12.10.16

Ο καιρός σήμερα


Σήμερα Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις στα δυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη, όμως από νωρίς το πρωί οι βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων ή όμβρων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 26 και στην Κρήτη από 19 έως 27.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, αλλά προς το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου