23.9.16

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση αποτελούν το νότιο Αιγαίο, η Πελοπόννησος, η Εύβοια και η κεντρική και ανατολική Στερεά, όπου θα υπάρχουν περισσότερες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς κάποιοι όμβροι. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς και στην Κρήτη από 19 έως 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της ανατολικές ακτές της Κρήτης θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου