12.10.16

Ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου 2016 - Αστρολογικές προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε για να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας. Ακόμα, κάτι συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Μπορεί να σας κάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μια έκπληξη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας γεμίσει με καινούριες, συγκινητικές αναμνήσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα ψηλά ιστάμενα μέσα από τη δουλειά σας, θα σας ωφελήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ όμορφα για εσάς. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχετε όρεξη για περιπέτειες και όχι μόνο. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν σας να σας εμφανιστεί από το πουθενά. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αναρωτηθείτε για το μέλλον σας. Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Take a break! Χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και που περιμένατε τόσο καιρό να πραγματοποιηθούν. Αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους και χαλαρώστε όπως εσείς ξέρετε. Πιθανόν να έχετε πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά, αλλά και ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς θα γίνετε ευαίσθητοι. Θα νιώσετε μια νοσταλγία και συμπόνια. Θα ονειροπολείτε και θα είστε σε κόσμους που μονό εσείς μπορείτε να τους φανταστείτε και να τους φτιάξετε. Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια, ενθουσιασμό και όχι μονό. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το/τη σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές. 

ΛΕΩΝ
Work, work, work! Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γι’ αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια επικοινωνία με άτομα κύρους ή με τους συνεργάτες σας για τη δουλειά που τους παραδίνετε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι δυνατόν να μην έχετε ευχάριστα γεγονότα αυτή τη μέρα; Μπορεί να σας κάνει μια απίθανη έκπληξη ο έρωτας της ζωής σας ή να βρεθείτε με έναν φίλο από τα παλιά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Stay cool and fresh! Βαλτέ την αγαπημένη σας μουσική στην διαπασών. Η σημερινή μέρα σας καλεί να μην είστε άκεφοι συνεχώς και να συνεχίσετε τη ζωή με αισιοδοξία και τρέλα. Σήμερα, με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, πολλές ανατροπές σας περιμένουν. Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας φίλο από το πουθενά. Πού ξέρετε.. ίσως γίνει και ο έρωτας της ζωής σας. 

ΖΥΓΟΣ
Sexy day 4 u! Σήμερα τονίζεται η γοητεία σας και είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί και θα βάλετε… βρώμικα πράγματα στο μυαλό σας. Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον που αρέσετε. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, είναι κατάλληλη για να δείξετε τα βαθύτερα αισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Θα ονειροπολείτε και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε φανταστικούς κόσμους. Αν είστε σε διάσταση με το ταίρι σας, αυτή η χρονική περίοδος θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε χαμένη σχέση σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τη γνώμη και τις απόψεις του περιβάλλοντός σας. Έτσι, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχετε αυτόν τον καιρό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα με τον/την σύντροφό σας, για να έρθετε πιο κοντά. Αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και τους δυο και θα σας κάνει να αγαπηθείτε σαν την πρώτη φορά. Μια ξαφνική συνάντηση θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε με ένα φίλο από τα παλιά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μάλλον δεν θα έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο. Στη σημερινή μέρα θα κάνετε συναντήσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συνεργασίες και οι νέοι στόχοι ευνοούνται σήμερα. Θα βγείτε έξω με την παρέα σας για να πείτε τα τελευταία σας νέα. Διασκεδάστε μεταξύ σας, κάντε πράγματα που σας αρέσουν και απολαύστε τη ζωή. Live, love, laugh, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Sun is up, όπως και η διάθεσή σας. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που τόσο καιρό τον έχετε παραμελήσει. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας με μια ανανέωση. Ερωτικά συναισθήματα, πάθη και ηδονές προβλέπονται για απόψε και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τον/την ερωτικό σας σύντροφό θα είναι πολύ αυξημένη.

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα ονειροπολείτε πολύ στην εργασία σας. Το μυαλό σας, σας παρασύρει σε κόσμους που τους φτιάχνετε με γνώμονα τη φαντασία σας. Θα σκέπτεστε… απαγορευμένες απολαύσεις όσοι είστε σε σχέση. Κινηθείτε έξυπνα με τα δικά σας βήματα και μονό η καρδιά θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει. Ακόμη, με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από άτομο που δεν περιμένετε. 


ΠΗΓΗ: zwdiasimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου