21.10.16

Ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Keep calm and relax! Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, ο έρωτας θα σας πάρει τα μυαλά και θα βρεθείτε σε ερωτικούς, μαγικούς κόσμους. Δε θα μπορείτε να ελέγξετε τα ερωτικά σας συναισθήματα και αυτό θα είναι πολύ επώδυνο για εσάς. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και ξαναβρείτε τον παλιό, καλό σας εαυτό, που όλοι αγαπούν!
ΤΑΥΡΟΣ
Το ναρκωτικό του έρωτα, του πάθους και της ηδονής θα σας βασανίσει αυτή τη περίοδο. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δε θα μπορείτε να βασίζεστε στις ερωτικές δυνάμεις σας, γιατί θα είναι αρκετά έντονες. Μην πνίγετε το ταίρι σας με συνεχείς εκδηλώσεις της αγάπης σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε το υπερβολικό ρομάντζο στα αισθηματικά μυθιστορήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας είναι φωτισμένος με μεγάλα γράμματα στο μυαλό σας και αυτό σας κάνει υπερβολικούς στον ερωτικό σας τομέα. Όμως, θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα αισθηματικά σας. Πρέπει να δείτε την πρακτική πλευρά της ζωής. Να καταλάβετε πως δεν είναι όλα ρόδινα και καμία φορά πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς. Αδειάστε το μυαλό σας από τις δυσάρεστες σκέψεις και σκεφτείτε θετικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς έχετε ξεκινήσει ήδη μια καινούρια σχέση και ότι έχετε ενθουσιαστεί αρκετά, αλλά χαλαρώστε λίγο. Ο ενθουσιασμός πάντα υπάρχει στην αρχή. Συνεπώς, αφήστε τις φτερωτές καρδούλες και ελάτε στην πραγματικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δε θα μπορείτε να ελέγξετε τα πάθη σας και αυτό ενδεχομένως να σας ταρακουνήσει την ερωτική σας ζωή. Και μη ξεχνάτε, σε μια σχέση δεν αρκεί μόνο ο έρωτας!
ΛΕΩΝ
Crazy, stupid love! Ας παραμείνουμε στην τρελή αγάπη. Είστε ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια και στο κρεβάτι δε σας πιάνει κανείς, αλλά θα πρέπει λίγο να χαλαρώσετε και να αφήσετε την ερωτική σας πλευρά στην άκρη. Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, καλύτερα να ασχοληθείτε με κάποια πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα πρέπει να ξεχάσετε την ερωτική σας ζωή. Μην αγχώνεστε! Είναι για το καλό σας, γιατί αυτή την περίοδο ο έρωτας και αγάπη σας έχουν πάρει τα μυαλά και δε σκέφτεστε τίποτα άλλο. Αφήστε λίγο το/τη σύντροφό σας να χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ
No more love! Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα βγάλετε από την καθημερινότητα σας την ερωτική σας ζωή. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό σας τομέα. Δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και δε θα χάσετε τη χαρά της ζωής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, η στάση σας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας. Σταματήστε να είστε υπερπροστατευτικοί στην αγάπη για το ταίρι σας, γιατί δεν σας κάνει καλό. Ακόμη, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει πιο δυναμικούς και αισιόδοξους για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα είστε ετοιμοπόλεμοι για όλα. Δε θα φοβάστε τίποτα και κανέναν. Αυτές τις μέρες, η αισιοδοξία είναι μαζί σας. Κερδίστε αυτά που θέλετε από τη ζωή. Επιπλέον, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, ελέγξετε τα ερωτικά σας συναισθήματα. Χαλαρώστε λίγο, βγείτε με την παρέα σας και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Thanks God it’s Friday! Τι καλύτερο για εσάς; Θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Επιτέλους, μετά από καιρό βλέπετε τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Φροντίστε να επανορθώσετε για τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό θα ξεκουράσει εσάς και το μυαλό σας. Επίσης, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δε θα μπορέσετε να ελέγξετε την υπερβολική αγάπη που δίνετε στο σύντροφό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα είστε ευτυχισμένοι με όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Όλα αυτά, απλά γιατί θα αισθάνεστε αισιοδοξία. Ωστόσο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν στη σχέση σας. Κρατήστε αποστάσεις, για να μην προκαλέσετε ρήξεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, απαιτείται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές ουσιαστικές αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα σε απασχολούν και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου