βρύση, όπου εκεί κάνουμε αριστερά προς Κόρινθο και μετά προς τον Ισθμό, ενώ στην συνέχεια Αγ. Θεοδώρους και Κινέτα, όπου ουσιαστικά συναντάμε και τις ποιο μεγάλες ανηφόρες του αγώνα. Μετά πάμε προς Πανόραμα και την γέφυρα, όπου κάνετε αριστερά για να βγούμε προς το κέντρο της πόλης των Μεγάρων, με τερματισμό το στάδιο Μεγάρων, όπου εκεί θα σας περιμένουν μασέρ και εθελοντές. Μπορείτε επίσης να κάνετε μπάνιο μασάζ, να φάτε και να πιείτε ζεστά ροφήματα κ.λ.π. Καθ’ όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν για τους αθλητές 17 σταθμοί ανεφοδιασμού.



Παροχές

90 Εθελοντές
17 Σταθμοί ανεφοδιασμού κατά μήκος της διαδρομής με χιλιομετρική απόσταση ανά σταθμό από 4 έως 6 χλμ.
Χώρος αλλαγής αθλητή
Χώρος τεχνικής ενημέρωσης πριν την έναρξη του αγώνα
Spaghetti party για τους αθλητές
Δωρεάν καφές για τους αθλητές
Για τους αθλητές και τους συνοδούς θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα.
Πριν την εκκίνηση του αγώνα θα υπάρξουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κατά τον τερματισμό οι αθλητές θα μπορούν να κάνουν μπάνιο, μασάζ. Επίσης, θα υπάρχει μπουφές με σάντουιτς, γλυκίσματα, ζεστά ροφήματα.



Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 55€ + 5€ για το πούλμαν μεταφοράς. Περιλαμβάνονται:

Αριθμός αθλητή
Τεχνική μπλούζα αγώνα
3 γεύματα
Καφές
Bip καταμέτρησης
Μετάλλιο
Αναμνηστικό δίπλωμα
Για τους 3 πρώτους-ες κύπελλο του αγώνα
Πούλμαν από Σύνταγμα- Νέα Κίο και πίσω με ώρα αναχώρησης 15:30

Οι εγγραφές του αγώνα θα κλείσουν στις 25 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο dromosmikrasasias.gr.
- Κανονισμός διεξαγωγής του αγώνα

Χορηγός Επικοινωνίας
my-Fitness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου